İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Yekta'yı alacağımıza Olcan'ı alalım. Hem solda ihtiyacımızı karşılar göbekte alternatif olur.
Trabzonspor'un Emenike'ye 4-5 milyon euro verecek parası yok o da o kadar etmez zaten.
Çok iyi bir satrafor almalıyız ama alınamayacaksa hiç maceraya girmeden Gökhan Ünal'ı verdiğimizin yarı fiyatına geri alalım. Çok istediği İstanbul'da bir halt olmadığını görünce aklı başına gelmiştir. Hem ektirdiği saçları da köklenmiştir artık kafa da vurabilirUmut kadar koşmaz belki ama sırf Jaja'nın verkaçlarına yardımcı olsa yeter.
Solbeke de Cale ye alternatif Gökhan Süzen'i alıp transferi kapatalım.
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim nefret ediyor ben hoffeinheime 10 km uzaklikta oturuyorum o dedigin adam vedad ibisevic olmamali bence sen karistiriyorsun 19 golden sonra ayagi kirildi simdide ortalama oynuyor 12 mac 5 gol ama nefret olayina nerden nasil vardiniz cok merak ediyorum istesek bile hoffenheim kolay kolay satmaz bile bize....
hele gecen sene Salihovicide begenmiyorlardi
bu sezon biraz daha etkili
ama gecen sezon onun kacirdiklarini guiza kacirmazdi[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta'yı alacağımıza Olcan'ı alalım. Hem solda ihtiyacımızı karşılar göbekte alternatif olur.
Trabzonspor'un Emenike'ye 4-5 milyon euro verecek parası yok o da o kadar etmez zaten.
Çok iyi bir satrafor almalıyız ama alınamayacaksa hiç maceraya girmeden Gökhan Ünal'ı verdiğimizin yarı fiyatına geri alalım. Çok istediği İstanbul'da bir halt olmadığını görünce aklı başına gelmiştir. Hem ektirdiği saçları da köklenmiştir artık kafa da vurabilirUmut kadar koşmaz belki ama sırf Jaja'nın verkaçlarına yardımcı olsa yeter.
Solbeke de Cale ye alternatif Gökhan Süzen'i alıp transferi kapatalım.
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücü takımında ayak sesleri iyice yükselen ekonomik-idari-teknik kaos bizim için fırsat olamaz mı ?
Rajnoch-Sapara-Vittek...
Sapara bizim orta sahamızın kalibresini bir nebze daha yükseltir diye düşünüyorum. Bence çok kaliteli ve çok iyi bir futbolcu.
Vittek, aslına bakarsan bizim aradığımız tarza yakın bir oyuncu ama uzun süren sakatlığı sonrası bize ne derece faydalı olabilir, onu bilemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende 35 km uzaklikda oturuyorum
hele gecen sene Salihovicide begenmiyorlardi
bu sezon biraz daha etkili
ama gecen sezon onun kacirdiklarini guiza kacirmazdi
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsimleri sayılan oyunculardan tanıdığım devic çok kaliteli bir oyuncu. Metalist kulübü o kadar da aptal değildir devre arasında böyle bir oyuncuyu satmazlar.
Yorum
-
Samaras süklüm püklüm bir oyuncu aman diyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum Emenike'yi Jaja'nın önüne koysa bu sefer bizde neden yan toplara vuran oyuncu yok denecek neden ceza sahasında oyun kilitleniyor denecek eğer bir santrafor alacaksak bu oyuncu komple olmalı özellikle Avrupa maçlarında bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız olacak şahsen Emenike'yi Burak'ın oynadığı mevkide görmeyi çok isterdim çünkü Emenike genellikle sağ çaprazdan içeri girmeyi, kanatlara inmeyi seven bir oyuncu ayrıca oyunun ritmini de ayarlayabiliyor, topa basıyor, oyunu yönlendirebiliyor Jaja-Santrafor-Emenike üçlüsü olsa cidden müthiş bir hücum hattına sahip olurduk.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
bu marko devic seyrettim ceza sahasinda baya etkili vuruyor toplara ayrica kisa alanda adamda gecebiliyor kanatlardan iceri girebiliyor defansin arkasina kacabilyior boyuna göre baya hareketli hava toplarida klasama nokta santrafor degil gibi sirti dönük oynayamiyor gibi sanki bilmiyorum yani tam klasik santrafor degil gibi..... ama ceza sahasi icinde baya etkili bu kesin.....
Yorum
Yorum