bu adamlar bu maaşları hayatında göremez. geçmiş kariyerleri belli. sıfır başarıyla zam yaptılar bide. bana göre yanlış. elle tutulur icraat göstersinler önce sahada. her derbiden 3 4 yiyoruz. bu nasıl teknik ekip. ne işe yarıyor bunlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Kim ne kazanırsa kazansın, kardeşim sen bu takıma değer kattınmi ona bakarım. Ne veriyorsunuzda ne alıyorsunuz bu takımdan.
2007 senesi Tayfun Cora denen mal değneği fener maçından sonra yenildiği takımın oyuncusu Roberto Carlos'un formasını kapacağim diye orta sahadan tünel körüğüne kadar ısrarla adamı kovaladı, aradan 20 yıl geçti hâlâ utancımdan aklıma geldi mi kendimi bunlara karşı ezik görüyorum. Aradan 20 sene geçiyor efsane diye nitelendirilen yardımcı hocamız Orhan efendi rezil şekilde fark yediği GS maç sonrası lisanslı forma dileniyor rakip hocasından. Maç önü Tekke'nin zurna dürümün yufkası gibi rakibi ve hocasını katila katıla övmesi falan bir dakika arkadaş diyemiyoruz. Bakın bunları aşağıladigimiz 3 kulübün hiçbirinde göremezsiniz. Bu kepazeliği GS ile kupa final maçına çıkan U19 FB gençleri bile yapmadı, yapmaz. Bunlar Trabzonsporu olduğundan fazla sahipsiz sanıyor. Bizi kaşım kaşim kaşıyin diyorlar lakin kuyruğu götümüze iliştirip susuyoruz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
10 puan önde olsak gerek yok derlerdiİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. sıradasın ilk 2 ile kendi sahanda oynayacaksın hiç beklemediğin bi şekilde şampiyonluğa oynayacaksın ama gel gör ki devre arasını böyle geçiriyorsun. Art niyetli bi durum var gibi görünüyor.
- Beğen 1
Yorum
-
"Kariyerleri belli" lafı çok hafif bi laf..Ortada kariyer mariyer yok..İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamlar bu maaşları hayatında göremez. geçmiş kariyerleri belli. sıfır başarıyla zam yaptılar bide. bana göre yanlış. elle tutulur icraat göstersinler önce sahada. her derbiden 3 4 yiyoruz. bu nasıl teknik ekip. ne işe yarıyor bunlar.
Sen Spalletti gibi bir klas bir adamla Spaghetti diye t*şak geç sonra efsane olduğun kulübün taraftarları tarafından itin kıçına sokul..Etme bulma dünyası işte ey gidi Tekke..
Suç Tekkede değil aslında kabahat, bu herifi özgürlük savaşçısı yamyam kılıklı Che Guevara gibi ikonlaştırıp futbolda devrim yapacağına inanarak tivitler atan X sitesindeki şizofren tiplerde..
Erto da bunlarin gazına geldi tabi.
Ben zaten RTE ile Erto'yu birbirine benzetiyorum..Biri Gabar'da varili bilmem kaç ton petrol bulduk deyip akaryakıta habire zam yapıyor öteki de transfer yapamadığı halde habire uçak kaldırıyor, yakıt israfı...
Bulma abi petrol bulma bırak kalsın..
Kaldırma abi uçak kaldırma bırak kalsın..
Sırf zararsınız😂Before Elvis There was Nothing
John Lennon
- Beğen 4
Yorum
-
Metin Aktaşa'a laf yok. Adam 2018 yazında Ünal Karaman ile beraber geldi, o dönem Onur vardı yıllardır yan toplara çıkmayan Onur yan toplara çıkıp vurmaya başlamıştı. Sonrasında Uğurcanı yetiştirmişti. Kaleci Arda Akbulut ile Erce Kardeşler'in de bizde iyi maçları vardı. Metin Aktaş iyi bir kaleci olmayabilir ama iyi bir kaleci antrenörü. Orhan Çıkrıkçı yıllardır yardımcı hocalık yapıyor yeni başlamadı 2002 den beri bu işle uğraşıyor. Salih Tekke ise Sergen Yalçın ile rahmetli kardeşi Gürsoy Yalçın ikilisi gibi hep beraber çalıştılar. Hayır Şenol Güneş bile gittiği takımlarda Şeref Çicek, Eren Şafak, Bayram Bektaş gibi alt liglerde hocalık yapan adamlarla çalışıyor. Abdullah Avcı Alper Boğuşlu diye kimsenin tanımadığı bir adamla çalışıyor. Bir yardımcı antrenörün senin gözünde donanımlı olabilmesi için ne gerekiyor. Mesela hangi özelliklere kriterlere sahip olmaları gerekiyor. Bu adamların yeterli veya yetersiz olduğunu neye göre tespit ediyorsun. Bilmediğimiz bir yöntemin varsa anlat yani biz de birşeyler öğrenelim forumdan.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Aktaş kim ki 7 8 10 milyon gibi paralar alacak kulüpten veya abisi olan Tekke.. Ben gereksiz bir adama verilen 1 kuruşun bile hesabını sorarım dellenirim çıldırırım ve fakat işini iyi yapan kalifiye adamı da bolluk bereket içinde yaşatırım.. Tekke ve yardımcıları boş adamlar boş...Bunlarda biraz omurga olsa yönetim yalamalığı yapmaz istifa ederler bu kadar basit bu iş...
Yorum
-
Tekke için şeyi merak ediyorum bunun akrabaları falan tanıyan varsa onlar da bilir, sülale komple futbolla içli dışlı. Mesela Zenit'de iken ilk zamanlarında takımda aşırı mutsuzdu Aziz Yıldırım'da bunu almayı kafaya koymuştu ki bizzat Alex Tekke'yi al diye direktif verdi. Neyse Aziz Yıldırım Tekke'yi ikna etti sonrasında olay duyulunca Almanya'dan abisi mi akrabası mı biri arayıp eğer Fenere gidersen seni reddederiz diyince iş yattı. Aziz Yıldırım da birkaç sene önce kendi kulübünde kazandığının 10 katını teklif ettim yine de gelmedi, onun kadar delisini görmedim dedi. Her neyse bu akrabaları, abileri, amcası falan da mı hiç arayıp olum Fatih napıyorsun sen gittiğin yol yol değil etme yapma diye hiç mi uyarmıyorlar kendisini. İlginç doğrusu Trabzon gibi bir yerde bu tip uyarılar, birinin işine karışmalar gayet normal rutin olaylar.
- Beğen 1
Yorum
-
İşin açığı kulüp sahipsiz ve yolsuzluklar aleni yapılıyor. Transfer yapılacak muhtemelen para da yoktu. Ama yalan bol...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 2
Yorum
-
"Avcı babam" tayfası ilk puan kaybından sonra inlerinden dışarı çıktı. Fatih Tekke, Şenol Güneş, Nenad Bjelica, Ünal Karaman farketmeden irinlerini akıtmaya, yapılmayan transferler üzerinden her ne hikmetse hocaya vurmaya çalışıyorlar...
Ama farketmez, Avcı denen şarlatan bu kulüpten içeri giremeyecek.En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 4 saat önce.Yahsi Bati 51:28
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Enaldo61
- Enes Başkaya60
- Ertan1982
- Nazim Can
- Alper Beyazay
- Ekrem D.
- Mert Acar
- Ertan Artan