Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursasporunda gündeminde bu oyuncu var.

bakalım doğrumu transfer haberi
    Entropi İyidir.

Yorum

• Kenny Miller bursaspor'a golü, biraz spikere kulak verin anlarsınız Kenny Miller'ın kalitesini

Ah diyorum gençken düşülseydi peşine ah ki ne ah....
      .

Yorum

• - Melih gümüşbıçak kime soruyor ben konuya Fransız kaldımda
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Melih gümüşbıçak kime soruyor ben konuya Fransız kaldımda
          abi dünkü 6pasta bi adam demiş,bende önceki sayfalarda okudum, Trabzonspor Glasgow Rangerslı bir oyuncuyla ilgileniyor bide brezilyalı futbolcuyla ilgileniyor demiş.Melihte Brezilyalı,partizanını brezilyalısı olabilir mi demiş,o da bilmiyorum nerenin brezilyalısı demiş
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak king-ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Glaskow Rangersli bi futbolcuyu bitirdi Trabzon dedi az önce o yesilli adam. Isim vermedi ama kendinden cok emin konustu emice...
            sedat abi buyur,burada konuyla ilgili ilk mesaj buradan aşağıya devam edebilirsin
            Entropi İyidir.

Yorum

• karabükten hakan özmert eski şehirden sezer öztürk bence alınmalı sezer öztürk ceyhun takası düşünelebilir bakın yazıyorum bu iki ismi biz almazsak en geç sezon sonu fener alır

Yorum

• Miller,

Kötü transfer olmaz.31 yaşında yanılmıyorsam.Ama bir santraforun bence en verimli dönemleridir bu yaşlar.Son vuruşları çok iyidir.Hava toplarında etkili.Sırtı dönük oynar.

Güzel transfer olur,olursa!

Yorum

• Nokta transfer yapacaksan yaşa değil tecrübeye bakacaksın.

Her zaman derim genç çömez oyuncular yerine tecrübeli oyuncuları tercih ederim.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sedat abi buyur,burada konuyla ilgili ilk mesaj buradan aşağıya devam edebilirsin
                    - Sağolasın
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Miller, sürekli ofsayta düşen bir futbolcu diye biliyorum ben. Ama yaş konusunda endişem yok, o yaşlarda birini almalıyız bence de.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Kenny Miller'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş.
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Beyler 6 Pas Da adam Glasgow Lu Futbolcu Alacaklar Diyo.Glasgow Lu Forvet Alacağız Demiyorki Nerden Çıkardınız Kenny Miller i?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Sağolasın
                            rica ederim
                            Entropi İyidir.

Yorum

• Asrın çalımı!
                              Trabzonspor’un tecrübeli hocası listenin en tepesine sezon başında da istediği F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünün adını yazdı!

Teofilo’un hastalığını gerekçe gösterip izinsiz olarak ülkesine gitmesi ve bir daha dönmeyeceğini açıklamasının ardından ısrarla forvete takviye yapılmasını isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Semih Şentürk aşkı depreşti.

Başkan Sadri Şener ile transferi masaya yatıran tecrübeli teknik adam golcü sorununun yurt içinde çözülmesinin daha sağlıklı olacağını söyleyip sezon başında da talip olduğu Fenerbahçe’nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk’ün alınmasını istedi. Şener, bunun üzerine Aykut Kocaman’ın Sarı-Lacivertli takımın başına gelmesinden sonra da kulübeden kurtulamayan ve mutsuz olduğunu dillendirmekten çekinmeyen Semih’in yakın çevresi ile temasa geçip nabız yoklamaya başladı. Şener’in halen tatilde olduğu için ulaşılamayan Sarı-Lacivertli oyuncudan olumlu sinyal gelmesi halinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kapısını çalıp resmi teklif yapacağı kaydedildi.

OLMAZSA YURT DIŞINA YÖNELECEKLER
                              Güneş’in Semih Şentürk’ten gelecek olan cevaba göre hareket edeceği aksi bir sonuç çıkması halinde de rotanın tamamen yabancı golcü futbolculara çevrileceği ifade edildi. Orta saha içinde Eskişehirsporlu Doğa Kaya’nın ismini veren Bordo-Mavili hocanın “Eğer Doğa da olmazsa yurt dışından oyuncu bakalım” dediği bildirildi. Bordo-Mavili takımın listesinde Arjantin Ligi’nde 10 golü bulunan Velez Sarsfield’in forveti Martinez, Liverpool’da forma giyen Sırp Jovanovic, Sırbistan ligi ekiplerinden Partizan’ın Brezilyalı golcüsü Cleo, Norveç’in Rosenburg takımında görev yapan Ganalı orta saha oyuncusu Anthony Annan gibi isimler bulunuyor.

HTSPOR / ÖZEL HABER / Haluk AYYILDIZ
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• - Semih'in bize gelmeyeceğini sokaktaki çocuk dahi biliyor , ama gel gör ki medya hala anlayamıyor bazı şeyleri...

Yorum

Çalışıyor...
                                X