İnşallah övgülere değer. Sağ ayağı iyi görünüyor ama ben üstün bir tarafını anlayamadım. Fiyat yüksek geldi. İzleme komitemiz var diyoruz ama sonuçta yine 4 milyon € çıkıyor kasamızdan ilginç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligi kurtaracak mi? bazi taraftarlarimiz sanki gs in durumdaymisiz gibi konusuyor..yahu simdi bjk macindan sonra teo kacti..ondan sonraki maclari hangi takim kazanmis..alacaklari adami kurtarici gözüyle bekleyenler var.forvet gerekli ama bu forvet in ilk 11 girmesi icin bayagi bi ugrasmasi gerekir..
arkadas sanki kötü birsey yazdik buraya illa biri cikacak ters bisi yazacak.... he tamma özür dilerim arkadaism sen haklisin bugün kimseyle tartismicam....
Yorum
-
Trabzonspor’da Glowacki’nin devre arasında gönderilmesi yönünde Teknik Patron Şenol Güneş’in yönetime rapor verdiğini ilk duyuran site olarak gündem yaratan ‘medyatrabzon’ yerine adaylar için girişimlerin ortaya çıkmasıyla önemli bir haberciliğe imza attığı ortaya çıktı.
Bordo-Mavililer, İstanbul’da devam eden ve Başkan Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in katıldığı zirvede Glowacki’nin gönderilmesine karar verirken, yerine Gent’te forma giyen Slovak savunmacı Marko Suler’i düşündüğü Belçika basınında manşetlere çıktı. Suler için 2 milyon EURO’luk teklif yapıldığı ve transferin bitme aşamasına geldiği belirtildi.
Kaynak:MedyaTrabzon
....
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah övgülere değer. Sağ ayağı iyi görünüyor ama ben üstün bir tarafını anlayamadım. Fiyat yüksek geldi. İzleme komitemiz var diyoruz ama sonuçta yine 4 milyon € çıkıyor kasamızdan ilginç
abi ilginc tarafi klasik santrafor olmasi güclü son vurusu kuvvetli ama agir... pres yapmaz fazla kosmaz ceza sahasi topcusu iste... bizde kapanan takkimlara karsi bu adami kullaniriz alirsak.....su saatten sonra almissak hayirli olsun diyelim..... biz degil kapanan takimlar düsünsün......
Yorum
-
- Şu yerel medya denen dangalakların saçma sapan haberlerini koymayın lütfen şuraya...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas sanki kötü birsey yazdik buraya illa biri cikacak ters bisi yazacak.... he tamma özür dilerim arkadaism sen haklisin bugün kimseyle tartismicam....
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Medyatrabzon haberlerini şuraya kopyalamayalım lütfen.
Miydem bulanıyor resmen.
Yorum
-
İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleflash flash flash bombalar teker teker patliyor
glowacki gidiyor suler geliyor
http://www.medyatrabzon.com/news_detail.php?id=22165Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Glowacki'yi gönderip stopere 2 milyon euro vermek açıkçası ahmaklıktır ve bu ahmaklığı da ancak MT yapar..Glo'nun burada daha yapacak çok şeyi var,gideceğini hiç sanmıyorum...
Cleo bitti,geldi havasındaki arkadaşlar biraz daha sakin olun sonra büyük yıkım oluyor,çok yaşadık zamanında biraz daha bekleyelim açıklama gelecektir haftabaşına kadar olumlu yada olumsuz...
Yorum
Yorum