bence bu takımdan alanzinho ve yattara yı gönderip yerlerine iyi bir forvet ve sezon sonu çok sağlam bir solbek aldık mı on numara olacak....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü Vittek'i bize verir mi?DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Yorum
-
orta saha da engin i kullanabiliriz ama mutlaka iyi bir sol bek ve sol açık alınması gerek ve sağ açıkta burak ın yerine yekta alınırsa harika olur... ve yattara alanzinho dan mutlaka kurtulmanın zamanı geldiğine inanıyorum.. bir de bize sinektan yağ çıkartabilecek bir forvet gerekli.. Jaja ya ayak uydurabilecek bir santrafor..
cale glo colman jaja ----en az 4 tane süper oyuncu ile senenin takımı için çok iyi iş yapılmış olur..İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
Bu maç ölçü müdür bilmiyorum ama ortasaha göbeğe de savaşçı bir oyunkurucu da şart görünüyor gibi geldi. Ayrıca bir sinistra, hatta böyle giderse bir dextra da lazımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim boyutu nedir bilmiyorum ama bursalılarla aralarında olan diyaloğu da göz önünde bulundurursak Vittek'i bize verme taraftarı olmayabilirler.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu devre arasi yine Fatih Tekke gundem olacak eminim." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Baris Memis yerine oynayabilirdi Karsiyakada[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
Yorum