Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Habu p.kyiyen Keinast da bir elenmedi gitti arkadaş... Sona o kalmasa bari.
    Hiç sorma renkdaş yaa adama ısınamadım gitti Brozek kardeşler gibi olacak bu da. Her sene duymak zorundamıyız bu adamın ismini
    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okuduklarım doğru mu bilemedim.

Selçuk İnan : 1 yıllık anlaşma imzalamış, yıllık 1,2 milyon Euro ve 3,5 milyon getirirse serbest...

Eğer bu anlaşma yapılmış ise çok yazık. Jaja için 15 Milyonlar havada uçuşurken, Selçuk 3,5 Milyon.

Ve bir yıllık da anlaşma. Yani aynı sıkıntıları seneye bir daha yaşayacağız hemi ?

Bıraksaydınız da bu sene gitseydi uşak...
      Bu habere inanmak istemem. Umarım yalan haberdir. En az 3 yıllık anlaşma sağlanmalı. Avrupa'ya gitmek isterse belirlenen bonservisi getirdiğinde istediği an gidebilmeli...
      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben aldandım da ondan diyorum

Bildiğin gezici ama gol atamayan forvet, ama boyu uzun. Bir ara Avrupa kupasında parlar gibi oldu kapağı City'ye attı, sonrası bomboş. Ersen Martin'i alalım daha iyi, en azından uyum sorunu çekmez
        Abi futbolcuların gittikleri liglerde kendilerini gösterememeleri onların var olan yeteneklerini küçümsememiz anlamı taşımıyorki. Sheva örneğini vereyim. Hangimiz golcülüğünü tartışabiliriz? Chelsea kariyeri? Şu anki Kiev kariyeri? Şimdi böylesi kötü dönemleri var diye Sheva kötüdür diyebilir miyiz? Ya da bizde iş yapmaz deme lüksümüz ne kadardır?

Burak Yılmaz alınmadan önce "Aaa süper oldu, müthiş transfer, bizde varya oooo yıldız olacak tekrardan" denilmedi yani "genel" olarak.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi bir yedek olur bence gelirse fena olmaz
          Umut Bulut var gerek yok

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cleo nasıl bir oyuncudur arkadaşlar takip edenler var mı ?
            çok iyi bir oyuncu.bu yıl şampiyonlar liginde de 7 golü var.Yani şampiyonlar ligi tecrübeside olan ayağına hakim güzel bir forvet.Umarım alırız.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Golcü transferi konusunda karar aşamasında ki Trabzonspor listesindeki isimleri 3 en indirdi. Keinast,Cleo ve Arjantin gol kralı Silva
              Kaynak Ligtv
              İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Habu p.kyiyen Keinast da bir elenmedi gitti arkadaş... Sona o kalmasa bari.
              Bende ondan korktum,inşallah Keinast arkadaş olmaz,Cleo soru işareti,Tank çok yer gezmiş
              Arkadaş ben de kimseyi beğenmez oldum,şampiyonluk modu beni acayip etkilmiş suyu üfleyerek içmek geliyor içimden
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Utanmasanız samaras 2. lig topcusu diyeceksiniz

önce mehmet yıldız sonra ersen martin.

Saçmalamayalım.

Samaras 1. sınıf oyuncudur.Hızlı futbol mentali yüksek teknik kapasitesi gayet iyidir.Şampiyonlar ligi tecrübesi vs vardır.

Ersen martin m.yıldız kim yahu.Hele mehmet yıldız tek artısı fiziki gücü olan bana göre fasıfsız ve karaktersiz bir oyuncu.Ersen martin düne kadar yurt dışında köy liglerinde oynuyordu sivasa geldi orda bile tutunamadı.

Samaras çok iyi bir oyuncudur.Zaten geçen yıl istedik ama tr ye yunan ilişkileri dolayısı ile gelmedi.

Bahsettiğiniz oyuncular vasıfsız oyuncular.Bursasporun geçen yıl şampiyonlar liginde yaşadıkları gözümün önüne gelince futbolcu seçerken başka kriterleride göz önüne almamız gerektiğini gördüm.
                Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
                Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

Şampiyonlar Lginde Arsenal maçında izledim tam aradığımız pozisyonun adamı bnce .İsmi geçince daha çok araştırdım . Gol vuruşları iyi. Uzun boylu güçlü ve seri yani ağır bir adam değil. Bnce yaşıda baz alınırsa takıma çok uygun bir transfer olur kanaatindeyim..

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Utanmasanız samaras 2. lig topcusu diyeceksiniz

önce mehmet yıldız sonra ersen martin.

Saçmalamayalım.

Samaras 1. sınıf oyuncudur.Hızlı futbol mentali yüksek teknik kapasitesi gayet iyidir.Şampiyonlar ligi tecrübesi vs vardır.

Ersen martin m.yıldız kim yahu.Hele mehmet yıldız tek artısı fiziki gücü olan bana göre fasıfsız ve karaktersiz bir oyuncu.Ersen martin düne kadar yurt dışında köy liglerinde oynuyordu sivasa geldi orda bile tutunamadı.

Samaras çok iyi bir oyuncudur.Zaten geçen yıl istedik ama tr ye yunan ilişkileri dolayısı ile gelmedi.

Bahsettiğiniz oyuncular vasıfsız oyuncular.Bursasporun geçen yıl şampiyonlar liginde yaşadıkları gözümün önüne gelince futbolcu seçerken başka kriterleride göz önüne almamız gerektiğini gördüm.
                    Önce sakin ol, panik yapma.

Bence Samaras iyi bir çıkış yapacağı beklenen ama yapamamış bir topçudur, sence iyi olabilir. Bence iyi değil.

Mehmet Yıldız örneğini İlhan'ın tanımına göre verdim, tekrar oku istersen, ya da okuma fark etmez.

Ersen Martin'i de espri olsun diye boyu uzun olduğu için yazdım, sonunda işareti var, tekrar bakarsan görürsün.

Ha, tekrar, bence Samaras iyi bir oyuncu değildir. Benim fikrim.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Samaras iyi bir hücumcudur..

Çok yeteneklidir de bize uygun tarzda bir adammı bilemiyorum.. Karışığım bu konuda..

Ey gidi Cavenaghi.. Alsaydık süper olacaktı..

Şuan almak için ismimizin geçtiği isimler arasında Miller ve Cleo mantıklı olanlar..

Ha başka uygun olan yok mudur? Elbette var. Fred olsa kim hayır diyebilir ki?

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Golcü transferi konusunda karar aşamasında ki Trabzonspor listesindeki isimleri 3 en indirdi. Keinast,Cleo ve Arjantin gol kralı Silva
                        Kaynak Ligtv
                        1) Keinast Avusturyada aciklama yapti . Kontratim var simdi Avusturyadan ayrilmak istemiyorum diye.

2) cleo pahali basina göre.

3) senol hoca güney amerika'dan oyuncu istemiyor.

Kimi alacagiz biz simdi

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          insan yalan haber yaparken bari bi arastirirda yapar.
                          sinan engin in bjk ile hic bir alakasi yokki, tekkenin menejeri sinan enginle görüssün

Yorum

partizan ı tutan sırp arkadaşıma sordum ben cleo yu.. süper futbolcu diyo hırslı diyor herşeyini veriyor maçta diyor. hava toplarında iyi ve duracağı yeri biliyor dedi.. o olmassa partizan sıradan bir takım olur dedi... jovanovic i ise hiç sevmiyor.. akıllı futbolcu değil demişti..
                            sürmene

Yorum

• Tarihi geçmiş oyuncuların Trabzonsporda işi yoktur.

Bakınız Mehmet Yıldız, Ersen Martin vb.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• arkadaşlar cleo da son durum nedir
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

Çalışıyor...
                                X