Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Michael Eneramo Sivasspor ile anlasmis...bizde is yapardi sanki
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Eğer Dzeko M.City'e gidecekse Grafite'yi bırakacaklarını düşünmüyorum.
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bugünkü gündemimiz Grafite ve hep yaptığımız gibi almışız muhabbeti yapalım
        Sol ayak,sağ ayak,kafa,boy,pos,renk derken tariflerimize her türlü uyan bir golcu profili.
        Ben de çok isterim alınmasını amaa(he deyip ama yı kullanmazsak ölürüz)
        Doymuşluk moduna girmediyse,Trabzonsporumuza Katara gidenlerin ruh haliyle gelmiyorsa.....
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu saate 16 kisi
          Vay arkadas
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Arkadaşlar, asparagas haber, argolu ve küfürlü konuşmak, hakaret, boş geyik amaçlı mesajlar yasaktır. Lütfen sağlıklı bir transfer sohbeti için bu kuralları göz ardı etmeyiniz.
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• fatih tekke'ye karşı olan arkadaşlar eminim ki yönetim bir sürpriz yapıp
              tekke'yi alsa (gerçi almaz ya) hepimizin buzları erir.
              hepimiz heyecanlanırız ve hevesle ilk maça çıkacağı anı bekleriz.
              tekke bizde küllerinden doğar ve en az 3 sene daha oynar.
              "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
              Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• fotomaç bu seferde brozek kardeşleri yazmış
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Arkadaşlar dün akşam Hayri Ülgenbir forvetle anlaştığımızı ve bunun her an açıklanabileceğini söyledi. (Ona da Şenol hoca söylemiş)

Kaynak: Meltem TV açık tribün..

meltem tv song transferini 2-3 gün önceden duyurmuştu o nedenle güvenilir

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cogu taraftar Tekke'ye isim olarak karsi degil, yetenegine karsida degil cunki ligde 30 golden fazla gol atan adamin yeteneginden suphe edemeyiz ama suanki fiziksel durumu iyi degil. Son 2 senede cok sakatlik yasadi ve dogru durust mac oynamadi. Tekkenin istenilen fiziksel duzeye gelip form tutmasi 7-8 hafta alir, bilemedin daha fazla.
                    Fatih Tekkeye isim olarak karşı değil mi millet )))))))) Adama söylenmeyen laf kalmadı.Vatan haini ilan edildi.Son 2 sezona bakılırsa ne vatan hainleri çıkar bu memlekette ))

Yorum

• tekke bjkede iyileşti...kaldıki tekke rum takımına karşı ameliyat dikişleri dahi alınmadan maça girip golünü atmıştı. yani ben diyorum ki, tekke bu takımı kurtarmaya gelmeyecek, oyunu özellikle iç saha maçlarında sıkıştığı ikinci yarılarda atacağı bir gol için gelecek, gelmeli.disiplinmi, şenol hocaya söven adam bu takımda tutuluyor...

Yorum

• Dersin ortasındayım, ocak 10 da finallerim başlayacak, en kritik dersler ama ben kendimi şu transferden alamadım gitti...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• transferi yerine sınava sokarız, olur biter...

Yorum

• Fatİh tekke gelmelİ bİr gol bİle atmasa hİÇ İŞe yaramasa bİle futbolu burada birakmali hamİ gİbİ anadolu takimlarinda dolaŞmamali hakan 35 İnde neler yapti fatİhİn kalİtesİ hakandan azmi İllede tekke ÖlÜmÜne tekke

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dersin ortasındayım, ocak 10 da finallerim başlayacak, en kritik dersler ama ben kendimi şu transferden alamadım gitti...
                              en önemlisi ders kardes ihmal etme Allah yardimcin olsun

Yorum

• 29 Aralık 2010, Çarşamba
                                Cleo ve kaptan yorumları!

FANATİK'in dünkü Cleo manşeti ve Yattara haberi, taraftarlarca büyük ilgi gördü.

internette en çok yorum alan konuların başında Sırp gazetecinin Brezilyalı golcü için yaptığı değerlendirmeler geldi. Bu yöndeki, “Cleo faydalı olur mu?” anketine de 5 bin üzerinde katılım oldu. Büyük çoğunluk ‘evet’ derken, kaptan Yattara da unutulmadı. Gineli’nin Başkan Sadri Şener’den sözleşme uzatmak için isteyeceği randevu haberi de ses getirdi. Taraftarlar 61 numaranın sahibi kaptanı yeni bir şans daha verilmesini istedi ve onun kredisinin sonsuz olduğunu da böylece gözler önüne sermiş oldu.
                                Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

Çalışıyor...
                                X