Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar ben bu Brozek kardeşleri izlemedim.İzleyen arkadaşlardan ricam bu adamların stilleri kim gibi.En azından Pawel için bir yorum yapabilir misiniz ?
    Bana daha cok ceza sahasi golcusu gibi geldi..

Nerde duracagini iyi biliyor ve hareketlenmeleri olumlu..

Bi macta cok golde atabilecek cok golde kacirabilicek bir adam izlenimi verdi bana..
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana daha cok ceza sahasi golcusu gibi geldi..

Nerde duracagini iyi biliyor ve hareketlenmeleri olumlu..

Bi macta cok golde atabilecek cok golde kacirabilicek bir adam izlenimi verdi bana..

Peki sırtı dönük oynayabiliyor mu ? Hava topları nasıl ?
      Dallas Mavericks
      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Arkadaşlar ben bu Brozek kardeşleri izlemedim.İzleyen arkadaşlardan ricam bu adamların stilleri kim gibi.En azından Pawel için bir yorum yapabilir misiniz ?

Şu videoya izlersen en azından biraz fikir sahibi olabilirsin sanırım.

Yorum

Peki sırtı dönük oynayabiliyor mu ? Hava topları nasıl ?
          Umut ta sırtı dönük oynuyor.
          Tek problem ona gelen top 4 metre geri sekiyor.
          Brozek bunu 1-2 metreye indirirse mutlu olacağız.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak erdemtilki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takım kötü gitse idi burada tekke çıglıkları atılıyordu cok vefasız bir taraftar mışız tekke bu düşmanlıgı hak edicek hiç birşey yapmadı çok yazık
            son yaptigi basin toplantisinda millete hakaret yagdirarak kendisini bitirdi fatih. Futbol oynadigi kadar kafasini calistiramadi malesef. Hickimse trabzonspordan üstün degil.

Yorum

• Daha önce Szymkowiak'ı almıştık Wisla'dan ve bizim için oldukça önemli bir oyuncuydu. Fakat nedenini hâlâ tam olarak bilemediğimiz bir şekilde ülkesine geri döndü. Bu örnekten yola çıkarsak Brozek kardeşlerin karakterleri hakkında bir şeyler söyler misin, ve Trabzon'da uyum sorunu yaşayabileceklerini düşünüyor musun?
              Michal: Karakterleri hakkında bir şeyler söylemek güç fakat her ikisi de bu maceraya hazırlar ve kulübe faydalı olacaklarını düşünüyorlar. Szymkowiak onlardan daha alçakgönüllü/uyumlu bir futbolcuydu. Fakat onlar da değerlerinin farkındalar ve bunu kanıtlamak isteyeceklerdir. Orada umduklarından daha zorlu bir ortam bulurlarsa, kadroya girmekte zorlanırlarsa neler olacağını kestirmek güç, çünkü burada vazgeçilmez oyunculardı. Bunun için bir savaş vermiyorlardı.
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Buarada hala bir "golcü" ihtiyacimiz var
                Hasan Kabze, Murat Tosun, Iskender Alin
                en azindan bunlardan biri gelse
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Birde Tevfik Köse var
                  Sirti dönük, iyi pas yspan gol vuruslari iyi olan bir Forvet

Kontra atak oynayan ibbde bu özelliklerini kullanamiyor kiralik+ satin alma opsiyonu düsünülmeli

Yorum

• Ceyhun, gelecekse Muhammet gelsin gerisine gerek yok...oynayamazlar oynatamayizda..bu bir gercek..Santrafor icin demek istedim..

Yoksa orta sahaya bir takviye iyi gider.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• aslinda orta sahaya senol hocanin eski ögrencisi Ki'yi alabilsek mükemmel olur. daha genc zaten.

olmasa bile kaliteli bir orta saha sart. jaja-colman-alanin kaprislerinlemi ugrasacaz böyle... kaliteli az cok isimli bir futbolcu geldigi an mecburlar cok calismaya... bu kaprislerinde önüne gecmis oluruz

colman simdi diyor "ben gelmesem bile yerime kim var"... jajada ayni düsünüyor, ayni sekilde alanda "illaki bizden birini oynatacak" düsünüyor...

Yorum

• anladığım kadarıyla hoca alanzinyo yu pek düşünmüyor colmana gelince colman bu güne dek kamplara zamanında katılırdı galiba brezilyalıların kata kullisine geldi ikinci yarı biyük ihtima 4 4 2 oynarız büyük bi ihtimalde engin colmanın yerine oynar gibime geliyor ne dersiniz

Yorum

• Ki yi unutun.Adam Asya kupasinda.Transfer etsen bile ligte ilk 4-5 hafta kulanmasin.Hic ihtiyac yok 6-7 Haftada kulana bilrisen.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yorum

• Soner Aydoğdu ve Furkan Özçal....

İkisininden birini hatta ikisin birden alıp hem ortasahaya derinlik hem de Selçuk'un 1-2 yıl sonra alternatifini yavaştan hazırlayabiliriz...İkisinde de bu potansiyel var..

Yorum

• Milan Baros benzetmesi gayet yerinde. Ceza sahasinda topu iyi sakliyabilen, son vuruslari iyi olan bir futbolcu.

4-3-3 yada 4-4-1-1 sistemine uygun oldugunu düsünüyorum. Burak ve Umut'la birlikte 3'lü fovet kurulabilir.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X