Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligin ikinci yarisindaki ilk maçlar bizim içim çok önemli...
    hemen ilk 11'de oynatabileceğin ve de çok düşük maliyetli oyuncu Semih'ten başkası değil...
    zaten ilk 5 maç katkı yapsın yeter..sonra ne yaparsa yapsın...
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence en büyük fark Engin çok kopuk oynuyor,İniesta 24 saat oynasa maçtan kopmuyor
      7 farkta bulabiliriz renktaş tıpkı Trabzon ve Barça arasında bulabileceğimiz gibi =)
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak turgut kasap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        semih kardeşimin hangi özelliği bize sınıf atlatır bi izah edermisiniz çok merak ettim. semih kardeşimin bu sınıf atlatıcak özelliklerini 10 yıldır fener nasıl keşfedemedi oda bi merak konusu kusura bakmayın biraz cahilim izahat olmadan pek anlayamıyorum
        Ben bize sınıf atlatacak özelliği olarak sadece "ballı" olmasını söyleyebilirim. Semih'i alıp balından faydalanabiliriz, başka da bir işimize yaramaz kanımca.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• grafite-Annan cok iyi olur diye düsünüyorum...Arti Jova dahada iyi olur bence
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            semih'i umut'a tercih etmem.
            milli takımda umut oynuyor artık, semih değil.
            umut'a ayıp ediyoruz hâlâ.
            adam bu sene gol de kaçırmıyor o kadar.
            Ben de pek emin değilim fakat Semih Şenol Hocanın elinde ne olur onu bilemem.Burak örneğinde olduğu gibi.Onun kararı önemli...
            BÜLENT

Yorum

• arkadaslar bekledigimiz gibi grafite

sener suan polonyada

Yorum

• abi şu grafite yi yazma işinden vazgeçsek, wolsfburg dzeko yu satacak bırakır mı grafite yi.. hem grafite bize gelir mi ? mantıklı düşünün biraz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• BMN olmazsa acaba su medyatrabzon ayakda durabilirmiydi? tiklamayi bile hak etmiyorlar...
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• - Klasnic, Brandaou, Cleo, Grafite

- Annan, Kahlenberg

- Jovanovic

2010/2011 Lig Sampiyonu : Trabzonspor

.
                    En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 14:16.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• arkadaslar hepimiz buraya Ibrahimovici alalim diye yazalim, belki medyaya bile yansir. Ibra etkilenir falan filan
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanı saat 11 deki haberde ingiltere ye jovanoviç için göndermişler, 2 saat sonra da brozek için polonya ya, enteresan

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

grafite ile yarın veya ertesi dün(!) ü gördüm kapadım sayfayı... polonya haberi tam bir facia zaten, grafite ile yarın görüşecek yazan yalancılar kendi kendilerini ele vermiş, ulan sadri şener avrupa turuna mı çıkıyor yarın grafite ile görüşecek diyorsunuz sonraki haberdede polonya ya gidiyor oradanda italya ya geçecek diyorsunuz !!!

koymayın şu ahmakların yaptıkları haberleri yaw
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• bence forvet icin grafiteyi düsünüyorlar
                            sol kanat icin jovanovici
                            ortasaha icinde annani

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Annan-Jovanoviç-Semih paketi iyi olurdu be

Yorum

Çalışıyor...
                                X