Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende merak ediyorum colman selcuk biglia li orta saha süper olur vallah
    Güzel olurda 7-8 istiyorlarmış baksana. Ben Pedretti'yi çok beğeniyorum. Îlk çıktığında Zidane diyorlardı ama olmadı tabi. Daha geride oynuyor. Fiyat olarak Bigliadan daha uygun olur bence. Hem 3 lü yaparız hemde biri olmadığı zaman sıkıntı çekmeyiz. Şl de çok faydalı olur. Zaten bu sene oynuyorlar.
    futbalski sen ne diyosun böyle bir adama ihtiyaç varmı?
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben Samaras'ı hiç tutmuyorum. Aktif gibi gözüküyor ama bence çok pasif kalıyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel olurda 7-8 istiyorlarmış baksana. Ben Pedretti'yi çok beğeniyorum. Îlk çıktığında Zidane diyorlardı ama olmadı tabi. Daha geride oynuyor. Fiyat olarak Bigliadan daha uygun olur bence. Hem 3 lü yaparız hemde biri olmadığı zaman sıkıntı çekmeyiz. Şl de çok faydalı olur. Zaten bu sene oynuyorlar.
        futbalski sen ne diyosun böyle bir adama ihtiyaç varmı?
        O tarz bir oyuncu almak sistem değişikliğine gitmek demek üçlü orta saha şuan için gündemimizde olamaz takım iyi gidiyor ve düzenimizi bozamayız. Defansif orta saha yerine sol orta saha alınmalı. Bu bölgede sıkıntımız var zaten maçlarda da Şenol Hoca hep Cale'nin önünde oynayan oyuncuyu işaret ediyor maçı anlatan spikerler de zaten bu sorunu hep gündeme getiriyorlar maç içinde. Alan savunmasına önem veren bir takımız ve alan savunmasında bir kişi görevini yapmazsa sorun yaşıyorsunuz o yüzden sol tarafta oynayan oyuncu o bölgeyi iyi kullanmalı ve görevi neyse onu yapmalı. Takım savunmamız şuan için iyi gidiyor bunun en büyük nedeni takımda yürüyen oyuncu olmaması, hepsi koştuğu için defansif yönden sıkıntı yaşamıyoruz ama takım koşu işini bırakırsa puan kaybetmeye başlarız zaten Manisa maçında koşmadığımız için kalemizde 3 gol görmüştük eldeki oyuncular ikili mücadelelerde iyi olmadığı için bu açığımızı koşarak, tempolu oynayarak gideriyoruz. İyi bir sol orta oyuncusu bulmak lazım Pedersen gibi bir oyuncu alırsak tadından yenmez Plasil de olabilir.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Muhammet, Orhan Gülle ve Aykut Demir...

Bakalım fırsatları olunca memleketlerine dönecekler mi? Şu an Muhammet'in o fırsatı var, diğerlerinin de olacaktır ilerde. Yoksa tutunamayınca mı gelecek Trabzon akıllarına... Zaman gösterecek...
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yekta Kurtulus

Date of birth: 11.12.1985
            Place of birth: Izmir
            Height: 1,73
            Nationality: Turkey
            position: Midfield - Midfield, left
            Foot: left
            Market value: 1.200.000 €

Contract until: 30.06.2011

kontratini 2013e kadar uzatmis.
            https://www.tff.org.tr/Default.aspx?...&kisiid=304236
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• Heryerdr Muhammed haberleri var
              Hadi hayirlisi
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Muhammet Demir Trabzon yolunda

Sergilediği güzel futbolla liderlik koltuğuna oturan Bordo-Mavililer, ara transfer dönemi öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’un listesinde somutlaşmış yabancı bir isim henüz yer almazken, yurt dışındaki izleme komitelerinden Aralık’ın ilk haftasına kadar ön çalışma raporu isteniyor. Öte yandan Bordo-Mavililer’in Bursaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu Muhammet Demir’i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Bursaspor’la sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için kadro dışı bırakılan Muhammet’in devre arasında da transfer edilebileceği belirtildi.

valla cok sevinirim

Yorum

• Yekta Gitmek İstediği Yeri Açıkladı
                  20 Kasım 2010 / 09:42
                  Yekta Kurtuluş, “Beşiktaş'ta oynamayı kim istemez. Çok büyük bir kulüp. Bundan onur duyarım" dedi.

Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Yekta Kurtuluş, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu. İsminin Beşiktaş'la anılmasından mutluluk duyduğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, “Kasımpaşa'da önemli günler geçirdim. Bank Asya'ya düştük, ardından şampiyonluk yaşayıp yeniden Süper Lig'de döndük. A Milli Takım'a seçilmemde Kasımpaşa'nın payı çok büyük. Ancak ben buradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum” dedi.

'Kulüpler anlaşsın tamam'

Artık yeni denizlere yelken açmak istediğini belirten başarılı futbolcu, “Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadım. Ancak kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymekten onur duyarım. Beşiktaş'ta oynamayı kim istemez...

Çok büyük ve önemli bir kulüp. Ancak her şeyden önce kulüplerin anlaşması gerekir” ifadesini kullandı.

'Her takımda oynarım'

Türkiye'de her takımda oynayabilecek kalitede olduğunu belirten Yekta, “Beşiktaş'ta rahat rahat oynarım. Esas yerim sağ kanat. Ancak defansta da, sol kanatta da görev yapabilirim. Kariyerim boyunca bir tek kalede görev yapmadım. Her ne mevkiide oynarsam oynayayım, takımımım için elimden gelenin fazlasını yaparım” açıklamasını yaptı.
                  “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• bu adamı da solkanat diye alacağız ama baksanıza esas mevkisi sağ kanatmış
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yekta Gitmek İstediği Yeri Açıkladı
                      20 Kasım 2010 / 09:42
                      Yekta Kurtuluş, “Beşiktaş'ta oynamayı kim istemez. Çok büyük bir kulüp. Bundan onur duyarım" dedi.

Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Yekta Kurtuluş, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuştu. İsminin Beşiktaş'la anılmasından mutluluk duyduğunu belirten 25 yaşındaki oyuncu, “Kasımpaşa'da önemli günler geçirdim. Bank Asya'ya düştük, ardından şampiyonluk yaşayıp yeniden Süper Lig'de döndük. A Milli Takım'a seçilmemde Kasımpaşa'nın payı çok büyük. Ancak ben buradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum” dedi.

'Kulüpler anlaşsın tamam'

Artık yeni denizlere yelken açmak istediğini belirten başarılı futbolcu, “Beşiktaş'tan resmi bir teklif almadım. Ancak kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlı formayı giymekten onur duyarım. Beşiktaş'ta oynamayı kim istemez...

Çok büyük ve önemli bir kulüp. Ancak her şeyden önce kulüplerin anlaşması gerekir” ifadesini kullandı.

'Her takımda oynarım'

Türkiye'de her takımda oynayabilecek kalitede olduğunu belirten Yekta, “Beşiktaş'ta rahat rahat oynarım. Esas yerim sağ kanat. Ancak defansta da, sol kanatta da görev yapabilirim. Kariyerim boyunca bir tek kalede görev yapmadım. Her ne mevkiide oynarsam oynayayım, takımımım için elimden gelenin fazlasını yaparım” açıklamasını yaptı.
                      Burda ona Beşiktaş'ta oynamak ister misin diye sormuşlar belli ki ? Adam her takımda seve seve oynarım diyor. Bu soru Trabzon da olsa aynı cevaplanırdı.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burda ona Beşiktaş'ta oynamak ister misin diye sormuşlar belli ki ? Adam her takımda seve seve oynarım diyor. Bu soru Trabzon da olsa aynı cevaplanırdı.
                        muhabir bjklıydı desenize
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet Demir Trabzon yolunda

Sergilediği güzel futbolla liderlik koltuğuna oturan Bordo-Mavililer, ara transfer dönemi öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’un listesinde somutlaşmış yabancı bir isim henüz yer almazken, yurt dışındaki izleme komitelerinden Aralık’ın ilk haftasına kadar ön çalışma raporu isteniyor. Öte yandan Bordo-Mavililer’in Bursaspor’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu Muhammet Demir’i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi.

Bursaspor’la sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için kadro dışı bırakılan Muhammet’in devre arasında da transfer edilebileceği belirtildi.

valla cok sevinirim
                          Bursalilar bu haberi görünce forumlarinda cocuga demedik laf birakmadilar. böyle bir sey yaparsa muhammet bir daha bursaya adimini atamayacakmis. ne günlere kaldik be. bence alinirsa iyi bir transfer olur.

Ayrica gecenlerde Sergen'i dinledim ntvspor da aynen söyle konusmustu: kendisi besiktas'in alt yapisini calistirdigi dönemde sanirim 2 sene önceydi. orhan gülle diye bir cocugu bjk as takimina önermis. ama ozaman almamislar. diyor ki sergen; bu cocugun bire birde gecemiyecegi adam yok, kesinlikle gelecegin en iyi futbolcularindan biri türkiyede. ve bu oyuncu gaziantepte oynuyor suan. ve trabzonlu
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Muhammet Demir'i alma şansımız var ama Orhan Gülle çok zor.
                            Més Que Un Club

Yorum

• Sadri Şener'in hayali Adebayor

Başkan Sadri Şener’inde çok beğendiği golcü Adebayor’u kulübü M.City satış listesine koyuyor

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail’ aralarında bir dönem Trabzonspor’unda ilgilendiği Paraguaylı Cruz’un yanı sıra Emmanuel Adebayor, Jo, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge ve kaleci Shay Given’ın da bulunduğu 6 ismi devre arasında satmayı planladığını yazdı

TRABZON CRUZ’U ALAMAMIŞTI

İki sezon önce Bayern München’de forma giydiği dönemde Trabzonspor’un transfer etmek için ciddi anlamda ilgilendiği Paraguaylı Cruz, güçlü fiziği ve üstün top tekniği ile dikkat çekiyor. Hava toplarında da oldukça etkili. Takımı Manchester City’de istediği şansı bir türlü yakalayamasa da milli takımın değişmez isimleri arasında yer alıyor.62 kez formasını giydiği Paraguay Milli Takımı formasıyla 22 gole imza atan Cruz, Quaresma ve Guti’nin yanı sıra, Schuster nedeniyle Beşiktaş’a transferine sıcak bakıyor.

ŞENER’İN HAYALİ ADEBAYOR

Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in en beğendiği golcüler arasında yer alan Adebayor’da devre arasında satış listesine konulacak. Başkan Şener’in her fırsatta golcülere örnek verdiği Adebayor’ın satış listesine konulması bordo mavililerin de iştahını kabartıyor.
                              Trabzonspor yönetiminin bu futbolcunun bonservis bedelinin astronomik bir rakamda olmaması halinde Adebayor ile ilgilenmesi bekleniyor

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=70176
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Santa Cruz mu ? Adebayor mu ?
                                :meşale2::meşale2::meşale1:

Sadri başkan özellikle Adebayor için şartları zorla.Hiç değilse zorladık ama alamadık deriz Kiralık falan belki gelir ya
                                Dallas Mavericks
                                .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Çalışıyor...
                                X