Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon Cleo'nun peşini bırakmıyor

Bugün 09:15 PazartesiBordo-Mavililer'in patronu Sadri Şener, Cleo konusunda kesenin ağzını açtı, iş bu hafta içi bitebilir...

Teofilo Gutierrez'in yerine forvet almakta kararlı olan Trabzonspor, Partizan forması giyen Cleo'dan vazgeçmiyor. Sırp pasaportu taşıyan Brezilyalı golcüye Napoli talip olmasına rağmen geri adım atmayan bordo-mavili kurmaylar, girişimlerini hızlandırdı.

Forvet takviyesi kesinleşti!

Trabzonspor’da teknik heyet ile yönetim zirvesinden, Şenol Güneş’i sevindiren sonuçlar çıktığı öğrenildi.

Başkan Sadri Şener, yönetimin yeni isimlerinden Asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş arasında geçen görüşmelerde forvet takviyesinin bu hafta içinde kesinleşmesine karar verildi.

İstanbul’daki toplantıda Bordo-Mavililer’in patronu Şener’in, hocası Güneş’i, “Takım şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken transferden kaçacak değiliz. Zaten rakiplerimiz kadar da değişime ihtiyaç duymadığımıza göre, istenen oyuncuyu alacağız” sözleriyle rahatlattığı bildirildi.

Başkan Sadri Şener ile bir araya gelen ve teknik direktörü Şenol Güneş'in de onayını alan asbaşkan Nevzat Şakar'ın, Cleo transferini bitirmek için bu hafta yurt dışına gitmesi bekleniyor.

‘Önceliklerin farkındayız’

Her şeye rağmen Şenol Güneş’in önceliğinin takımdaki oyunculara olan ödeme sözlerinin yerine getirilmesi olduğunu da bilen Başkan Şener’in bu konuda da garanti verdiği edinilen bilgiler arasında.

Forvet transferinde gündemin ilk sırasında yer alan ve İtalyan Napoli’nin de ilgilendiği Cleo ile kulübü Partizan için Trabzonspor’un ücret artırımına hazır olduğu, işi bu hafta içinde bitirmek adına çalışmaların hızlandırılacağı kaydedildi.

Cleo’nun da Trabzon ile Napoli arasında eşit mesafede durduğu ve bonservisini alacak takıma gönül rahatlığıyla gideceğini kendi yöneticilerine aktardığı ileri sürüldü.

Cleo kimdir?

Tam Adı: Cleverson Gabriel Cordova
    Doğum Tarihi: 09.08.1985
    Doğum Yeri: Guarapuava
    Ülkesi: Brezilya
    Yaşı: 25
    Boyu: 1.87
    Kilo: 83
    Mevkii: Forvet
    Kulübü: Partizan
    Oynadığı takımlar: Olivais, A.Paranaense, Figueirense, Kızılyıldız

En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 27.12.2010, 11:33.
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Kenny Miller ile Bursaspor ciddi bir şekilde ilgileniyor.

Bizim alma ihtimalimiz yok diye düşünüyorum.

Samaras falansa inşallah olmaz diyorum

Transfer biraz geç olsun ama güzel olsun.

Sabretmek lazım , nokta atışı yapmak lazım ..
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sezer borsası

Eskişehirspor transferin gözde ismi Sezer Öztürk için piyasayı açtı...

Beşiktaş’tan 3 milyon Euro artı Tabata...

Galatasaray’dan 3 milyon Euro artı Servet...

Trabzon’dan ise 3 milyon Euro artı Ceyhun...

Beşiktaş’tan sonra Galatasaray ve Trabzonspor’un da devreye girdiği Sezer Öztürk için kulübü Eskişehirspor, piyasayı açtı... Kırmızı-Siyahlılar, yıldız oyuncusu için kapılarını çalan kulüplere, tekliflerini açıkladı. Başkan Halil Ünal’ın, üç takımdan da 3 milyon Euro artı bir futbolcu istediği öğrenildi. Teknik direktör Bülent Uygun ise Sezer’i isteyen kulüplerden takımına ihtiyacı olan oyuncuları seçti! Öğrencisinin Beşiktaş’a gitmesi halinde Siyah-Beyazlılar’ın 8 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Tabata’yı isteyen Uygun’un, Galatasaray’dan Servet’i, Trabzonspor’dan ise Ceyhun Gülselam’ı isteyeceği öğrenildi.

Adem gitmek istiyor
        Bu arada oyuna sonradan girip attığı gollerle Eskişehirspor’a hayat veren Adem Sarı’nın takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Yönetimin ise bu futbolcuyu satmayıp sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğü kaydedildi. Adem için başta Antalyaspor olmak üzere Manisa ve Sivas’ın devrede olduğu ifade edildi.

M.Ali Sabuncu

Fanatik
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• hani fotomaça göre başkan bugün açıklayacaktı transferi kamp başlayacak 2 gün sonra hayatımda kampa hiç transfer yetiştiğini görmedim bari bu kez yetişsin
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Teo gider gitmez arayışa geçilip,kalitesi ve ederi hesaplanıp 2-3 isim belirlenmeliydi,şu an itibarı ile o belirlenen isimlerden biri hemen alınmalıydı.Belki böyle olacak bilemiyorum ama önceki transferlerdeki durum bizi tedirgin ediyor.Demem o ki şu izlendi şuna zarf atıldı muhabbetleri yapılacak bi dönemde değiliz.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zaten iyi futbolcudan bazı taraftarlarımız anlıyor. zellikle belli taraftarlarımız bu konuda maharetli. şenol hocaya ünal hocaya izleme komitesine öğretseler keşke. klüp idarecilerine de klüp nasıl yönetilit bunu gösterseler.
              Ben sadece öneride bulundum onlardan iyi biliyorum diye de bir iddiam olmadı...

Sizin mantığınızla yola çıkarsak, kapatalım forumdaki bütün başlıkları kulüptekiler nasıl olsa bizden daha iyi biliyor her şeyi boşuna yazıp çizmeyelim.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen üye yap onu bu foruma
                Msj attı şimdi, diyor cumartesi konuştum amcamla, kesin bir isim yok diyor, gazetede yazılanlara inanmayın satmak için çeşitli isimler getiriyorlarmış gündeme ama kesin bir forvet alacaklarmış

Aynen bu mesajı yazdı 2 dk önce, tahmin ettiğim gibi alakısız isimler dolaşıyor piyasada yani..
                .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Msj attı şimdi, diyor cumartesi konuştum amcamla, kesin bir isim yok diyor, gazetede yazılanlara inanmayın satmak için çeşitli isimler getiriyorlarmış gündeme ama kesin bir forvet alacaklarmış

Aynen bu mesajı yazdı 2 dk önce, tahmin ettiğim gibi alakısız isimler dolaşıyor piyasada yani..
                  o zaman karman çorman bir transfer anlayışı var gelen forvet de karambole gelecek işimiz menajerlere kaldı yine

Yorum

• En iyisinden bir golüc alacağımıza inanıyorum.

Jaja kadar iyi olacaktır bence

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o zaman karman çorman bir transfer anlayışı var gelen forvet de karambole gelecek işimiz menajerlere kaldı yine
                      Artık orasını bilemeyeceğim...
                      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık orasını bilemeyeceğim...
                        halbuki ben planlı araştırma yapıldığını düşünüyordum demek ki bi kaç topçuya zarf atttılar hangisi gelirse

Yorum

• Vay be Cleo fln da yalan yani.. Kimi alcaklar artık bitsin şu transfer..
                          FIRTINA

Yorum

o zaman karman çorman bir transfer anlayışı var,
                            gelen forvet de karambole gelecek işimiz menajerlere kaldı yine
                            Şenol hocanın buna musade etmeyeceğini düşünüyorum,96 yı yeniden yaşamamak için oda sıkı tutuyor işi,Allah göstermesin bi aksilikte kendi başı yanacak bunu biliyordur,düşündüğü özellikleri barındıran topçuları aldıracaktır.
                            Amin
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

halbuki ben planlı araştırma yapıldığını düşünüyordum demek ki bi kaç topçuya zarf atttılar hangisi gelirse
                              Trabzonspor'da transferin planlı yapıldığı en son ne zaman görüldü ki
                              .

Yorum

• Sezer e 3 Milyon Euro ve Ceyhun Gülselam çok fazla.

En fazla 2 verilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X