Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada Avcı Tekkeyi hocalıkta top diye oynar teknik taktik mi var tekke de. Avcının en büyük hatası 2. kez gelmesi ve bu yönetimle çalışması ve giderken ki egosu
    bunlara katılırım ama adam ne oynattığı belliydi bu ne oynatıyor.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şampiyonluk senesi sadece Puchcz, Denswil vardı bir de devre arası fırsat transferi Kouassi gemişti koronanın patladığı Çin şihrinin takımı Wuhan'dan. Cham ne izi bıraktı gidene kadar millet sövdü. Dragus için de dedim Enis destan bunun kadar gol attı diye. Antep'de zaten zırp pırp top kaptırıyordu gereğinden fazla. Antepliler bile pek beğenmiyordu bunu. Vatandaşı Sumudica biraz verim aldı bundan. Sonra bizdeyken yeni takımına istemedi Dragus'u. Milli takımda da bi halt yapmadan bize geldi. Sadece 3-0 kazanılan Ukrayna'ya 1 gol attı. Bi ara dedikodular çıktı yok Avrupa şampiyonasından önce geldiğine çok pişman oldu, daha iyi takımlara gidebilirdi diye üzülmüş, o yüzden oynamıyor gitmek istiyor bilmem ne.
      Bu kadar yüzeysel değil mesele. O sezonları bizde takip ettik, Antep'te çuvalla gol atan adamı Anteplilerin beğenmeme lüksü nereden geliyor Allah'ını seversen? Kouassi alternatif hücumcu olarak alındı, ne bekliyordun Waka'nin, Cornelius'un yedekleyecegi adam olmayacakmiydi. Cham'in ilk başlarda yarım yamalak oynatıldığı maçlar sonrası 90 dakika sahada kaldığı maçlara bir bak istersen her maç ya asisti ya golü var. Demek ki bir kumaşı var, en azından bu lig için.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Millet Başkan’ı tarafından dolandırılınca kafayı yedi resmen , Avcı iyiydi falan diyenler var durum iyi değil gerçekten. Acilen Kaos’a sürüklenip yeniden yapılanmaya gitmeliyiz , Doğan , Kafkas vs büyük temizlik yapılmalı. Derin Trabzon devreye girmeli.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

neyine sıfırlarsın her tv ye çıktığında başkana yalakalık yapıyor. Bu arada yalandır ama 15 milyon verdik alamadık demek harbi harbi salak olduğunu ilan etmek demek.
          Yalakalık yapmayınca kadro iyileşiyor mu? Ben saha içinden bahsediyorum. Adamın sol kanadı gitti, öyle teklif de yağmadı ha, haraç mezat Konya'ya gitti. Şimdi 37 yaşındaki Nwakaeme oynayacak.

Yorum

Tekke en azından 5 milyona aldığı Oulai ile Agusto'yu parlattı ve sürekli genç oyuncu aldırdı. Avcı 1 tane bile genç oyuncu aldırmadı alınanları da oynatmadı. Mesela Batagov yerine Denswil oynatıyordu. Hayır Tekke'yi beğenmeyenleri anlayabilirim ama Avcı'yı övenleri de aslında anlıyorum. İnsanlar bildiği şeylerin futbol olduğunu zannediyorlar. Avcı gitsin bi Anadolu'da çalışsın da görelim boyunun ölçüsünü. Okan buruk, Tekke, Sergen yalçın, İsmail kartal hepsi Anadolu takımlarında bak şurada fena değildi iyi işler yaptı diyebileceğimiz şeyleri var. Avcının ise Başakşehirde para israfından başka birşeyi yok ki orası da Anadolu takımı sayılmaz.
            Kardeş biraz fazla atıyorsun lakin idare edecez artık birbirimizi sonuçta aynı renkleri seviyoruz. Batagov resmi olarak 6 Ağustosta transfer edildi. Pasaportları yetişmediği için ağustos ortası oynanan Avrupa maçına yetişmedi. Avcı'da zaten birkaç gün sonra gitti. Yani öyle bir anlatıyorsun ki sanki dersin 4-6 ay yedek bırakıldı anasını satayim. Fatih Tekke kimseyi parlatamaz. Daha sıçtıği bok dereye inmedi. Avcıyla mukayese edilecek tek tarafı yok.
            Herif periyodik olarak Başakşehiri çalıştırdı, şampiyonluğa oynattı mi oynattı. Herifin yardımcısı bugün ki kaltaksaray'ı öyle ya da böyle 3 yıldır şampiyon yapan Okan. İyi, anladik, Avcı kötü falan, 3 tane kupa sallandirdi 2.5 sezonda. İlk sezonda rezil rüsva yerlerdeyken Avrupa'ya taşıdı seni. Önce bu eşikleri atlatacak hocan olsun sonra Avcı en kötüsü olsun. Anasını sattığımin yerinde Şenolla Fatih'le 20 maça yakındır derbi alamıyorsun hâlâ kalkmış bunları övüyorsun.
            En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 5 saat önce.

Yorum

• biz 10 milyon euro harcayıp transfer dönemi öncesinden daha zayıf bir takım oluşturmayı nasıl başardık şaka bir yana

Yorum

• Takımımız maçlara 10 kişi başlayacak, Waka son yarım saat oyuna girecek, böylece sezonu sakatlanmadan, yorulmadan tamamlayabilecek.

Muçi de kanatta performans düşüklüğü yaşadığı için, Zubkov yokken sağ açığı boş bırakacağız. Muçi gene merkezde olacak. Sağ açıksız oynayacağız.

Yaaa, ne sandınız? Başkanımız ve hocamız her şey düşündü. İşte global futbol anlayışı.

Yorum

• Ben ortada bir yönetim olduğunu da düşünmüyorum. Alalede isimler yazılmış listeye. Trabzon maçının yarın olduğundan veya takımın kanat ihtiyacı olduğundan bihaber kişiler vardır. Yönetimdeki bu adamların Trabzonspor gibi bir derdi olsa en azından bir ikisi tepki gösterir istifa ederdi.

Yorum

• Kazım ın gidişine üzüleceğim aklıma gelmezdi, şaka gibi ya la,
                    kanat yok iyi mi,
                    Lan bari Draguş u kadroya dahil et.

Hadi başkan adam değil bu FT ne ayak, kariyerinle oynanıyor, yönetim yalakalığı yapacağına az dikil be arkadaş,
                    Transfer iste, almıyorlarsa bırak git, gebeliğin mi var sanki, meydan okuyup gitsen tekrar gelişin davul zurnayla olur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeş biraz fazla atıyorsun lakin idare edecez artık birbirimizi sonuçta aynı renkleri seviyoruz. Batagov resmi olarak 6 Ağustosta transfer edildi. Pasaportları yetişmediği için ağustos ortası oynanan Avrupa maçına yetişmedi. Avcı'da zaten birkaç gün sonra gitti. Yani öyle bir anlatıyorsun ki sanki dersin 4-6 ay yedek bırakıldı anasını satayim. Fatih Tekke kimseyi parlatamaz. Daha sıçtıği bok dereye inmedi. Avcıyla mukayese edilecek tek tarafı yok.
                      Herif periyodik olarak Başakşehiri çalıştırdı, şampiyonluğa oynattı mi oynattı. Herifin yardımcısı bugün ki kaltaksaray'ı öyle ya da böyle 3 yıldır şampiyon yapan Okan. İyi, anladik, Avcı kötü falan, 3 tane kupa sallandirdi 2.5 sezonda. İlk sezonda rezil rüsva yerlerdeyken Avrupa'ya taşıdı seni. Önce bu eşikleri atlatacak hocan olsun sonra Avcı en kötüsü olsun. Anasını sattığımin yerinde Şenolla Fatih'le 20 maça yakındır derbi alamıyorsun hâlâ kalkmış bunları övüyorsun.
                      buyur batagovun yedeklerde olduğu maç kadrolarını da koydum. Bu kadar da atma olmaz yani. Batagov ile Avcı tam 4 maça çıktı ve hepsinde de yedek oturttu. Tekke İstanbulspor'da iken devre arası Eyüpspordan forvet Emeka Eze (1121 dakikada 4 gol 2 asist) ve Hollanda liginden Jason Lokilo (1126 dakikada 4 gol 3 asist) aldırdı baya gol katkısı verdiler. Alanya'da bu kez takımın eski forveti Mısırlı Ahmet Hassan'ı (997 dakika 6 gol 2 asist ve totalde 1087 dakika 9 gol 2 asist) getirdi baya gol katkısı verdi. İstanbulspor ile ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan 7. takımdı, Alanya'yı da Ömer Erdoğan'dan 14. sıradan alıp ilk 3 maçını da kaybetmesine rağmen 6. sıraya kadar çıkarmıştı.

Rapid wien 2
                      https://www.transfermarkt.com.tr/sk-rapid-wien_trabzonspor/index/spielbericht/4420582

St gallen 1
                      https://www.transfermarkt.com.tr/fc-st-gallen-1879_trabzonspor/index/spielbericht/4432601

St gallen 2
                      https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor_fc-st-gallen-1879/index/spielbericht/4432602

Eyüpspor
                      https://www.transfermarkt.com.tr/eyupspor_trabzonspor/index/spielbericht/4387838

Yorum

• Yine maçlara 2 orta saha çıkarsan güle güle hocam, senin gidişi cb durduramaz artık...

3-4-2-1 ye dön 2. olmazsak ben bir b*k bilmiyorum, bırak kanat forveti, Taha ve Arda'yı rotasyonuna ekle

Onana
                        Nwaiwu-Savic-Batagov
                        Pina-Bouchari-Folcarelli-Mustafa
                        Augusto-Muci
                        Onuachu

Hepsi yedekli, hepsine çözüm var. İyi veya kötü rotasyon var. Allah aşkına şu takıma son saniye birini getirip burnumuza sokmayın, salak olmayın. KANATSIZ OYNAYACAKSINIZ.
                        En son bilginsem tarafından düzenlendi; 4 saat önce.
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Avcı Tekkeyi hocalıkta top diye oynar teknik taktik mi var tekke de. Avcının en büyük hatası 2. kez gelmesi ve bu yönetimle çalışması ve giderken ki egosu
                          keşke bu müthiş gerçeği diğer takım taraftarları ve yöneticileri de görebilse, ne yaparsın ülkede futboldan anlayan yönetici ve taraftar yok

Yorum

• Yorum

buyur batagovun yedeklerde olduğu maç kadrolarını da koydum. Bu kadar da atma olmaz yani. Batagov ile Avcı tam 4 maça çıktı ve hepsinde de yedek oturttu. Tekke İstanbulspor'da iken devre arası Eyüpspordan forvet Emeka Eze (1121 dakikada 4 gol 2 asist) ve Hollanda liginden Jason Lokilo (1126 dakikada 4 gol 3 asist) aldırdı baya gol katkısı verdiler. Alanya'da bu kez takımın eski forveti Mısırlı Ahmet Hassan'ı (997 dakika 6 gol 2 asist ve totalde 1087 dakika 9 gol 2 asist) getirdi baya gol katkısı verdi. İstanbulspor ile ligin ikinci yarısında en çok puan toplayan 7. takımdı, Alanya'yı da Ömer Erdoğan'dan 14. sıradan alıp ilk 3 maçını da kaybetmesine rağmen 6. sıraya kadar çıkarmıştı.

Rapid wien 2
                              https://www.transfermarkt.com.tr/sk-rapid-wien_trabzonspor/index/spielbericht/4420582

St gallen 1
                              https://www.transfermarkt.com.tr/fc-st-gallen-1879_trabzonspor/index/spielbericht/4432601

St gallen 2
                              https://www.transfermarkt.com.tr/trabzonspor_fc-st-gallen-1879/index/spielbericht/4432602

Eyüpspor
                              https://www.transfermarkt.com.tr/eyupspor_trabzonspor/index/spielbericht/4387838
                              Yav birader senin aklınla zorun var ama sana tane tane de anlatsak olmayacak. Kendin attığın maç tablosundan İhsan Derelioğlu hoca yazıyor.
                              İlk maç pasaportu yetişmedi antrenmana bile doğru düzgün çıkmadan kadroya alındı. Oynatılmadiği 2 maç var ve sokaktaki çocuğa sorsan kapalı kutu Batagov ilemi çıkarsın Avrupa maçına yoksa Denswill, Savic ikilisiyle mi cevabıni alırsın.
                              Tekkeyi övmek için sebep aramana hayran kaldım. Neymiş 2.yarinin en çok puan toplayan 7. hocasıymiş bak bak bak bak. E o zaman şöyle yapalım, daha dün hoca olmuş eski oyuncumuz Pereira, Tekke hocamızın eski takımi Alanya ile koca Trabzonsporu habire tokatlıyor. Demek ki Pereira büyük hoca öyle ya.

Kardeş, dedim ya aklından zorun var, bunu iş olsun diye söylemiyorum, yoruma eleştiriyle katkı verecek yerde olan işi inkar etme düsturunu sorgula. Bana değil o dönem ki transfer süreci, kampa katılma ve sürecin tamamını aç kaynaklardan öğren. Öyle karnından konuşarak işi kısır döngüye sokma. Tekke bile bu kadar övgüye mahsar olsa oturur sabaha kadar şükür namazı kılar. Kıstas kupa kaldırmaktır. Kıstas büyük takım gibi sahaya dizilip rakipleri diz çöktürmektir. Bunu elin Rizeli Galatasarayli Abdullah Avcı'si büyük oranda başardı mi başardı. Gerisi boş laf.
                              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 4 saat önce.

Yorum

• jpositve
                                jpositve yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                ya Allah aşkına git başımdan. Sadece Eyüp maçı fazla olmuş, önce pasaportu yetişmedi Avcı varken hiçbir resmi maçta pasaport sorunundan dolayı oynayamadı diyordu. Şimdi de Batagov'un yedek oturduğu 3 maçı 2 maç sayıyor. Tff 1. lig oyuncularına devre arası transfer yapıp iyi puan toplamayı da kabul etmiyoruz tamam. Tekke gittikten sonra İstanbul lig sonuncusu olarak düştü. Aman neyse evet çok haklısın özür dilerim.

• İrili ufaklı küçüklü büyüklü şu takıma kafa yoran her Trabzonsporlu ara transferdeki kepazelikten rahatsız 1 kişi hariç o da Tekke..

Halbuki En çok rahatsız olması gereken Tekke'nin kendisi ama kazın ayağı öyle değil..

2 milyon eurocuğu cebe atıp gidecek. Ertuğrul'un buna 2 milyon euro bağlaması ela gözüne hevesinden kaynaklanmıyor, bilakis Ertuğrul'u para karşılığında idare etmesinden kaynaklanıyor..

Lan çık benim Trabzonsporluluğumu tartışmaya açtırmam Trabzonspor'daki geleceğimi ipotek ettirmem bir daha yolumun Trabzonspor'a düşmesine set vuramam taraftarın sevgilisiyken bir anda tukaka olamam bana efsane gözüyle bakan taraftarın nezdinde nefret objesi durumuna düşemem camiayla bağımı zedeleyemem deyip istifa etsene.!!!

Adamsan istifa edersin..

Niyetini falan okumuyorum bu herifin şu rezillikte hala daha yönetim yalamalığı yapmasının parasal nedenlerden başka bir gerekçe ile açıklanmasının mümkün olmadığını düşünüyorum..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim