Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortasahaya Kahlenberg-Annan ikilisinden biri olduğu zaman çok iyi olacak.
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akif,

Kardeşim artık her eksik bölgemizi yabancı ile kapatma durumunu bir kenara bırakmalıyız. Yabancı transferin her zaman sorunları ve tutarsızlıkları vardır. Ama Türk oyuncusu böyle değildir. En azından dilinden dediğinden anlarsın.

Benim Sezer konusunda ki ısrarımın nedeni, Türk oyuncu olarak Selçuk İnan'a en yakın gördüğüm isim o. İnanıyorum ki Selçuk ile birlikte çok şey de kazanacaktır. Sezer topu bedenenden ziyade kafa ile oynuyor. Görerek, aklı ile top dağıtıyor.

%100 aynı diyemem, ama en az Selçuk kadar katkı yapacağını düşünüyorum.

Kaldı ki elimizde Zafer ve Sezer Badur gibi hiç kullanmadığımız iki adam var iken neden bunların maliyetlerini gereksiz yere karşılayalım. 2 yararlanmadığımız adamı elden çıkaralım ve bir tane işe yarar adam alalım.

Fena mı olur
      abi dediklerine katılıyorum ama sezer'in bu konuda gerek fizik açıdan gereksede savunmadan topu alıp oyunu kurma açısından yeterli olacağını sanmıyorum...daha çok hücumu düşünen bi yapıya sahip...dediğin tarzda oyuncu alınmasını ve bu oyuncununda yerli olmasını bende istiyorum ama bu oyuncunun sezer olması aklıma pek yatmıyor...mesela soner hem yaş olarak hem oyun anlayışı olarak buraya daha uygun bi oyuncu bence...bu sene faydalanabilirmiyiz orası ayrı bi konu
      En son Akif Gür tarafından düzenlendi; 31.12.2010, 15:16.
      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akif,

Kardeşim artık her eksik bölgemizi yabancı ile kapatma durumunu bir kenara bırakmalıyız. Yabancı transferin her zaman sorunları ve tutarsızlıkları vardır. Ama Türk oyuncusu böyle değildir. En azından dilinden dediğinden anlarsın.

Benim Sezer konusunda ki ısrarımın nedeni, Türk oyuncu olarak Selçuk İnan'a en yakın gördüğüm isim o. İnanıyorum ki Selçuk ile birlikte çok şey de kazanacaktır. Sezer topu bedenenden ziyade kafa ile oynuyor. Görerek, aklı ile top dağıtıyor.

%100 aynı diyemem, ama en az Selçuk kadar katkı yapacağını düşünüyorum.

Kaldı ki elimizde Zafer ve Sezer Badur gibi hiç kullanmadığımız iki adam var iken neden bunların maliyetlerini gereksiz yere karşılayalım. 2 yararlanmadığımız adamı elden çıkaralım ve bir tane işe yarar adam alalım.

Fena mı olur
        budur....imzayı attım
        Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
        Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak erdemtilki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          takım kötü gitse idi burada tekke çıglıkları atılıyordu cok vefasız bir taraftar mışız tekke bu düşmanlıgı hak edicek hiç birşey yapmadı çok yazık
          Abi Tekke işi bitmiştir. Hemde bundan sonra futbolcu olarak belki de anılmayacak şekilde bitmiştir.

Bu konuyu tekrar tkrar kaşımanın hiçbir anlamı yok.

Olmayacak bir transfer için bazılarımızın kalkıp gelse ya demesinin, öbürünün kalkıp sakın ha demesinin, hiçbirşeyin bir anlamı yok.

Bugün bunu konuşmak, hiçbirimize hiçbirşey kazandırmaz. % 100 bitmiş bir olay çünkü.

Bundan sonra kulübe başka bir şekilde hizmet ederse o zaman konuşuruz...

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hoca jajayi silmis ..

eger calismamissa ikinci yarinin onemli ir bolumunde oynatmam onu dedi..\

oteki yabancida jaja ve colmanin hazir gelip gelmemesiyle alakali olucak galiba ben oyle anladim hocanin konusmasindan
            Tam olarak öyle demiyor.Diyor ki; ben oyuncunun performansına bakarım.Ancak bu sorumsuzluklarından sonra eğer onlar kadar iyi olan bir futbolcu varsa ona şans veririm.Yoksa eğer performansı olan bir futbolcuyu neden oynatmayayım dedi.Ben mi yanlış anladım...
            BÜLENT

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam olarak öyle demiyor.Diyor ki; ben oyuncunun performansına bakarım.Ancak bu sorumsuzluklarından sonra eğer onlar kadar iyi olan bir futbolcu varsa ona şans veririm.Yoksa eğer performansı olan bir futbolcuyu neden oynatmayayım dedi.Ben mi yanlış anladım...
              yok abi dogru anladin ben o yorumu videoyu izlerken yapmistim..

biara eger geldiklerinde bide calismamis olurlarsa ikinci yarinin onemli bir kisminda oynayamazlar dedi.

ona istinaden oyle yazmistim ama daha sonra farkli sekilde konustu hoca..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• annan alınırsa kaymaklı ekmek kadayıfı gibi bir transfer dönemi geçirmiş oluruz uzun bir aradan sonra...

Yorum

• oynatmam demedi yanlış anlaşılmasın gelir takıma katkı yapar ise ben onu engelleyemem oynar külübe zarar vermem dedi ama ikilemde kaldığında tercihini bu oyunculardan yana kullanmayacağını belirtdi.

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen öyle söylüyor abi. Bana kalırsa hoca Colman ve Jaja'yı biraz kulaklarını çekme babında bir süre yedek soyundurabilir. Colman'ın mevkisinde Engin'e şans verip Piotr'ı solda deneyebilir. Jaja'nın forvet arkalı oynadığı düzenden de Ersun Yanal zamanında ki çift santraforlu sistemi deneyebilir. Alanzinho zaten zor şans buluyordu. Şimdi bu kadro zenginliğinde ancak çözülen maçlarda şans bulur.

Bu arada Şenol Hoca, Can Karyağdı'nın absürd piyango sorusunu da harika yanıtladı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yerli- yabancı 1-2 transfer yapılır herhalde
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oynatmam demedi yanlış anlaşılmasın gelir takıma katkı yapar ise ben onu engelleyemem oynar külübe zarar vermem dedi ama ikilemde kaldığında tercihini bu oyunculardan yana kullanmayacağını belirtdi.
                        ondan once eger calismamislarsa ikinci yarinin onemli bir kisminda oynatmamda dedi ama

Yorum

• hoca bana kalirsa jaja ve colmana artik guvenmiyor ve bu yuzden orta sahaya ikisinide kesebilicek duzeyde bi adam istiyecek..

cunku hatri sayilir bi para ayirmistik transfere ve cok azini kullandik..

bana kalirsa cok iyi bir orta saha alacagiz

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ona buna laf atmak zorunda mısın?
                            Ayrıca Ferhat'ın geleceği var en azından.
                            Gelecekten kastın ney senin her genc oyuncunun gelecegi olmaz

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Manisa macını izemedin mi
                            http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• Arkadaşlar ben bu Brozek kardeşleri izlemedim.İzleyen arkadaşlardan ricam bu adamların stilleri kim gibi.En azından Pawel için bir yorum yapabilir misiniz ?
                              Dallas Mavericks
                              .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• fatıh tekke yı hala tartısmanın ne anlamı var bu tartısmanın yerı burası olmamalı

tartısmak ısteyen gitsin beşiktaş da kazan a orda tartışsın fatıh tekke (beşiktaşlı fatih) boş mukaveleye deil bence ımzayı sizlere atmış sizde hala konsuuyosunuz

1-2-3 tıp

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X