Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulu Önder'in dediği gibi; sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanı makbul(her nekadar günümüzde pek önemsenmesede bence hala bu böyle). Muhammed adlı genç kardeşimizi hiç izlemedim bu nedenle bilgim yok ama bu kadar övüldüğüne göre zeka ve çeviklik konularında bir eksiği yok ancak bir konu bende biraz flu. burada onun ailesini ve onu tanıyan arkadaşlar belki bu toz bulutunu dağıtabilirler.
    bu çocuk 5-6 yıldır Bursa'da oynuyor, orada ona bir emek harcanıyor. tam 18 yaşına gelip piyasaya çıkma arefesinde birden kulübüyle sözleşme yanilemiyor. sebep? diyelim ki sebep para değil. bu çocuk ne diyor ''oynayabileceğim bir kulüple anlaşıp kendimi geliştirmek istiyorum'' bunu söyleyerek ayrıldığı kulüp neresi? beğenseniz de beğenmesenizde bu ülkenin son yıllarda alt yapıdan en çok oyuncu yetiştiren kulüplerinden biri. hocası kim; teknik direktörlük yaşamı boyunca hep gençlere şans vermiş Ertuğrul Sağlam. şimdi bu çucuğun Trabzonspor'da oynayacak yeteneği olduğunu varsayarsak soru şu; Trabzonspor'da oynayacak etik değerlere sahip mi?
    Diyeceksiniz ki kimler bu kulübün formasını giydi şimdi bunu tartışmanın sırası değil ama bence Bursaspor'dan neden ayrıldığı irdelenmeli. Şimdi Hasan Ahmet Sarı'nın tam takıma katkı verebileceği bir dönemde sözleşme yenilemeyip 3 İstanbulludan biri ile sözleşme imzaladığını hayal edin o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.
    Belki de Muhammed 'in sözleşme imzalamamakta haklı bir gerekçesi vardır o zaman buyursun gelsin. Ama bu konu aydınlanmadığı sürece bence gelmese de olur.
    Olayın sportif tarafına gelirsek;Şu anda girdiğimiz yol şampiyonluk yolu. Takımımız iyi. Bu saattten sonra gelecek her oyuncunun hem takıma direkt katkı verebilecek hem de takımın havasını bozmayacak karakterde olması lazım. Genç oyuncular herzaman alınabilir ama o bu dönemin hararetle tartışılması gereken konusu değil.
    Transfer dönemine gelince; bu kulübün devre arası kenar bekler Serkan-Cale'yi yedeklemesi, ortasahaya Selçuk-Colman ayarında bir alternatif(eğer bu kalitede olmayacaksa hiç gerek yok orada 2.sınf gereğinden fazla oyuncu var zaten).
    Bence en acil ihtiyaçlar ise bir santrafor ve br sol açık.
    Ben Olcan'ı yıllardır çok beğenirim keşke Antep'ten alabilsek ama artık zora girdi bu iş.
    Forvet için şöyle bir alternatif nasıl olur;
    Hızlı, ayağı ve gol vuruşları iyi
    Topsuz oyunda zayıf
    Şehri bilen daha önce bu kulüpte oynamış ama oynarken şehre adapte olamamış hep hayalini süsleyen İstanbul'a gidince gerçeği görmüş. Oynadığı külüpte bırakın ilk 11'i ilk 18'e bile giremeyen bir oyuncu.
    Eğer çok çok iyi bir alternatif yoksa takımı şehri bilen Gökhan Ünal'ı bonservissiz alabiliyorsak alalım derim. Tabiki çok iyi bir forvet bulunursa buna gerek kalmaz ama burnu sürten bir Gökhan özellikle de Şenol Hoca
    'nın ellerinde bize oldukça katma değer sağlar.
    Bursadan ayrılma sebeplerini buraya yazamıyorum.
    Bursaspor Muhammet'i tutmak istiyor. Ertuğrul Sağlam bile birebir konuşma yapmış. Ama Muhammet kesin ayrılacak. Bu bir gerçek... Buraya yazamadığımız sebeplerden dolayı.

Antep'e gidecek giyoruz ama onun da kesinliği yok. Onu yazayım buraya. En çok Antep istediği için ona sıcak bakıyorlar. Bakarsınız sene sonu başka kulübe gidebilir.

Benim düşünceme göre;

Muhammet oynamak istiyor. Ne para ne pul. Tek derdi oynamak.
    Gideceği kulüpte de direk 11 oynamayı beklemiyor. Maçın bitimine 5-10 dk kala oyuna girmeye başlayıp kendini göstermek istiyor. Bu süreler içerisinde belirli bir maç sayısına ulaşınca kendini ispatlayacağına emin.

Bence Şenol Hoca kendisini ve babasını karşısına alıp samimi bir şekilde konuşursa, Muhammet'in düşüncelerini dinlerse onun beklentilerine göre cevap verirse gelir Trabzonspor'a.

Üstüne basa basa diyorum bu benim düşüncem. Tamamen Trabzonspor taraftarı kimliğimle bu yorumu yaptım
    En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 22:15.
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Şu Elmander olsa çok iyi olur Teo giderse;

Colman,Alanzinho,Jaja,Glowacki,Cale olmak üzere 5 yabancı olur.

Mesela şöyle olsa.

Teo ve Sezer'le yolları ayırsak yerlerine Elmander'i alsak

Ferhat+para ilede İvan de Souza'yı alsak Antepten Tolunay hoca kolaylık yapar.
      En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 23:06.
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İvan De Souza'nın ismini yazmaya bile gerek yok...

Antep'in Beşiktaş'a sattığı Fahiş fiyatlı oyuncular ve Yayın gelirlerindeki büyük artıştan sonra Antep en verimli oyuncularından birisini imkanı yok Düşük bonservisle satmaz...

29 yaşındaki bir oyuncuya yüksek bonservis vermek de bizim işimize gelmez...

Diğer Tarafta Gokhan Suzen Hem Turk statusunde Hem de Şenol Hoca ile daha iyi diyalog kurar Hatta Şenol Hoca sayesinde çok iyi yerlere gelir...

Oyuncu çok gelmek isterse Ferhat+Para ile bu transfer kapatılabilir,Abdullah Avcı da Ferhat'ı isteycektir zaten...

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursadan ayrılma sebeplerini buraya yazamıyorum.
          Bursaspor Muhammet'i tutmak istiyor. Ertuğrul Sağlam bile birebir konuşma yapmış. Ama Muhammet kesin ayrılacak. Bu bir gerçek... Buraya yazamadığımız sebeplerden dolayı.

Antep'e gidecek giyoruz ama onun da kesinliği yok. Onu yazayım buraya. En çok Antep istediği için ona sıcak bakıyorlar. Bakarsınız sene sonu başka kulübe gidebilir.

Benim düşünceme göre;

Muhammet oynamak istiyor. Ne para ne pul. Tek derdi oynamak.
          Gideceği kulüpte de direk 11 oynamayı beklemiyor. Maçın bitimine 5-10 dk kala oyuna girmeye başlayıp kendini göstermek istiyor. Bu süreler içerisinde belirli bir maç sayısına ulaşınca kendini ispatlayacağına emin.

Bence Şenol Hoca kendisini ve babasını karşısına alıp samimi bir şekilde konuşursa, Muhammet'in düşüncelerini dinlerse onun beklentilerine göre cevap verirse gelir Trabzonspor'a.

Üstüne basa basa diyorum bu benim düşüncem. Tamamen Trabzonspor taraftarı kimliğimle bu yorumu yaptım
          95-96 yillarinda su anki forvet hattimizdan cok cok daha iyi olan Sota-Arcil-Hami-B.Orhan´dörtlüsünün icinden 18 yasindaki Fatih Tekke´ye bir cok kez sans veren Hoca Senol Günes!

Muhammet´i bende hic izlemedim ama Fatih´in özelliklerini tasiyorsa tamda aradigimiz isimdir
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İvan De Souza'nın ismini yazmaya bile gerek yok...

Antep'in Beşiktaş'a sattığı Fahiş fiyatlı oyuncular ve Yayın gelirlerindeki büyük artıştan sonra Antep en verimli oyuncularından birisini imkanı yok Düşük bonservisle satmaz...

29 yaşındaki bir oyuncuya yüksek bonservis vermek de bizim işimize gelmez...

Diğer Tarafta Gokhan Suzen Hem Turk statusunde Hem de Şenol Hoca ile daha iyi diyalog kurar Hatta Şenol Hoca sayesinde çok iyi yerlere gelir...

Oyuncu çok gelmek isterse Ferhat+Para ile bu transfer kapatılabilir,Abdullah Avcı da Ferhat'ı isteycektir zaten...
            İvan daha ofansif bir oyuncu orta ve şut kabiliyetide Gökhan Süzen'in üzerinde ama Gökhanda fena oyunuc değil Ferhat'tan daha dirençli bir oyuncu.
            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Kaliteli Oyun Kurucu varmı bu takımda ?
              Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
              Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Yekta haberleri var fena oyuncuda degil fakat ara dönemde bana göre biraz zor kasimpasaspor verecegini sanmiyorum ancak sezon sonu...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• yonetim neden selcukla sozlesme isini kongreden sonraya birakiyor ?
                  bunu bilen anlayan var mi ? ben alnlam veremiyorum da
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Muhammet Gaziantep gitmek mi istiyor ?

Gidebilir tabi ki.

Trabzonspor sözleşme imzala Gaziantep seni kiralık gönderelim .
                    En son Serdær tarafından düzenlendi; 20.11.2010, 00:25.
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Muhammet fizik olarak yeterli bir oyuncu değil geçen yıl ki turnuvada yaşıtlarına karşı ikili mücadelelerde zorlanıyordu ve sakatlık yaşıyordu zaten Hocası da bu konuda gelişmesi lazım demişti geçen yıl A Takımla çalışmalara katıldı ve orda sakatlık yaşadı zorlandı Ertuğrul Hoca tekrar A2 takımına yolladı. Böyle bir sorunu olan bir oyuncunun zaman ihtiyacı vardır ve oynaybileceği, gelişimini rahat bir şekilde sürdürebileceği bir ekibe gitmesi gerekir açıkçası Gazianepspor onun için çok iyi bir tercih olur bize gelirse sabırlı olması gerekir bu sene şans bulamaz ama gelecek sene şans bulabilir ona göre tercih yapmalı.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Biglia'nın durumu nedir ? Her sene şu kadar talibi var bu kadar takım peşinde diyoruz ama kimse almadı adamı.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Orhan Gülle (d. 15 Ocak 1992, Düzköy, Trabzon) Türk futbolcu
                          Ver bize bu uşağı Tolunay.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biglia'nın durumu nedir ? Her sene şu kadar talibi var bu kadar takım peşinde diyoruz ama kimse almadı adamı.
                            bende merak ediyorum colman selcuk biglia li orta saha süper olur vallah
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biglia'nın durumu nedir ? Her sene şu kadar talibi var bu kadar takım peşinde diyoruz ama kimse almadı adamı.
                              Milan ilgileniyor kendisiyle Anderlecht 7-8 Milyon € istiyor kendisi için o yüzden transferi hep yatıyor.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• Samaras Celtic'ten ayrılacak deniyor.Sizce nasıl bir transfer olur ?
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Çalışıyor...
                                X