Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• toplam maliyet 2 milyon euro ikisi için.Brozek kardeşlerin alınmasındaki en büyük etken miroslaw ve glowacki'dir.1,5 ay önce miroslaw'ın brozek kardeşlere trabzonspora gitmelerini ve orada yeniden kendilerini göstermelerini söylemiş ve trabzonsporumuzu çok iyi anlatmıştır.

ayıcan fulham'da ilgileniyordu bunlarla
    En son MaDDoX_61 tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 19:55.
    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      olaya dar bakarsan senin dediğin mantıklı ama o türk oyuncunun evi veya memleketi nerde?

brezilyaya arjantine gitmek için ktarmalı 11-12 saat uçakla yolculuk yapıyorsun sonuçta trabzon da türkiye egemenin memleketi olan balıkesir de bandırmada bursada antep te ama adamlar ailelerini geride bırakıp para kazanmak için gelmişler buraya o kadar sık boğaz etmek yersiz bence.
      Dar açıdan bakan sizsiniz. Bilerek kırmızı yedi diye bok attığımız Guti, maça çıktı. Konya Şeker maçında yabancıları sahadaydı Bjk'nin. Bizimkiler çoktan tatile çıkmışlardı. Onlar insan değil mi? Ki onlar daha nazlıdır diyorduk kendimizce.

Ayrıca Türk oyuncular 3-4 gün sonra çıktılar tatile, aynı gün başlıyorlar. Bunda onlar gurbetteler diye ajite edilecek bir durum yok. İnsan oldukları için çocukları doğduğunda, çok önemli maçlardan önce bile izin verildi. Kimse olayı adamları sıkmayalım muhabbetine getirmesin. Bu oyuncular geri gelip, ceza alacaklardır. Sonra aldıkları para için takıma katkı yapmaya devam edeceklerdir. Bu kadar basit.
      21.12.2009 Unutmayacağız...
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
      Cemil Usta
      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• sen olaya profesyonel ve rakiplerimiz gözünden bakıyorsan ben trabzonlu gibi bakıyorum sırf para veriyoruz diye adamlarının canlarını alamayız senin düşüncen ezikbahçeli birinin taraftar profili ile aynı bence kusura bakma aziz bastıysa parayı futbolcu yırtınacak ben öyle düşünemem o kadar mezalim bir yapıda değilim malesef.

Yorum

• İyi güzelde yabancılar 24-29 Aralık tarihleri arasında kutlamıyor mu Noel'i? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• transferlerin 2/3 'ü tamamlandığına göre şimdi ilk 18'i sayalım bakalım kimler dışarıda kalıyor ve hangi bölgeye ihtiyaç var.
            1)Onur
            2)Tolga
            3)Serkan
            4)Glowacki
            5)Egemen
            6)Giray
            7)Cale
            8)Piotr Brozek
            9)Selçuk
            10)Colman
            11)Ceyhun
            12)Burak
            13)Jaja
            14)Engin
            15)Umut
            16)Pawel Brozek
            17)Alanzinho
            18)Yattara

Bu durumda alınabilecek bir yerli oyuncu ilk 18'e girecek kalitede olursa muhtemelen Alanzinho, Yattara, Engin ve Ceyhun dörtlüsünden biri 18 dışında kalacaktır.
            Barış Ataş , Ferhat ve Mustafa Yumlu ikinci yarı kolay kolay ilk 18'e giremeyecek gibi duruyor.

Alınacak yerli oyuncu için iki bölge olabilir artık ya sağbeke alternatif olacak ya da ortasaya.

18 dışında enteresan isimler kalabilir , bakalım neler olacak.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi güzelde yabancılar 24-29 Aralık tarihleri arasında kutlamıyor mu Noel'i? Ben mi yanlış biliyorum yoksa.
              31 gecesi Cila yapıyorlar
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eskişehir'e Sezer'e karşılık Alanzinho önerilsin

Yorum

• Pawel Brozek mükemmel olmasada iyi bir golcü. Top takibi ve vuruşları oldukça iyi. Çerçeve görgüsü oldukça iyi. Oyun okuması da iyi. Teknikde var. Umut'la kıyas yanlış. Onun bambaşka özellikleri var. Pawel doğru transferdir. Trabzonspor da iş yapar. zaten mükemmel golcüleri PL,LLG,BL da oynarken seyrediyoruz. Türkiye onlara göre değil yani. Bize Brozekler yeter. Sezon sonu tekrar değerlendirir tedbir alırız. Neticede her alınan transfer %100 verim ve uyum sağlayacak değil. deneyeceğiz ve olacak. Bizden destek.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen olaya profesyonel ve rakiplerimiz gözünden bakıyorsan ben trabzonlu gibi bakıyorum sırf para veriyoruz diye adamlarının canlarını alamayız senin düşüncen ezikbahçeli birinin taraftar profili ile aynı bence kusura bakma aziz bastıysa parayı futbolcu yırtınacak ben öyle düşünemem o kadar mezalim bir yapıda değilim malesef.
                    Yunus sen benim bakış açımı değerlendirecek durumda değilsin koçum. Ben sana basit bir şey diyorum. Guti kupa maçında oynadı, bizimkiler oynamadı. 3-4 gün erken gitti bizimkiler tatile. Geri ne zaman dönecekleri de söylendi onlara zamanında. O kadar sıkılan, hocam geç gideyim ama yılbaşından sonra döneyim derdi. İzin alan oyuncularımız mevcut. Olaya gayet duygusal bakıyorum. Biz bu takıma canımız gibi bakıyoruz, 2 gün erken dönmeye razı olmuyorlar. O zaman cezalarını çekecekler, bu kadar basit. Bunda Şenol hocanın zerre suçu yok. Alırlar cezalarını, sonra çıkarlar sahaya sonuna kadar destek oluruz.
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yunus sen benim bakış açımı değerlendirecek durumda değilsin koçum. Ben sana basit bir şey diyorum. Guti kupa maçında oynadı, bizimkiler oynamadı. 3-4 gün erken gitti bizimkiler tatile. Geri ne zaman dönecekleri de söylendi onlara zamanında. O kadar sıkılan, hocam geç gideyim ama yılbaşından sonra döneyim derdi. İzin alan oyuncularımız mevcut. Olaya gayet duygusal bakıyorum. Biz bu takıma canımız gibi bakıyoruz, 2 gün erken dönmeye razı olmuyorlar. O zaman cezalarını çekecekler, bu kadar basit. Bunda Şenol hocanın zerre suçu yok. Alırlar cezalarını, sonra çıkarlar sahaya sonuna kadar destek oluruz.
                      öcelikle uslubuna dikkat et adamlar gelmedi diye asacakmıyız adamları ? ceza verilir verilmez buna ben karışamam yönetim ve hocanın işi ama bence futbolcuya ceza vermek parasını kesmek ona motivasyon değil moral bozukluğu olarak geri döner deminde söyledim futbol bilgisi sıfır olan insanlar futbolu ve futbolcuları şirket gibi yönetmeye çalışırlar ama aslolan şu ki futbol duygularla oynanır.

Yorum

• Mustafa sana katılıyorum. Sonuçta profesyonelsin ve patron sana ne derse onu yapmak zorundasın. düşünsene istanbulda büyük ve ciddi bir şirkette çalışıyorsun ve trabsona tatile gittin patronunda sana yılbaşından 2 gün önce dön dedi dönmeyecek misin???

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eskişehir'e Sezer'e karşılık Alanzinho önerilsin
                          desturrr......
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa sana katılıyorum. Sonuçta profesyonelsin ve patron sana ne derse onu yapmak zorundasın. düşünsene istanbulda büyük ve ciddi bir şirkette çalışıyorsun ve trabsona tatile gittin patronunda sana yılbaşından 2 gün önce dön dedi dönmeyecek misin???
                            şirket paron vs bu gözlerle bakarsanız futbolcudan verim alman onlara forma aşkını aşılaman imkansızdır adam senin işçinse neden takıma aşık olsun ki 2 koşarım maaşımı alırım yoluma bakarım der size göre yanlışmıyım ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bak Kardeşim Tamam oyuncular Hatalı ama büyütmememiz gerekiyor.Sabırlı olmalıyız.Guti dediğin adam yediği haltlardan sonra eşek gibi oynayacak.Hem Kırmızı kart gör Hemde Alkollü araç kullanarak kaza yap.Sakin olalım Cezaya razılar demekki.Verelim cezalarını ama bizi Şampiyon yapsınlar..
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• ya ne saçma konuşuyorsunuz futbolcuların canından sizene bugün bilim adamları bile ki onlar gece gündüz çalışıyorlar bunlar kadar parayı anca alıyorlar eğer sen futbolcu isen haddini bileceksin aldığın para akıttığın terden 10 larca kat daha değerlidir disiplin olmadan hiçbir takım ilerleyemez oyuncuları kendi kafalarına göre bırakırsanız bu iş yürümez futbol takımı dediğiniz şey bir devlettir memurların hakettiklerinden fazla para aldığı bir ülke düşünün buradaki memurlar işlerine daha mı sıkı sarılmalılar ben bu parayı haketmiyorum bunun karşılığını daha çok çalışarak vermeliyim demeleri gerekmez mi birde seni yoksayan bir memurun olsa onu direkt olarak işten atmazmısın biz korkuyoruz çünkü paramız yok disiplinin sağlanması için 4 milyon verdik jaja ya korkuyoruz onu kadro dışı bırakmaya alırsan böyle kişiliksiz futbolcular olacağı budur trabzonun hiçbir yabancısından memnun değilim özellikle colman bilerek kırmızı kart yedi jaja da yetersiz olduğunu biliyor ama hala üstüne koymamakta ısrarcı barcelona ya bakarmısınız bir futbolcu bile lakayıt haraket yapamaz orada saha içerisinde hepsi bir düzen içerisindedir bizim bu disiplini artık yakalamamız lazım ispanya ligindeki oyuncuların canı can değilmi adamların 2 ocakta maçları var bizimkiler yatışta ne biçim bir iştir öss sınavına hazırlanan bir öğrenci ara tatili öteki rakiplerini geçmek için bir fırsat olarak görür ancak bizimkiler yatmaya yer ararlar anlamıyorum ne biçim bir düzendir bu
                                İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                                bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X