Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arka sayfaları okuyup gaza geldim, Alex Meschini diyorum
    sat satabilirsen Alanzinho, Yattara ve Gabric'i , al Alex'i
    ya aslında seneye şampiyonar ligine gidersek eğer bence mutlaka alınmalı ama 10 m. Avrodan aşağı zor alırız fakat mükemmel bir ortasaha hattı olur ki tadından yenmez.. engin-meschini-selçuk-colman- daha ne olsun..
    eğer SL gidilirse iyi bir stoper ve solbek ve de Calenin yerine sağlam bir solbek gerekli diye düşünüyorum ama Alex Meschini biraz hayal gibi çünkü Şenol Hoca hayatta verdirmez o kadar parayı ona
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• FB
      Forvet
      Niang (Satmaz)

GS
      Ortasaha
      Arda (Satmaz)
      Forvet
      Milan Baros (Satmaz)

BJK
      Ortsaha
      Fabian Ernst (Kontrat bitiyor)

Bursaspor
      Defans
      Serdar Aziz
      Ortsaha
      Eren Albayrak (Kontrat bitiyor)
      Volkan Sen (istanbul Yolcusu)
      Forvet
      Muhammet Demir (Kontrat bitiyor)

Ankaragücü
      Defans/Ortasaha
      Özgür Cek (Gelecek var,FBye Abdullah vari tokat)

Antep
      Defans
      Orhan Gülle(gelecek var,Trabzonlu)
      Ortasaha
      Murat Ceylan(iyi alternatif ortasahaya)

Genclerbirligi
      Forvet
      Mustafa Pektemek(uzun süre Sakat)

Eskisehir
      Ortasaha
      Pele(Sükse yapar,Avrupaya gider bizden,Kariyeri fena degil)

Kayseri
      Defans
      Eren Güngör (uzun Süre sakatti)
      Hasan Ali Kaldirim (Satmaz)
      Serdar Kesimal (Satmaz)
      Ortasaha
      Furkan Özcal (Satmaz)

IBB
      Ortaha
      Ibrahim Akin(Kanattan Ortaya kayiyor)
      Forvet
      Iskender Alin(Kulübeden gelir,Problem cikartmaz,yerli,bitiriciligi fena degil)
      Tevfik Köse(Gelismeli, Satin al kirala IBB)

Manis
      Ortasaha
      Yigit Gökoglan(1-2 sene As Futbolcu)

Kasimpasa
      Defans
      Baris Basdas(Gelismeli, Satin al Kirala kasimpasaya)
      Forvet
      Sahin Aygünes(Gelismeli, Satin al Kirala kasimpasaya)

Karabük
      Forvet
      Emenike(Büyük takim oyuncusu?)

Böyle bi liste yaptim kendimce.TSL de yararli olacak Futbolcular bence.
      En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 13:15.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Micheal Bradley Serdar(farabi) abinin söylediği orta saha tipine uygunmudur acaba ?

https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Santrafor-Sol acik...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Santrafor(rubin Kazanın forveti olabilir)-Sol açık(orhan şam??)(yabancı?)

Yorum

• Alex'in videolarını izleyince ağzımın suları aktı.

Ama biz brezilya'daykende çok peşinden koşmuştuk bu adamın.

Yorum

• İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arka sayfaları okuyup gaza geldim, Alex Meschini diyorum
                sat satabilirsen Alanzinho, Yattara ve Gabric'i , al Alex'i
                Oyun tarzi ayni Unal Karaman.
                "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• O Ligtv'ye konuşan Abi bomba ya adamın derdi transfer maç diyorlar 2-0 o diyip kenara atıyor

Acaba dediğinin doğruluk payı var mı ? Bekleyip göreceğiz..

Yorum

• Sol acik icin zenit`in Sol acigi Huszti düsünülebilir, hannover 96 da cok cok iyidi ama Zenite yeterince süre alamiyor cok pahali olmadan alabiliriz...bonservisi 2-3 milion eurodur...Oyun zekasi felan yüksek bir oyuncu ve müthis toplar kesebilen birisi...son hali nasil bilmiyorum tabi...

Acaba, Zenitli, Bukharov felan bize lazim

Izleme komitesi yollarda zaten...umarim dogru oyunculari buluruz...
                    En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 16:37.
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Eğer Kornilenko düşünülüyorsa, tek başına olmamalı kiralık olarak Gökdeniz de dahil edilmeli kadroya bence

Yorum

• Yukarda ki istatistikler Kornilenko'ya ait. 1983 doğumlu Belarus'lu oyuncu, rakamları pek parlak değil.

edit:grafik bozuk çıkıyor...link:http://en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Kornilenko
                        En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 16:40.

Yorum

• Rubin Kazandan oyuncu alirsam hic birseye bakmam, gökdenize telefon acarim "alooo anlat bakalim derim"

Murat abi, bu sezon 21 lig macina cikip 13 gol atmis 6 defa sonradan oyuna dahil olmus, 5 defa cikmis,
                          bu sene iyi görünüyor...
                          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 16:40.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Garanti şampiyonluk için bize şu an 4 tane oyuncu lazım. Savunmada glovackinin olmadıgını varsayıyorum çünkü sakatlığından dolayı oynayamıyor. Böyle devam edeceğini düşünüyorum. Savunmada egemenin yanına çok iyi bir stoper. Bir tane sol bek. Bir tane çok iyi forvet ve bir tane de emre belözoğlu gibi bir oyuncu ile şampiyonluğumuz garantidir bence. Hatta daha ileri gideyim şampiyonlar liginde bile gruplada bu takım ilk 2ye talip olur.

Yorum

• Wiki ye bakarsak, oyuncu Zenit'in. Bu sene ilk olarak Tom Tomsk'a kiralanmış, devre arasında yine kiralık olarak R.Kazan' gelmiş. Zaten bu sene attığı golün 11 tanesini T.Tomsk'da yazmış.
                              En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 16:45.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Garanti şampiyonluk için bize şu an 4 tane oyuncu lazım. Savunmada glovackinin olmadıgını varsayıyorum çünkü sakatlığından dolayı oynayamıyor. Böyle devam edeceğini düşünüyorum. Savunmada egemenin yanına çok iyi bir stoper. Bir tane sol bek. Bir tane çok iyi forvet ve bir tane de emre belözoğlu gibi bir oyuncu ile şampiyonluğumuz garantidir bence. Hatta daha ileri gideyim şampiyonlar liginde bile gruplada bu takım ilk 2ye talip olur.
                                bencede glowackı nın yerıne daha ıstıkrarlı bırını düsünelım bu adam resmen müzmın sakat böyle gıderse ısımız zor forvet hattından zıyade orta alana cok ıyı bır nokta atısı denılebılecek bır adam lazım emre belözoglu gıbı ama selcuk colman tersıne sert bırır olsun....

Yorum

Çalışıyor...
                                X