Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün K. Miller Transferi açıklanırsa hiç şaşırmam
    FIRTINA

Yorum

• Necmi6161 e katılıyorum , Glasgowlu bir futbolcu ve Birezilyalı bir oyuncu dedi. Melih sordu Birezilyalı Partizanın golcüsümü diyerek,adamda çok çok iyi bir golcü olduğunu söylüyorlar dedi...Umarım Jaja gibi katkı yapar !

Benim anladığım kadarıyla Glasgowdan Orta Saha oyuncusu veya Stoper alabiliriz...

Yorum

• Belki Madjid Bougherra olabilir. Cezayirli stoper cok begeniyorum

Yorum

• İlk olarak mehmet can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Necmi6161 e katılıyorum , Glasgowlu bir futbolcu ve Birezilyalı bir oyuncu dedi. Melih sordu Birezilyalı Partizanın golcüsümü diyerek,adamda çok çok iyi bir golcü olduğunu söylüyorlar dedi...Umarım Jaja gibi katkı yapar !

Benim anladığım kadarıyla Glasgowdan Orta Saha oyuncusu veya Stoper alabiliriz...
          Yani Kenny Miller i Nerden Çıkardınız Glasgow Dan Ortasaha Sol Bek Sol Açık Ve ya Stoper alınabilir Birde Brezilyalı Futbolcu O Da Cleo
          Dur.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler 6 Pas Da adam Glasgow Lu Futbolcu Alacaklar Diyo.Glasgow Lu Forvet Alacağız Demiyorki Nerden Çıkardınız Kenny Miller i?
            Öncelikli tercihimiz santrafor olacağı için en yakın aday Miller.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncelikli tercihimiz santrafor olacağı için en yakın aday Miller.
              Brezilyanın Cleo Glasgowlununda Başka Oyuncu Olma İhtimalı Var bunu Unutmayalım.

Yorum

• tolunay kardeşim doğru söylüyor.forvet alınmadan stoper alınmaz.tepki çeker diye çekinirler.üstelik bütçe öncelikle forvette.yani stoperi önce alıp bütçeyi azaltmadan,forvet alırlar.adamın rangersı işaret etmesinden dolayı kenny millerı düşünmek mantıksız değil.
                Entropi İyidir.

Yorum

• ben uğur abinin dediğini göz önünde bulunduruyorum hala.yani madem glasgowdan bir topçu diyorlar,diğeride iskoçyadan olur.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Bu takıma mutlaka sol bek lazım, bassınlar parayı alsınlar Kayseri'li Hasan Ali'yi...

Kayseri'yle olan iyi ilişkilerimizi devrye sokup bu işi rahatlıkla bitiririz, sadece biz taraftar mı biliyoruz şuan Hasan Ali'nin ligdeki n iyi sol bek olduğunu anlamıyorum ki.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu takıma mutlaka sol bek lazım, bassınlar parayı alsınlar Kayseri'li Hasan Ali'yi...

Kayseri'yle olan iyi ilişkilerimizi devrye sokup bu işi rahatlıkla bitiririz, sadece biz taraftar mı biliyoruz şuan Hasan Ali'nin ligdeki n iyi sol bek olduğunu anlamıyorum ki.
                      Hurma soyar bitirir bizi

Yorum

• Transferi merakla bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu takıma mutlaka sol bek lazım, bassınlar parayı alsınlar Kayseri'li Hasan Ali'yi...

zaten iyi futbolcudan bazı taraftarlarımız anlıyor. zellikle belli taraftarlarımız bu konuda maharetli. şenol hocaya ünal hocaya izleme komitesine öğretseler keşke. klüp idarecilerine de klüp nasıl yönetilit bunu gösterseler.

Yorum

• Hepinize selamlar...Başlık biraz canlanmış gibi.Sabah sabah ne kaçırdık?

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hepinize selamlar...Başlık biraz canlanmış gibi.Sabah sabah ne kaçırdık?

Öncelikle sabah 5lere kadar burada olan renktaşlarımıza teşekkür etmeliyiz.Helal olsun üşenmemiş durmuşlar,ve onların sayesinde canlandık bugün biraz

dün 6pasta birisi,glasgowdan bir futbolcuyla anlaştığımızı söylemiş.birde brezilyalıylan.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Glaskow Rangersli bi futbolcuyu bitirdi Trabzon dedi az önce o yesilli adam. Isim vermedi ama kendinden cok emin konustu emice...

Bak Mesut,bu da olayın başlangıç anı
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X