Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    En cok korktugum sey, alacaklar forvete bi adam; sonra 3-5 mac sonra belli olacakki adamin asil mevki forvet degilmis bilmem forvet arkasiymis, sol acikmis vs. vs. ..!

Ki bence eger Jovanovici alirlarsa %80 böyle olacak. Bunu ilk defa yasamiyoruz. Alanzinho'yu sol kanat olarak aldik, forvet arkasi cikti, Jaja'yi forvet olarak aldik, forvet arkasi cikti, Gabric'i sol kanat olarak aldik, sag kanat cikti.. Jovanovic'de sol acik cikar büyük ihtimal...
    Jovanovic sol kanatta oynamak istemiyormus, Forvette oynamak istiyormus oyle dedi Ingiliz Spor Gazetesinie
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle bisey demedim Cok iyi bir forvet alacagimizi söylüyorum ave Brozeki almayacaklar bunu bilin

renktaş,geçen sayfalarda yazdığın mesajı gördüm de,hangi ligten olduğunu öğrenebildin mi?
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jovanovic sol kanatta oynamak istemiyormus, Forvette oynamak istiyormus oyle dedi Ingiliz Spor Gazetesinie

o zaman alırsak kesin sol açık oynatırız onu...

Yorum

• Jovanovici forvet olarak almıcaklar hoca Burak'ı oynattığı gibi onu solda oynatacak gibi geliyor bununla birlikte brozekleri alıcaklar galiba amaç o.. Jovanovic ve Brozek kardeşler 3 transfer oluyo böylece Hocanın dediği gibi
          http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renktaş,geçen sayfalarda yazdığın mesajı gördüm de,hangi ligten olduğunu öğrenebildin mi?
            onu bilmiyorum ama istedigimiz Oyuncuyla anlasmisiz,sira oynadigi takimda
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşte Başkanın Yurtdışı Rotası...
              29 Aralık 2010 / 11:25
              Şener'in, Liverpool'da forma giyen Sırp forvet oyuncusu Jovanovic'in menajeriyle bir araya geleceği öğrenildi.

İngiltere'ye kızını ziyarete giden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, Liverpool'da forma giyen Sırp forvet oyuncusu Jovanovic'in menajeriyle bir araya geleceği öğrenildi. Asbaşkan Nevzat Şakar ise, Macaristan'ın Ferençvaroş takımında forma giyen Csaba Csizmadia'nın gündemlerinde yer almadığını belirtti.

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarında istediği sonuca henüz ulaşamadı. İngiltere'ye kızının yanına giden başkan Sadri Şener'in burada Liverpool'da forma giyen Sırp hücum oyuncusu Milan Jovanovic'in menajeri ile bir araya geleceği öğrenildi. Bu transferi gerçekleştirmeyi çok isteyen Başkan Sadri Şener'in Jovanovic'i Trabzon'a gelmek için ikna ettikten sonra kulübü Liverpool'la da temasa geçmeyi planladığı belirtildi.
              Kaynak:Trabzonun Sesi
              eline ve emeğine sağlık abi
              Entropi İyidir.

Yorum

• Brozek benim CM kariyerimde en beğendiğim oyunculardandı. İzleme fırsatı bulmuştum sonrasında. Bİr umut diyemeyiz Brozek için bence Baros demek daha yakın çünkü birebirdeki etkisini ben Baros'a benzetiyorum. Belki gol sayısı az gibi gözükebilir ama yetenek bakımından süperliği kaldırabilecek bir oyuncu. En azından Umutla oynarsa kendine çok boş alan bulacağından emin olduğum bir oyuncu. Bence Jovanovic in olmazsa değil Jovanovic olmasın Brozek olsun.
                DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  En cok korktugum sey, alacaklar forvete bi adam; sonra 3-5 mac sonra belli olacakki adamin asil mevki forvet degilmis bilmem forvet arkasiymis, sol acikmis vs. vs. ..!

Ki bence eger Jovanovici alirlarsa %80 böyle olacak. Bunu ilk defa yasamiyoruz. Alanzinho'yu sol kanat olarak aldik, forvet arkasi cikti, Jaja'yi forvet olarak aldik, forvet arkasi cikti, Gabric'i sol kanat olarak aldik, sag kanat cikti.. Jovanovic'de sol acik cikar büyük ihtimal...
                  beli sol kanat icin düsünülüyor
                  sol kanat forvet ve orta saha futbolcusu almak istiyoruz zaten
                  belki sol kanat= jova

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o zaman alırsak kesin sol açık oynatırız onu...
                    Aynen katiliiiiyrim
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Pawel Brozek'e tekrar söyle bir göz atalim.

2004/05 sezonundan beri Wisla Krakau'da forma giyiyor, 27 yasinda ve Polonya Milli Takiminada düzenli olarak cagriliyor.

2004/05 sezonunda ciktigi 9 macta hic gol atamamis.

2005/06 sezonunda ciktigi 30 macta 13 gol ve 1 asist.

2006/07 sezonunda ciktigi 23 macta 7 gol ve 4 asist.

2007/08 sezonunda ciktigi 27 macta 23 gol ve 6 asist.

2008/09 sezonunda ciktigi 27 macta 19 gol ve 7 asist.

2009/10 sezonunda ciktigi 25 macta 10 gol ve 11 asist.

2010/11 sezonun ilk yarisinda ciktigi toplam 13 macta 6 gol atti ve 2 asist yapti.

Simdiye kadar toplamda 25 Avrupa macinda 12 gol atti ve 3'de asist yapti.

Hicte fena sayilmaz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ben nedense jovonovic ts nin aradığı topçu değil diye düşünüorum...
                        TRABZONGULDAK

Yorum

• Usain Bolt ile yarışır arkadaşlar Jovanovic. O boyuna ve gücüne rağmen hemde. Bu arada yanlış görmediysem asisti yapan oyuncu şu anda Buca'da olan Mulemo sanırım.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            onu bilmiyorum ama istedigimiz Oyuncuyla anlasmisiz,sira oynadigi takimda
                            hmm sıra oynadığı takımdaysa bi kaç günde fiyat pazarlığı yaparız.

eğer duyum doğruysa 2.ocakta yeni transferde gelir.İnşaallah tabiihayırlısı olsun bakalım
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Bugün rüyamda gördüm.

Oynayacağımız ilk maçta hiçbirimizin haberi yokken, kadroda Jovanoviç'i görüyoruz. O maçta bir de gol atıyor. O kadar gizli çalışıyoruz ki transfer ettiğimiz adamı bile duyurmuyoruz, idmanlarda bile göstermiyoruz

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pawel Brozek'e tekrar söyle bir göz atalim.

2004/05 sezonundan beri Wisla Krakau'da forma giyiyor, 27 yasinda ve Polonya Milli Takiminada düzenli olarak cagriliyor.

2004/05 sezonunda ciktigi 9 macta hic gol atamamis.

2005/06 sezonunda ciktigi 30 macta 13 gol ve 1 asist.

2006/07 sezonunda ciktigi 23 macta 7 gol ve 4 asist.

2007/08 sezonunda ciktigi 27 macta 23 gol ve 6 asist.

2008/09 sezonunda ciktigi 27 macta 19 gol ve 7 asist.

2009/10 sezonunda ciktigi 25 macta 10 gol ve 11 asist.

2010/11 sezonun ilk yarisinda ciktigi toplam 13 macta 6 gol atti ve 2 asist yapti.

Simdiye kadar toplamda 25 Avrupa macinda 12 gol atti ve 3'de asist yapti.

Hicte fena sayilmaz.

Çok güzel istatistikler. Şundan emin olun hani son vuruştan bahsediyoruz ya... İşte Brozek son vuruşta çok iyi...
                                DRAGO GABRIC

Yorum

Yükleniyor...
                                X