Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada muhammet 40 maçta 45 gol atmış olabilir.. ama birde batuhanın genç milli takımlarda attığı gol sayısına bakın derim bu pek de ölçü değil..

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...

Şenol Hoca Muhammet'i istiyor. Ünal Hoca da transfer gerçekleşsin diye çok çaba harcıyor.
      Zaten ne zaman böyle istediğimiz bir oyuncu olsa alamıyoruz..

Bari Yekta'yı alsak..

Bizimkilerin transfer politikasını anlamıyorum..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Transfer hastaligini birakalim...

Ara dönemde 1-2 transfer yapip yola devam etmek en dogrusu ve sanirim böylede olacak kadrodan giden olur mu ?? kesinlikle sanmiyorum belki hic oynamayan veya kiralik gitmek istyen disinda kadrodan eksiltme olmaz...

Transfer yapip herseyin cok iyi olacagini söylemek icin ilersini görmek lazim göremedigimize göre terside olabilir...

Teo yerine golcu bide 1 orta saha alinir baskada alinmaz...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Eren Albayrak, Muhammed'e nispeten daha nitelikli ve cezbedici bir futbolcu istikbali de parlak Bursa ile mukavelesini uzatmayı da istemiyor İstanbul takımları almadan kadromuza katmalıyız.

Yorum

• Muhammet demiri tanimam izlemisligimde yoktur kendisini..

Ama biz nedense bazen bazi futbolculari cok abartiyoruz..

Mesela ozer.. Ozer yeniparladiginda forumda hatiri sayilir kisiler dahi alinmasini istemisti..

2 macini izledim abartisiz soyluyorum bu adam bize hicbisey katamaz dedim..

Daha sonra fenere gitti.. ordada bisey yapamayacagini soyledim ki yapamadi..

Muhammet denilen futbolcu iyi bir futbolcu olabilir.. Iyi bir futbolcu olup olmamasi onemli degil..

onemli olan devamliligi var mi ve ilerde ustune katabilicek bir futbolcu mu bunu irdelememiz lazim once..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Gökhan Bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada muhammet 40 maçta 45 gol atmış olabilir.. ama birde batuhanın genç milli takımlarda attığı gol sayısına bakın derim bu pek de ölçü değil..
              Batuhan'la Muhammet'i aynı kefeye koyamazsın. Batuhan çok artist, kendini beğenmiş havalarındaydı. Gerçi hala daha öyle. Ama Muhammet oynamak için çok çaba harcıyor.

İleride belki bu kadar başarılı olmayabilirim ama şansımı denemek istiyorum, Süper Lig'de bir takımda 11'de oynayıp kendimi göstermek istiyorum diyor.

Şu an Süper Lig'deki bir çok iyi oyuncu antremanlardan sonra eksiklerini tamamlamak için bireysel antreman yapmazken Muhammet bu yaşta antreman sonlarında eve gitmek, gezmek yerine tesislerde biraz daha kalıp eksiklerini tamamlamak için antreman yapıyor.

Şu an Trabzonspor'un aradığı forvet olmayabilir ama nasip olup patlama yaparsa bir çok takımı peşinde koşturacaktır.

İlk olarak Koray Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eren Albayrak, Muhammed'e nispeten daha nitelikli ve cezbedici bir futbolcu istikbali de parlak Bursa ile mukavelesini uzatmayı da istemiyor İstanbul takımları almadan kadromuza katmalıyız.
              Eren Gs'ye gitmek istiyor..
              En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 18:41.
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• TS Muhammet Demir'i Bitirdi

Trabzonspor, Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı genç Trabzonlu ile büyük oranda anlaşma sağladı...

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Eren Gs'ye gitmeyi istiyor..
                  Böyle bir iddialı lafı söylemendeki sebep nedir?

Şenol hoca bizzat giderek ailesi ve eren ile konuşur, gelecek için iyi şartlar sunar ve maddi konularda anlaşırsa bize gelmemesi gibi bir neden görmüyorum.

Eren'i bir nevi Tottenham'daki Bale'ye benzetiyorum çok seri ve teknik bir oyuncu muhakkak transfer etmeliyiz.

Yorum

• muhammedin aklı varsa ts ye gider. antepde souza, beto, myılmaz varken kesinlikle forma giyemez. istedikleri kadar söylesin. hangi hoca ve yönetim hemde gencecik bir futbolcuya 11 sözü verir. antepinde böyle söz vereceğini düşünmüyorum. ayrıca, şenol hoca ısrarla istiyosa bu iş olmuşdur diye düşünüyorum.devre arası için olmazsa olmaz biri değildir ayrıca. biz bu sene şampiyon olalım, genç atılımları yaparız zaten. ayrıca muhammedin kendine güveni olduğunu düşünmüyorum. hami 17 yaşında formayı kaptı. eğer anlattıklarınız kadar yetenikliyse muhammed umutu kesmesi o kadar zaman almaz

Yorum

• Eren Albayrak'ın U19'da '' İspanya'ya '' attığı gol

http://www.bursasportv.com/index/vid...Haydi_Cocuklar

Başta Samet Aybaba'nın çalıştırdığı Bucaspor olmak üzere Eskişehirspor ve Gaziantepspor'un da devre arasında Eren'i renklerine katmak için harekete geçeceği tahmin ediliyor.

Eren'in de tıpkı Muhammet gibi 31 Mayıs 2011 tarihinde sözleşmesi sona eriyor.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TS Muhammet Demir'i Bitirdi

Trabzonspor, Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı genç Trabzonlu ile büyük oranda anlaşma sağladı...

http://www.trabzonunsesi.com/news_detail.php?id=66486
                        Trabzonspor'a gelmesini inanki çok istiyorum. Ama şu an asılsız bu haberler.

İlk olarak Koray Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Böyle bir iddialı lafı söylemendeki sebep nedir?

Şenol hoca bizzat giderek ailesi ve eren ile konuşur, gelecek için iyi şartlar sunar ve maddi konularda anlaşırsa bize gelmemesi gibi bir neden görmüyorum.

Eren'i bir nevi Tottenham'daki Bale'ye benzetiyorum çok seri ve teknik bir oyuncu muhakkak transfer etmeliyiz.
                        Eren'in kendisi Gs'ye gitmek istiyor. Ama bu Ts'ye gelemez demek değil.
                        Dediğin gibi Şenol Hoca bizzat araya girerse neden olmasın?

İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        muhammedin aklı varsa ts ye gider. antepde souza, beto, myılmaz varken kesinlikle forma giyemez. istedikleri kadar söylesin. hangi hoca ve yönetim hemde gencecik bir futbolcuya 11 sözü verir. antepinde böyle söz vereceğini düşünmüyorum. ayrıca, şenol hoca ısrarla istiyosa bu iş olmuşdur diye düşünüyorum.devre arası için olmazsa olmaz biri değildir ayrıca. biz bu sene şampiyon olalım, genç atılımları yaparız zaten. ayrıca muhammedin kendine güveni olduğunu düşünmüyorum. hami 17 yaşında formayı kaptı. eğer anlattıklarınız kadar yetenikliyse muhammed umutu kesmesi o kadar zaman almaz
                        İnan ki Muhammet kendine çok güveniyor.

İlk maçlarda 5-10 dk. oynayayım sonra alacağım süre artsın ben kendimi gösteririm diyor.
                        En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 18:52.
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bence Eren'i alma ihtimalimiz Muhammet'i alma ihtimalimizden daha fazla.

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Büyük oyuncu olmak için büyük hedefler lazım.Antepte oynayacak kapasitede ama Trazbzonsporun 11ine girmeye çalışsa daha büyük gelişim kaydeder..Yine kendi bilir hayırlısı olsun..
                            Muhammed italyan Machedayi begenmeyen biri ben ondan daha yetenekligim dedigini hatirliyorum

Avrupaya adim olarak görüyor bence orayi
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Trabzonspor'a gelmesini inanki çok istiyorum. Ama şu an asılsız bu haberler.
                              Abi Hayırlısı olsun TRABZONSPOR'umuz için
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Gelsin hem o kazansın hem de biz. İnsanın memleketi gibi var mı? Gaziantepspor'da da aynı aşamalardan geçecek bizde de. Bizim artılarımız var. En büyük artımız ortam. Bu ortam kolayına bulunmaz
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X