Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligtv'de Brozek kardeşleri konuşuyorlar.

Yorum

• Jaja'yı oynatmak zorundayız şampiyonluk olmak istiyorsak. Sadece Trabzonspor'un değil lig standardının üstünde bir oyuncu. Almadan önce de oyuncunun bu problemini bilmiyorlarmıydı? Adam bu kadar kaliteliyse nazını çekeceksin arkadaş başka yolu yok. Zaten disiplinli olsa işi ne sende.

Yorum

• Orta saha için oyun yapımızı düşündüğümüzde Şenol Hoca'nın ilk isteyeceği oyuncu Ki'dir. Selçuk ve Colman'a alternatif olacak özellikleri olduğu gibi onlardan fazla performans bile gösterebilir.Ben Ki'nin gelmesi tarafındayım.
        Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takas konusunda yönetimin şuana kadarki görüntüsü,bundan sonra verimli bir takas yapamayacakları yönünde düşünmeme sebep olmuş durumda.Bir soru bu arada,annan kahlenberg arasında ikilemde kalınsa size göre hangisinin alınması daha makul olur?,kadro açısından tabiiki,an itibariyle ikisi birden alınamaz durumda olduğu için...
          Annan da çok iyi bir tercih ama Kahlenberg daha box-to-box bir oyuncu.
          Tahminen Annan'ın şu an talipleri olduğu için fiyatı da biraz daha yüksek olur.
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi ben sezer konusuna pek sıcak bakmıyorum...bu konuya sıcak bakmandaki sebebi söyleyebilirmisin??
            Anlayamadım ?

Yorum

• Brozek kardeşler bizim oyun yapımıza uygun.Zaten çoğumuzun pivot santrafor tipinde oyuncu almayacağımızı tahmin ediyordum.Her ikisi de hızlı ve pas trafiğine katkıda bulunabilirler.Takımımızın hızı bence daha da artacak.Bazı maçlarda Serkan sağda, Piotr solda bizi uçururlar.
              Bu arada Powel'in Umut'tan bir farkı da pas yüzdesinin fazla olmasıdır.
              Yediden yetmişe 7'yi bekliyoruz...

Yorum

• Colman alanzinho jaja.. hadi teonun utanmasi yoktuda size noluyor ya?

adam size sirf kafamnizi dagitin diye izin bile verdi gbb macina cikarmayip ulkenize gonderdi..

ayip vallaha ayip..

su adami bukadar uzmenin ne alemi var yani?
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• şenol hoca diyorki 3 oyucu hakkında.gelirler takıma katkıları olur ben onları engeleyemem külübe zarar veremem oynatırım ama takımda aynı durumda oyuncular olursa(yanı çalışan katkısı aynı seviyede olan) tercihimi onlardan yana kullanırım 3 oyuncuyu oynatmam dedi

Yorum

• Burada tekrar Fatih Tekke konusunu açmanın bir anlamı yok.

Eğer kendisine şahsi yada genel bir düşmanlığınız var ise yorum yapmaktan kaçınırsınız. Fatih ile başlayan yorumları es geçer başka yerlerde atarsınız stresinizi.

Bu takıma her oyuncunun gelme ihtimali ve isteiği olduğu kadar Fatih Tekke'nin de beklentisi ve isteği vardır.

Beşiktaş'a imza atana kadar Fatih Fatih diye ağlayıp, imzadan hemen sonra benim bildiklerim bana yeter diyerek sallamak ne akılcı, ne de usturuplu bir davranıştır.

Sevmiyorsan es geç, bitmiş konuyu yeniden kaşıma....

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlayamadım ?
                      sezer öztürk konusunda çeşitli tekliflerle alınması gerektiğini savunuyorsun,özelliklede 2 gündür...sezer konusunda niye bu kadar ısrar ettiğini anlamadım...bu ısrarının sebebini merak ediyorum ?
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Bir daha transfer dönemlerinde Güney Amerikalı oyunculara yönelmeyelim lütfen.. Kuzeyimizde mis gibi Polonyalılar, Almanlar falan var yahu.

Ha illa Güney'den adam istiyorsan Afrika var..
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Alanzinho yu takasta kullanabileceksek bence müthiş bir iş yapmış oluruz. ama bunlar sadece duyum. pekte inandırıcı gelmiyor bana aslında.
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sezer öztürk konusunda çeşitli tekliflerle alınması gerektiğini savunuyorsun,özelliklede 2 gündür...sezer konusunda niye bu kadar ısrar ettiğini anlamadım...bu ısrarının sebebini merak ediyorum ?
                            Akif,

Kardeşim artık her eksik bölgemizi yabancı ile kapatma durumunu bir kenara bırakmalıyız. Yabancı transferin her zaman sorunları ve tutarsızlıkları vardır. Ama Türk oyuncusu böyle değildir. En azından dilinden dediğinden anlarsın.

Benim Sezer konusunda ki ısrarımın nedeni, Türk oyuncu olarak Selçuk İnan'a en yakın gördüğüm isim o. İnanıyorum ki Selçuk ile birlikte çok şey de kazanacaktır. Sezer topu bedenenden ziyade kafa ile oynuyor. Görerek, aklı ile top dağıtıyor.

%100 aynı diyemem, ama en az Selçuk kadar katkı yapacağını düşünüyorum.

Kaldı ki elimizde Zafer ve Sezer Badur gibi hiç kullanmadığımız iki adam var iken neden bunların maliyetlerini gereksiz yere karşılayalım. 2 yararlanmadığımız adamı elden çıkaralım ve bir tane işe yarar adam alalım.

Fena mı olur

Yorum

• takım kötü gitse idi burada tekke çıglıkları atılıyordu cok vefasız bir taraftar mışız tekke bu düşmanlıgı hak edicek hiç birşey yapmadı çok yazık

Yorum

• Hakikaten Şenol Hocamızın konuşmasını soluksuz izledim.Her cümlesi bir ders kitabı gibi.Tam bir futbol entellektüeli.Muhteşemsin Şenol Hocam...
                                BÜLENT

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X