Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eğer miller ise,uğur abinin söyledikleriylede tutuyor ( belkide uğur abinin söylediklerine çok takıldım ) eğer uğur abinin aldığı duyum doğruysa,ve golcü glasgowun golcüsüyse, brezilyalıda muhtemelen iskoçya premier liginde oynuyor.

forvet değildir bence.orta sahadır.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer miller ise,uğur abinin söyledikleriylede tutuyor ( belkide uğur abinin söylediklerine çok takıldım ) eğer uğur abinin aldığı duyum doğruysa,ve golcü glasgowun golcüsüyse, brezilyalıda muhtemelen iskoçya premier liginde oynuyor.

forvet değildir bence.orta sahadır.
      İskoçya liginde hiç brezilyalı var mı? Varsa da bir elin parmağını geçmez kolay bulunur kimse...
      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Miller gelmiş 31 yaşına zaten, gençken düşülmeliydi peşine ....
        Eğer karakteri düzgün bi insan ise benim de tam düşündüğüm yaş 30-31 yaşları.Aldığı paranın ve profosyenelliğin hakkını vermek isterse en verimli, en olgun yaş diye düşünüyorum.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sezer borsası
          Eskişehirspor transferin gözde ismi Sezer Öztürk için piyasayı açtı...

Trabzon’dan ise 3 milyon Euro artı Ceyhun...

Onu bi geçiceksin Eskişehir...
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Macar spor medyasında yer alan haberlerde Bordo-Mavililerin Ferençvaroş'ta forma giyen defans oyuncusu Csaba Csizmadia ile ilgilendiği ileri sürüldü.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• hayırlısı neyse o olsun.ben millerı tanımıyorum,bursaya attığını biliyorum sadece.ama eğer bizim için iyiyse alalım.yani istediğimiz özellikteyse eğer.

30 yaşında olması dezavantaj gibi görülebilir ama bize şampiyonluk yarışında büyük katkı sağlar inşaallah.tabii gelirse.
              Entropi İyidir.

Yorum

• Giray’a karşılık Fabio Bilica

Trabzonspor’un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar’a Fenerbahçe talip olduğu öğrenildi. Sarı- Lacivertli takım bu oyuncuya karşılık Bordo-Mavili kulübe, Brezilya asıllı Fabio Bilica veya İlhan Eker artı para önerdiği belirtildi. Bilindiği gibi Fenerbahçe sezon başında Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam’a karşılık Guiza’yı önermişti. Bu teklife karşılık ise Ceyhun Gülselam, Trabzon’da mutlu olduğunu ve Trabzonspor’da forma giymekten onur duyduğunu söylemişti. Fenerbahçe’nin üst üste yaptığı bu tekliflere Bordo-Mavili kulübün nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Ah Gunebakış Ah
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• ceyhun - guiza, giray - bilica... bu türkiyede bizden başka enayi yok sanırım. günebakış bizi güldürdü allah ta onları güldürsün...

Yorum

• e adamlar ne yapsınlar bize yaptıkları gökhan ünal kıyağınin karşılığını bekliyorlar
                    Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• 6 pas da ki elemanın dediğine göre glasgow rangerstan çok iyiy bir forvet alacak mışız..herhalde kenny miller dan bahsediyor..

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        6 pas da ki elemanın dediğine göre glasgow rangerstan çok iyiy bir forvet alacak mışız..herhalde kenny miller dan bahsediyor..
                        yukarıdada yazdım ben kenny millerı bi bursa maçında attığı gol ile biliyorum.nasıldır? istediğimiz özelliktemi?
                        Entropi İyidir.

Yorum

• orta saha ıskocya lıgındeki güney koreli ki olabilir brezilyalıda cleo dur

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            e adamlar ne yapsınlar bize yaptıkları gökhan ünal kıyağınin karşılığını bekliyorlar
                            Giray'ı hiç sevmesemde Bilica'dan iyidir..Ama şunu söliyim ki Gökhan Ünal kötü golcü değildir..kaç 90 dk oynadı Fenerde..Giray-Bilica farkı Gökhan ile bizim forvetler arasındaki farktan fazladır..Gökhan'ı bu işe katmayın
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Glasgow macerası başlıyor, gözümüz aydın.

Beattie ismi bende hep iyi futbolcu izlenimi bırakmıştır. Belki de odur he.

Premier Lig tecrübesi de fazla. Afedersiniz ama hayvan gibi de fiziği var.

Miller, tek vuruş ustası, gol duayeni.

Hiçbirisine hayır demem açıkcası.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yukarıdada yazdım ben kenny millerı bi bursa maçında attığı gol ile biliyorum.nasıldır? istediğimiz özelliktemi?
                                kardeşim ben hiç adam akıllı 90 dk bursa maçlarında dışında izlemedim ara ara özetlerden bakmıştım ama her dönem duydum ismini ve iyi bir golcü olduğunu biliyorum..bursa maçında attığı gol de çok güzeldi..ceza sahası içersinde kolay kolay affetmez benim gördüğüm bu ama izleyen arkadaşlar ne diyecek bakalım..

Yorum

Çalışıyor...
                                X