Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Z.T.K için yukarda yazdığım mesaja güzel bir örnek olmuş bu kadro.
    Kupa maçlarına bu kadro ile çıkıp, lig de şans veremediğimiz bu oyuncuların kendilerini ispat etmesinin önünü açmak elzemdir. Sivrilen oyuncu yeni transfer kadar makbule geçer.
    Abi, Z.T.K yı beklersek yanarız. Şu an (Allah korusun) Selçuk ya da Colman 3-4 haftalığına sakatlansa ne olacak? Yada Umut, Egemen, Serkan... En azından Zafer hazır olsaydı, ortasaha da oyunu yönetebilecek bir yedeğimiz olurdu.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• teo'nun gitmesi durumunda yattara'nın da türk olmasından dolayı 2 yabancı alma hakkımız var ama bunu kullanmalımıyız? bence en fazla 1 tanesini kullanmalıyız..
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Glowacki, cale, colman, alan, jaja, (teo), 6 futbolcu bide Papy diyelim 7...

Yattara türk oldu...yani 3 hakkimiz var, teo giderse 4....
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Glowacki, cale, colman, alan, jaja, (teo), 6 futbolcu bide Papy diyelim 7...

8 den yukarısı boşa olacağı için gerek yok bence =)
          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• SU anda takima lazim iki oyuncu profili: Kahlenberg+Devic
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ankaragücünde samsundan transfer edilen Turgut Doğan Şahin ile transfer döneminde bizde ilgilenmiştik çok iyi topçu olacak bana göre.
              Ben Samsunun maçlarına zaman bulabildikçe gidiyorum ve Doğan Şahin'i geçen sene çok izledim.Bence çok büyük bir yetenek.Kendini geliştirirse çok güzel yerlere gelebilir.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk ve Fatih Tekke olaylarından sonra lig arasında Fatih Tekke takımımıza dahil olabilir. Şu anda görünen o ki, Fatih Tekke Bjk'da kadroya bile giremeyecek. Ve dolaylı olarak takımımıza transfer olacak.

Benim ki tamamen olaylara bakış açısı. Neyse transfer dönemimde belli olur. Bu yazdıklarım çıkar çıkmaz o zaman belli olur.
                Bence bunu konuşmaya bile gerek yok..

Böyle bir ihtimal kalmadı.

Bir şerh düşeyim yine de çok çok uzak bir ihtimal olarak bile görmesem de eğer olurda alırsak demiyorum ama gündemimize dahi girerse..

Bu yönetim ve hatta Şenol hoca gözümden düşer... Vizyonsuzluğun dibine vurulur..

O tren geçti.. Zamanında alınmalı dedik. Şimdi ise tam tersi alınmamalı, düşünülmemeli dahi..

Ki olacağını da zannetmiyorum...
                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Glowacki, cale, colman, alan, jaja, (teo), 6 futbolcu bide Papy diyelim 7...

Yattara Türk ama Türk statüsünde değil!

Kaç kez daha bunu izah edicek burada insanlar..

Değil arkadaşım değil..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bence tribüne gönderilecek yabancı oyuncular gençlerden seçilmeli.
                    Teo-Alan, sene sonu Yattara takımdan ayrılacak gibi zaten.

Gabriç devre arası iyi motive edilebilirse, takıma kazandırılabilirse en az Burak, Yattara kadar katkı sağlar takıma. Ki zamanında sağlıyordu.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Habib Habibou??

Bilgisi olan abilerimiz,kardeşlerimiz bilgi verirse sevinirim özellikle Futbalski60,Farabi,Traveilar veya başka bilgisi olanlar
                      Habibou'dan beklenti büyüktü Belçika'da ama bekleneni veremedi Özkan Sümeri'in de 2 yıldır izlediği bir isim stilini Drogba'ya benzetenler çok, hareketli bir oyuncu, hava toplarına hakim, fizik gücü iyi ama temposu yüksek bir oyuncu değil. Ben bu sene bir defa izlemiştim o maçta da oyuna sonradan girdi şuanki performansı hakkında net bir şey diyemem ama ilerleyen haftalarda daha sağlıklı yorum yapabilirim.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Habibou'dan beklenti büyüktü Belçika'da ama bekleneni veremedi Özkan Sümeri'in de 2 yıldır izlediği bir isim stilini Drogba'ya benzetenler çok, hareketli bir oyuncu, hava toplarına hakim, fizik gücü iyi ama temposu yüksek bir oyuncu değil. Ben bu sene bir defa izlemiştim o maçta da oyuna sonradan girdi şuanki performansı hakkında net bir şey diyemem ama ilerleyen haftalarda daha sağlıklı yorum yapabilirim.
                        Teşekkürler Abi verdiğin bilgiler için

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattara Türk ama Türk statüsünde değil!

Kaç kez daha bunu izah edicek burada insanlar..

Değil arkadaşım değil..
                          tmm tmm anladik

Ben hayatimda böyle sacma bir olay görmedim.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bakın arkadaşlar fatih tekke trabzonsporlu fatih dir bunu bjk imza atarken kendide söylemiştir ayrıca şenol hoca ne zaman ne olacağı belli olmaz demiştir ts fatihin yuvasıdır fatihi başkana aldırmayan zihniyet istifa etmiştir fatih gelirse şenol hoca ondan da yararlanacaktır ama gündeme tekrar alınırmı onu bilemem ve bu konuda yönetimede kızmam artık 33 lük yusuf bjk 2-3 maç kazandırak şampiyon yatığınıda unutmak lazım fatih yusuftan aşağıda olan bir oyuncuda değildir kesinlike.

Yorum

• Yav ailemden biri kadar hatta daha çok severdim Fatihi ama,artık Trabzonsporumuzda yeri yok. Bu saatten sonra ne onu ne de kazandıracağı puanı istemiyorum. Hakettiği muameleyi fazlasıyla görüyor eziktaşta. Umurumda bile değil, ne durumda olduğu.

Şuraya ikide bir Fatih yazıp deli etmeyin bizleri

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yav ailemden biri kadar hatta daha çok severdim Fatihi ama,artık Trabzonsporumuzda yeri yok. Bu saatten sonra ne onu ne de kazandıracağı puanı istemiyorum. Hakettiği muameleyi fazlasıyla görüyor eziktaşta. Umurumda bile değil, ne durumda olduğu.

Şuraya ikide bir Fatih yazıp deli etmeyin bizleri
                                neyi hak ediyormuş Fatih Tekke'de hakettiği muameleyi görüyor diyorsun.soruyorum sana sen Fatih Tekke'nin yerinde olsan shuster sana küfretse Fatih Tekke gibi tepkimi gösterirsin yoksa susmayı mı tercih ederdin.

Fatih Tekke'nin tek suçu var o da Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olmak.anlamak isteyen bu cümleden anlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X