32 yaşında 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Umut Nayır için yerli Baniyya bonservisi verilmez heralde zannetmiyorum. Bir de üstüne kiralık Olaigbe. Yok canım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Biz hücum hattına sampiyonluk hamlesi dedirtecek 2 kaliteli takviye beklerken Olaigbe ve Baniya yi verip hem de Sikan i göndermişken 32 yasinda Umut Nayır ı almayı planliyorlarsa ve Tekke de bunu onayliyorsa cidden kulubu kapayip defolup gitsinler.
Konya seyircisi Umut u istiyoruz diye sosyal medyada bizle maytap geciyor
Konya da bile Arif Bosluk muamelesi gören vasat forveti alacaksak Allah hepsinin cezasini versin baska bir sey diyemiyorum.
Daniel i de alamadilar ciddi ciddi şu kazmayi bize gecirecekler.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Kazım kiralık, maaşını biz ödeyelim,
Umut bizim olsun, başka türlü gerçekten TS un aklıyla alay edilmiş olur.
Stoperin yokken Baniya akıl işi değil.
Barış döneği sallamıştır,
Şikecilerden haber vermiş olsa inanırız çünkü onlarla iç içe, bizle ilgili haberi o koca totosundan uyduruyor.
- Beğen 2
Yorum
-
baniyya yerine savici versek maaşını bizim ödememiz karşılığındaİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaris yurdusevene göre Ümit Nayire karşılik Baniya ve Olaigbe kiralik vermişiz..insallah yalandır..adamin sözleşmesi bittiyor 6 ay sonra..baniya hayet iyi bir yedek..zaten ellimizde türk stoper yok
Yorum
-
Bu haber doğruysa Felipe satıldı diyebilir miyiz? Şu Melihi de alsaydık bari, Baniyya daha 23 yaşında Umut Nayır 33 yaşında biraz salak bir anlaşma gibi duruyor.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaris yurdusevene göre Ümit Nayire karşılik Baniya ve Olaigbe kiralik vermişiz..insallah yalandır..adamin sözleşmesi bittiyor 6 ay sonra..baniya hayet iyi bir yedek..zaten ellimizde türk stoper yok
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
gittigi yere kadar. batagovun ve oualinin satılmaması bizim icin kazanc zaten kayıp degil -yurt dısı icin konusuyorum zaten
oyuncuları zorlan istemeyerek gondermeyi dogru bulmuyorum basta almıcan o zaman.
fiyat kırarsın asırı o zaman.
devre arası bir sey almayacaksak iyi bir topcu elindekini muhafaza et yazın bakarsın
Baniya ve Olaigbe ve brezilyalı forvet de dahil buna. kalsınlar yaz sonu gondersinler daha iyi teklif alırlar
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Tam son 3 yılın TS transfer hamlesiİlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 yaşında 6 ay sonra sözleşmesi bitecek Umut Nayır için yerli Baniyya bonservisi verilmez heralde zannetmiyorum. Bir de üstüne kiralık Olaigbe. Yok canım.
Böyle bir haber de barış dombilisine nasip olmalıydıhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
Ş.Liginde acayip şeyler oldu,
Benfica Real i 3-2 yeniyordu ama yinede ilk 24 te yoktu, eleniyordu.
90+8 de Benfica serbest vuruş kazandı,
Kalecileri de gol aramaya gitti ve gelen ortaya kafa vurdu Kaleci golü attı,
Benfica tek 1 gol avaraj ile 24 e girdi 😳
- Beğen 1
Yorum
-
32 yaşında 6 aylık sözleşmesi olan umut nayiri 7 milyon euroya mı getiriyorlar
yıllık da 1.5 verir bunlarhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
Bonservisi ile miİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaigbe bonservisi ile diyorlar...konya 4 bile veremez. .ne alaka
o zaman Olaigbe+Baniyya bonservisli karşılığında Umut Nayır bence süper iş
bizim Başkan yemin etmiş Takımı komple dağıtmaya.
No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 4
Yorum
-
Melih veya para aliyoruzdur...aksine düşünmek istemiyorum...İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bonservisi ile mi
o zaman Olaigbe+Baniyya bonservisli karşılığında Umut Nayır bence süper iş
bizim Başkan yemin etmiş Takımı komple dağıtmaya.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- Murat Keçeci
- CasTo