Ortasahaya Kahlenberg-Annan ikilisinden biri olduğu zaman çok iyi olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkif,
Kardeşim artık her eksik bölgemizi yabancı ile kapatma durumunu bir kenara bırakmalıyız. Yabancı transferin her zaman sorunları ve tutarsızlıkları vardır. Ama Türk oyuncusu böyle değildir. En azından dilinden dediğinden anlarsın.
Benim Sezer konusunda ki ısrarımın nedeni, Türk oyuncu olarak Selçuk İnan'a en yakın gördüğüm isim o. İnanıyorum ki Selçuk ile birlikte çok şey de kazanacaktır. Sezer topu bedenenden ziyade kafa ile oynuyor. Görerek, aklı ile top dağıtıyor.
%100 aynı diyemem, ama en az Selçuk kadar katkı yapacağını düşünüyorum.
Kaldı ki elimizde Zafer ve Sezer Badur gibi hiç kullanmadığımız iki adam var iken neden bunların maliyetlerini gereksiz yere karşılayalım. 2 yararlanmadığımız adamı elden çıkaralım ve bir tane işe yarar adam alalım.
Fena mı olurEn son Akif Gür tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 15:16.
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkif,
Kardeşim artık her eksik bölgemizi yabancı ile kapatma durumunu bir kenara bırakmalıyız. Yabancı transferin her zaman sorunları ve tutarsızlıkları vardır. Ama Türk oyuncusu böyle değildir. En azından dilinden dediğinden anlarsın.
Benim Sezer konusunda ki ısrarımın nedeni, Türk oyuncu olarak Selçuk İnan'a en yakın gördüğüm isim o. İnanıyorum ki Selçuk ile birlikte çok şey de kazanacaktır. Sezer topu bedenenden ziyade kafa ile oynuyor. Görerek, aklı ile top dağıtıyor.
%100 aynı diyemem, ama en az Selçuk kadar katkı yapacağını düşünüyorum.
Kaldı ki elimizde Zafer ve Sezer Badur gibi hiç kullanmadığımız iki adam var iken neden bunların maliyetlerini gereksiz yere karşılayalım. 2 yararlanmadığımız adamı elden çıkaralım ve bir tane işe yarar adam alalım.
Fena mı olurTrabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
Everywhere is TRABZON for us !
Yorum
-
İlk olarak erdemtilki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım kötü gitse idi burada tekke çıglıkları atılıyordu cok vefasız bir taraftar mışız tekke bu düşmanlıgı hak edicek hiç birşey yapmadı çok yazık
Bu konuyu tekrar tkrar kaşımanın hiçbir anlamı yok.
Olmayacak bir transfer için bazılarımızın kalkıp gelse ya demesinin, öbürünün kalkıp sakın ha demesinin, hiçbirşeyin bir anlamı yok.
Bugün bunu konuşmak, hiçbirimize hiçbirşey kazandırmaz. % 100 bitmiş bir olay çünkü.
Bundan sonra kulübe başka bir şekilde hizmet ederse o zaman konuşuruz...
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca jajayi silmis ..
eger calismamissa ikinci yarinin onemli ir bolumunde oynatmam onu dedi..\
oteki yabancida jaja ve colmanin hazir gelip gelmemesiyle alakali olucak galiba ben oyle anladim hocanin konusmasindanBÜLENT
Yorum
-
İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak öyle demiyor.Diyor ki; ben oyuncunun performansına bakarım.Ancak bu sorumsuzluklarından sonra eğer onlar kadar iyi olan bir futbolcu varsa ona şans veririm.Yoksa eğer performansı olan bir futbolcuyu neden oynatmayayım dedi.Ben mi yanlış anladım...
biara eger geldiklerinde bide calismamis olurlarsa ikinci yarinin onemli bir kisminda oynayamazlar dedi.
ona istinaden oyle yazmistim ama daha sonra farkli sekilde konustu hoca.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak öyle demiyor.Diyor ki; ben oyuncunun performansına bakarım.Ancak bu sorumsuzluklarından sonra eğer onlar kadar iyi olan bir futbolcu varsa ona şans veririm.Yoksa eğer performansı olan bir futbolcuyu neden oynatmayayım dedi.Ben mi yanlış anladım...
Bu arada Şenol Hoca, Can Karyağdı'nın absürd piyango sorusunu da harika yanıtladı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoynatmam demedi yanlış anlaşılmasın gelir takıma katkı yapar ise ben onu engelleyemem oynar külübe zarar vermem dedi ama ikilemde kaldığında tercihini bu oyunculardan yana kullanmayacağını belirtdi."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
hoca bana kalirsa jaja ve colmana artik guvenmiyor ve bu yuzden orta sahaya ikisinide kesebilicek duzeyde bi adam istiyecek..
cunku hatri sayilir bi para ayirmistik transfere ve cok azini kullandik..
bana kalirsa cok iyi bir orta saha alacagiz"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna buna laf atmak zorunda mısın?
Ayrıca Ferhat'ın geleceği var en azından.
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
Manisa macını izemedin mi
Yorum
-
fatıh tekke yı hala tartısmanın ne anlamı var bu tartısmanın yerı burası olmamalı
tartısmak ısteyen gitsin beşiktaş da kazan a orda tartışsın fatıh tekke (beşiktaşlı fatih) boş mukaveleye deil bence ımzayı sizlere atmış sizde hala konsuuyosunuz
1-2-3 tıp
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum