Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyon olacaksak tamamda diğer türlü valla konferans ligi falan çok güzel ya.

Hem ülkeni temsil ediyorsun, hem bir avrupa kupası şansın oluyor. Kulüp olarak prestij elde edip adım adım marka değeri oluşturabiliyorsun. Gücünü daha dişine göre takımlarla ölçüyorsun.
    UEFA ligi bile bizim takımlara bir kaç beden büyük geliyor.

bizi sampiyonlar ligi paklar daha iyi reklam olur

en kotu uefa.

konferans is değil.

bizim gibi takımlara büyük gelmez adam gibi kadro kurarsalar uefada da basarılı olursun.

bu buyuk gelir dersek hep babayı alırız o zaman basarı da gelmez.

olay uzerine koyuyorsun nokta atısını yapıyrosun oyuncu satmıyorsun yerine koymadan

yedeklerin guclendiriyorsun.

ana kadroyu halletmeden tabi ki basarı gelmez

Trabzon kaliteli bir kadro kurmadan basarılı olamaz.

yedeklerin de iyi olmak zorunda.

biz zaten ana kadroyu halletmedigimiz icin gecmiste de elendik avrupada mevzu bu aslında

gecmiste transfer eksikleri yedek kadronun da yetersiz olması bunda etken

adam gibi kadro kurmak zorundasın
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 04.11.2025, 23:00.

Yorum

• eren doğru diyor bizi ancak uefa avrupa ligi paklar. konferansı küçümsemiyorum ama yapılan masraflara falan değmez. avrupa liginde daha sağlam takımlar var. ek olarak takipçisi de konferans ligine göre daha fazla. gelirleri tam olarak bilmiyorum oda konferanstan fazla olabilir. istanbul takımlarının olduğu yerde bizde olmalıyız.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• UEFA Avrupa Ligi ile Konferans Ligi arasinda ciddi bir gelir farkı yok diye biliyorum. Hatta bu konu tartışılıyordu, gelir farkı olması gerektiği söyleniyordu. Bu sezon maddi anlamda değişiklik oldu mu bilmiyorum ama gecen sezon ciddi fark yoktu.

Arada gelir farkı olmayacaksa ve rakipler biraz daha dişimize göre olacaksa CL bileti alamadigimiz senaryoda Konferans a üzülmeye gerek yok. Hatta galip gelip ilerlemek ve bonusları + paraları toplamak daha kolay olabilir.

Avrupa Ligi nde Roma yi yensen 800 bin euro, Konferans ta Avrupa dan bir köy takımını yensen 600 bin euro. Avrupa ligi nde tur atlasan 1m euro, Konferans ta tur atlasan 800 bin euro. Rakamları örnek olarak verdim, geçen sene buna benzer bir durum vardi yani ciddi fark yoktu.

Sürpriz yapip CL bileti alsak şansa bala gruplara kalsak en az 30m euro direkt kasada, borç morç kalmaz. Bu ihtimali de sonuna kadar kovalamak lazım.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gs 2 sene önce Sacha Boeyi 30 Bayerne sattı ki bayern öyle transfer konusunda çok bonkör bir takım değil, Pina stil olarak Sachaya benziyor, Pina böyle üstüne koya koya giderse, seneyede Avrupada olursak 20 ye gider, elimizdeki potansiyelli oyunculardan en yaşlısı Batagov düşünün yani piyasa eskisi gibi değil 15-20 m eurolar büyk takımlar için çerez parası oldu, Devre arası gerwkli takviyeleri yapıpı bu sene lig 2-3 arası bitirip seneye kendimizi en kötü Avrupaya atarsak borç falan kalmaz,
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aşağıdaki tablo, 2024/25 sezonu (2024–27 dağıtım dönemi) için üç turnuva arasındaki temel gelir farklarını yan yana özetler:

1. Sütun: Şampiyonlar Ligi
            2. Sütun: Avrupa Ligi
            3. Sütun: Conference Ligi

.
            Kulüplere toplam dağıtım (sezon) €2.467 milyar €565 milyon €285 milyon
            Lig aşamasındaki maç sayısı 8 8 6
            Katılım payı (lig aşaması; kulüp başına) €18.62m €4.31m €3.17m
            Maç başına galibiyet / beraberlik €2.1m / €700k €450k / €150k €400k / €133k
            Lig sıralaması payı (başlangıç hisse değeri) €275k × 1–36 €75k × 1–36 €28k × 1–36
            Lig sıralaması ekstra (1–8 / 9–16) €2m / €1m €600k / €300k €400k / €200k
            Play-off’a kalma (Knockout PO) €1m €300k €200k
            Son 16’ya kalma €11m €1.75m €0.8m
            Çeyrek finale kalma €12.5m €2.5m €1.3m
            Yarı finale kalma €15m €4.2m €2.5m
            Finale kalma €18.5m €7m €4m
            Şampiyonluk ek primi €6.5m €6m €3m
            “Equal shares” (katılım havuzu; toplam) €670m €155m €114m
            “Performance” (sabit performans; toplam) €914m €212m €114m
            “Value pillar” (pazar + katsayı karışımı; toplam) €853m €198m €57m

Yorum

• bize yazildi
              Wesley Saïd, 30, Fransa ➤ RC Lens, 2021'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 19 Nis 1995, Noisy-le-Grand, Fransa

Yorum

• Oulai - Strasbourg haberlerinin altına "Strasbourg kim?" yazan insanları cehaletle itham etmek istemiyorum, her ne kadar hak etseler de...

Chelsea'nin yatırımcısı BlueCo'nun Fransa ayağı olan, Ligue1'in en genç takımı, 23 yaşın üstünde sadece iki üç oyuncu barındıran, iki yaz önce bahsettiğim Bakwa'yı bu yaz EPL'ye gönderen organizasyondan bahsediyoruz. Adamların misyonu bu, 19-21 yaş arası çocukları alıp bir iki sene oynatıp üç dört katına satmak.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Trabzonspor Scout ekibi şu an Danimarka’da yetenek avında…
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oulai - Strasbourg haberlerinin altına "Strasbourg kim?" yazan insanları cehaletle itham etmek istemiyorum, her ne kadar hak etseler de...

Chelsea'nin yatırımcısı BlueCo'nun Fransa ayağı olan, Ligue1'in en genç takımı, 23 yaşın üstünde sadece iki üç oyuncu barındıran, iki yaz önce bahsettiğim Bakwa'yı bu yaz EPL'ye gönderen organizasyondan bahsediyoruz. Adamların misyonu bu, 19-21 yaş arası çocukları alıp bir iki sene oynatıp üç dört katına satmak.

İşte onu biz yapmalıyız Oğuz Hocam 2-3 yıl oynatıp direk biz satalım büyük takımlara.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Oyunculara ve kulübe değer katmak istiyorsak her yıl Avrupa'da oynamamız lazım. Mevcut kadro bir Avrupa görmeli en azından. Tabi orada seviye ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Yüksek seviyede değer de yüksek olur.

Yorum

• Şu Karabağ a helal olsun valla..

Chelsea ye kök söktrüyorlar. her sene avrupa'da taş gibiler.

böyle olmamız lazım

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oulai - Strasbourg haberlerinin altına "Strasbourg kim?" yazan insanları cehaletle itham etmek istemiyorum, her ne kadar hak etseler de...

Barco nün yanına adam arıyorlar.. Ki bence barco bize gelsin

Barco + nanasi bizde olsa farklı şeyler konuşurduk

+ Sağ bek Doue de çok iyi oyuncudur...
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor Scout ekibi şu an Danimarka’da yetenek avında…
                            Yoksa Franculino
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• Klassen çok iyi olurmuş.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• avrupa'da yoksan bir hiçsin. yerel başarıların türkiye dışında karşılığı yok. istediğin kadar oyuncu sat. reklam, prestij, ekonomi vs için her sene en kötü konferansta olmalıyız. makas çok açıldı diğer iki takımla.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim