Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Birini alana biri bedavamı piyango diye başlık atmış

Önce Cleo sonra Pogrebnyak sonra Jovanovic ve en son Grafite dediler kalitemize yakışır adam alacaz dediler kimse kusura bakmasın ama kaliten bu mu ey yönetmm!! Anlamadm walla hedef şampynluk mu ilk 3 mü???

Yorum

• Aslında yönetim çok şanslı

Hatta diyelim Uganda Süper Ligi'nden transfer etseler dahi: Hemen derler ki hocamız forvet istiyordu, çok istiyordu, başardık aldık, artık çok mutlu. Artık alternatifi var...

Taraftar da der ki: Aaa Şenol Güneş istediyse vardır bişeyler. Hatta bak takımı ayağa kaldırdı, oyuncuları forma soktu, verim aldı

Peki yazık değil mi Şenol Güneş'e?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Pawel Brozek'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ben. Ama arka sayfada Travelair abinin dediği gibi motivasyonunu kaybetmiş olabilir. 3-4 sezon önce ligde 23 gol attığında transfer yapsaydı, belki şu an çok daha farklı yerlerde olabilirdi.

Bence Gökhan Ünal benzetmesi ona uygun. Wisla'da Kayseri'nin yaptığı gibi zamanında elden çıkarmadı oyuncuyu.. Şimdi aynı motivasyona/heyecana sahip olmayabilir.

Not: Tabi onun futbol disipliniyle Gökhan'ın futbol disiplini farklıdır büyük ihtimalle. Ama heyecanını kaybetmiş bir oyuncuysa hiç alınmasın bence.. Belki kardeşiyle birlikte gelmesi ve şu an ki konumumuz onu motive edebilir.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yalaaaaannnn söylüyorsuuun...Nayır nolamaz...
          ciddiyim ........

Yorum

• CALE'DEN BÜYÜK JEST
            Trabzonspor'da tüm yabancı oyunculara 2 Ocak'a kadar izin veren Teknik Direktör Şenol Güneş, geciken futbolcuları affetmeyecek. Ancak sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle fazla forma giyemeyen Glowacki, "Ben yeterince dinlendim. Artık çalışmam gerek" diyerek dün akşam kampa katıldı. Hırvat futbolcu Cale de, 2 Ocak'a kadar izinli olmasına karşın, "Takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Bu önemli yolda kenetlenmeliyiz" diyerek kampa dahil oldu. Cale ve Glowacki'nin bu davranışı bordo - mavili ekipte beğeniyle karşılandı.

Helal olsun
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• @Travelair

Kesinlikle katılıyorum...Böyle olmasından korkuyorum...Sadece ilk başta yapılan açıklamalara inanıyorum,bu fırsatın kaçırılmayacağını düşünüyorum...

Bugün açıklarlar diye umuyorum,ama Brozekleri değil...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pawel Brozek'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ben. Ama arka sayfada Travelair abinin dediği gibi motivasyonunu kaybetmiş olabilir. 3-4 sezon önce ligde 23 gol attığında transfer yapsaydı, belki şu an çok daha farklı yerlerde olabilirdi.

Bence Gökhan Ünal benzetmesi ona uygun. Wisla'da Kayseri'nin yaptığı gibi zamanında elden çıkarmadı oyuncuyu.. Şimdi aynı motivasyona/heyecana sahip olmayabilir.

Not: Tabi onun futbol disipliniyle Gökhan'ın futbol disiplini farklıdır büyük ihtimalle. Ama heyecanını kaybetmiş bir oyuncuysa hiç alınmasın bence.. Belki kardeşiyle birlikte gelmesi ve şu an ki konumumuz onu motive edebilir.
                ben cleo nun alınmasından yanayım arkadaşlar...ikiz diye brozek kardeşlere para verilmez...

Yorum

• Yabancı transferine odaklandık. Yekta'yı unutmayalım. Onu almamız lazım...
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pawel Brozek çok da fena durmuyor aslında

http://www.youtube.com/watch?v=uFsfkO85nDY
                    evet evet işimizi görür,
                    bende fitim öndeki brozek e.
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz şampiyonluğu şampiyonlar ligini düşünüyoruz adamlar bize necati semih diyo
                      Necati mi?

Uzak dursun.

Yorum

• bu brozekler araç arkdaşlar ...asıl amaç o futbolcular değil..hala bunu anlayamayanlar mı var aramızda anlamıyorum...cleonun pıyasası yoklandı olmadı..bana göre şimdi derinden derinden onunla ilgilenıyorlr hala...sol bek alacaklarını sanmıyorum....
                        alırlarsa sag bek yada ortasahanın ortasına bı adam alıncak..sa bek alınırsa serkan on liberodada değerlendirilebılır..

Yorum

• İlk olarak kemencheci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önce Cleo sonra Pogrebnyak sonra Jovanovic ve en son Grafite dediler kalitemize yakışır adam alacaz dediler kimse kusura bakmasın ama kaliten bu mu ey yönetmm!! Anlamadm walla hedef şampynluk mu ilk 3 mü???
                          Çok basit bir soru sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

Hedef Şampiyonluk mu ? 3. lük mü ? diye sordunuz.

Taraftarımız bu kadro bile şampiyonluk için yeterli derken, eklenecek iki oyuncu bizi nasıl 3. yapacak ? Kadrodan adam gönderdik de haberimiz mi yok ?

Hayatımda en nefret ettiğim şey adamına, ismine göre yrum yapılması. Bunu yapmayın ne olur. Ligi açık ara önde götüren takıma 2 isim alınıyor, ama biz lider gidemiyor ve 3. oluyoruz.

Lütfen ya, biraz usturuplu yazalım, lütfen...

Yorum

• asbaşkan 3-4 bölgede arkadaşlar çalışıyorlar diyor demekki daha iyi olursa brozekler hikaye ama daha iyisi olmazsa brozekler gelir.okuldan döndüğümde süper transfer haberleri okurum inşallah forumda
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet evet işimizi görür,
                              bende fitim öndeki brozek e.
                              tamam fena durmuyor ama istatistiğe bakalım arkadaşlar adam 13 maçta 6 gol atmış umut bence daha iyi gerek bile yok o zaman forvet alıp parayı harcamaya...

Yorum

• Ayrıca forvet olan Brozek kötü bir golcü değil.Nerde ne yapacağını iyi biliyor.

Motivasyon sorunu yaşamazsa iyi transfer olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X