Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ziani oyun tekniği ve sağladığı fayda açısından Alanzinho'ya benziyor ve istikrarsızlığı gerçekten en büyük sorunu..
    Alanzinho'ya göre defansif yönü de var.Çok iyi bir oyun kurucu.Marsilya'dayken ağzım açık izliyordum kendisini.Bize geldiğinde üstüne bir de dikiş tutturduğunda uçarız uçar!

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alanzinho'ya göre defansif yönü de var.Çok iyi bir oyun kurucu.Marsilya'dayken ağzım açık izliyordum kendisini.Bize geldiğinde üstüne bir de dikiş tutturduğunda uçarız uçar!
      Wolfsburg birakmaz onu, daha dogrusu ucuza birakmaz...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marsilyada iken alınmasını ben de istemiştim. alanzinhoyu görünce ziani'nin pek de faydalı olmayacağını düşünüyorum açıkcası ama bu da bir görüş tabiki.

bana kalırsa o tarz oyunculardan çok takım oyununa katlı sağlayacak oyunculara yönelmemiz bizim açımızdan daha faydalı olacaktır
        2014 / 2015
        LOADING....

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Wolfsburg birakmaz onu, daha dogrusu ucuza birakmaz...
          Alman teletexte satis listesinde oldugunu yaziyordu,Lorient ve Monaco istiyormus Zianiyi
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alman teletexte satis listesinde oldugunu yaziyordu,Lorient ve Monaco istiyormus Zianiyi
            Sezonun ilk yarisinda 7 maca cikmis, bunlardan 5'i lig maci.

Yani satis listesinde olmasi mümkün, bize yarar mi sence?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sezonun ilk yarisinda 7 maca cikmis, bunlardan 5'i lig maci.

Yani satis listesinde olmasi mümkün, bize yarar mi sence?
              Yarar ama yinede gereksiz bir transfer olur,onun pozisyonunda oynayacak cok adam var bizde.Selcuk ve Colmanin yanina bir Oyuncu alip transferi bitirmeliyiz bence
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar katolik 15 aralıkta bayramları başlıyor ve uzun sürüyor.bu yüzden erken gidiyor ve geç geliyorlar senede bir yeni yıl bayramları var o kadar abartılacak bi durum yok.aslında kamp tarihi 3 ocak olsaydı herkes orada olurdu
                ne bayrami ya

bayram biteli cok oldu..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Güneşe hakaret etmedim; aşırı stresli olduğunu ve bunun takıma zarar verdigini söyledim. Siz de kendinizi günesin yerine koyün bakalım; kaç defa şampiyonluğun kapısından dönmüşsün, üzerinde o kadar taraftar baskısı var...

Nihayetinde bir insan bu...

Günesin stresi neredeyse elle tutulacak kadar aşikar... Birseyler yapmak lazım.

Daha nasıl hakaret edecektiniz..

Birdaha okudum yazınızı

Takımın yumuşak karnı, en zayıf yanı Şenol Güneş demişsiniz..
                  Takımı Şenol Güneş batıracak demişsiniz..

Madem Şenol hocayı beğenmiyorsunuz...Siz ne yapmayı öneriyorsunuz takımın batmaması için..hangi hocayı getirelim takımın başına..

Bende fikrimi söyleyim. takımı bunca yıl batıran işte bu zihniyettir.

Yorum

• - Bayramla felan alakası yok , Ahlakla alakalı şeyler bunlar , Cale'nin bayramı yok herhalde...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Beyler Takımda En Beğendiğim İsimlerden Biriydi Jaja İnşallah Gitmez Bu Konuda Bi Bilgisi Olan Varsa Yazsın Tek İsteğim Sorunsuzca Kampa Dönmesi Ve Cezayı Ödeyerek Tekrar Maçlara Başlaması.

Yorum

• '' Belki bir yabancı oyuncu transferi daha ortaya çıkabilir. Diğer yabancı oyuncuların gelme durumuna göre bakacağız. Yerli oyuncu da alabiliriz. Giden oyuncular da olabilir. ''

'' Diğer yabancı oyuncuların gelme durumuna göre bakacağız '' ifadesi sadece benim mi dikkatimi çekiyor? Melih'in söyledikleri beni ürküttü doğrusu...
                        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          '' Belki bir yabancı oyuncu transferi daha ortaya çıkabilir. Diğer yabancı oyuncuların gelme durumuna göre bakacağız. Yerli oyuncu da alabiliriz. Giden oyuncular da olabilir. ''

'' Diğer yabancı oyuncuların gelme durumuna göre bakacağız '' ifadesi sadece benim mi dikkatimi çekiyor? Melih'in söyledikleri beni ürküttü doğrusu...
                          Yok hocam.Yılbaşı kaçamağı için takımın omurgası senenin ortasında bozulmaz.Kime satılacak,kaça satılacak yerine kim alınacak...Bunlar zaten devre arası işleri değil.Orta sahaya bir adam daha alırlar,Zafer'le Sezer'i de göndermeye çalışırlar başka da bir şey olmaz benim gördüğüm.

Yorum

• ben yarın oyuncuların gelecegini ntvspor da duydum umarım gelirler ve cezaları para ve yogun bir idman olarak alırlar şampiyonlk yolunda geniş ve tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var aynı hocamız ve yönetimimiz gibi tecrubeli ...
                            1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Trabzonspor, sezonun ikinci yarısı öncesi hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Selçuk İnan ile izinsiz olarak kampa katılmayan Colman, Jaja ve Alanzinho katılmadı. Bu futbolcular için yine noter tespiti yapıldı. Bordo - mavililer antrenmanda koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışmanın ardından, ilk kez topla çalıştı ve dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Oldukça neşeli geçen antrenmanda teknik direktör Şenol Güneş de yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ile koşu yaptı.

JAJA, COLMAN VE ALANZİNHO SALI GÜNÜ GELECEK
                              Bu arada Trabzonspor'un kampına izinsiz olarak katılmayan Colman, Jaja ve Alanzinho'nun, Salı günü kampa katılması bekleniyor. Bu futbolculara teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yüksek miktarda para cezası verilmesi bekleniyor. Öte yandan yeni transferler Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerinde Salı günü kampa katılacağı açıklandı.

YUNUS EMRE SEL- TRABZON- DHA

Arkadaşlar bu haber akşam 19:59 da geçilen haber, daha önce yazan arkadaş oldu mu bilmiyorum ama gözüme çarpmamıştı...

Yorum

• Jaja ve Colman'ın yerleri doldurulur ama zamanlama çok yanlış.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X