Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• enis destana karşılık

hull city ye

ozan okay lundstram ın maaşlarını ve sözleşmelerini kitlesek yeter , enis in bonservisini beleşe verirdim

3 oyuncuda zaten ingilterede oynamış oyuncular, yabancılık çekmezler

mendy yide 7-8 milyon avroya satarsak tadından yenmez

merkez orta sahada bu durumda :

salih malkaçoğlu
    jabol
    benjamin
    1 transfer

şeklinde bir yapılanma olur
    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oguz Zeytin hocam cahilligimi mazur görsün ama ben böyle et mi balık mi olduğu belli olmayan, sadece belirli şartlar altında performans veren oyuncuları sevmiyorum. Bu takımın zaten her tarafı eksik parça ben sana göre nasıl sistem kurayım ?

Dünyada orta sahalara kıran mi girdi kardeşim şöyle iki tane , çift yönlü ortalamanın üstünde performans verecek adam yok mu ? Yıldız aramiyoruz isini yapacak adam alın getirin ya. Bu kadar zor mu bu iş ? Bari bir tane lider 8 getirin de yanını yöresini Folcarelli, Salih, Boranla dolduralim.
      Estağfurullah, o ne demek. Scout değilim, futbolu sizler kadar bilmiyorum. Uçuk beklentiler, keskin benzetmeler görünce seyrettiğim ölçüde kendimce yorumladım üstadım. Temenninize katılıyorum. İki senedir, ihtiyaç duyulan niteliklerde bir futbolcu bulunamaması, ayrı bir başarısızlık.

İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah Niguez gibi olur da o da gelmez,
      Oğuz Zeytin hocam oyuncuyu canlı izlemiş ve yukarda anlatmış nedir ne değildir diye.

Diyor ki;
      Sosa,Colman falan değil (değilse bana göre ilk dk vazgeçerim, Siopisin daha iyisi lazım değil bize, Sosa,Colman lazım)
      Siopis de değil,
      Ve can alıcı tespiti ney, şu şu sistemde oynarsan Fas lı faydalı olabilir, o sistemde olmazsa Mendi de, Lundstram da olduğu gibi çöp olur çıkar.

Bizde sistem olmadığına göre,
      O sistemsizliğin içinde 1.65 boyu ile oyuncak olur garibim. İnşallah bi aksilik çıkarda transfer yatar.
      Evet, bizde diziliş ve roller karışık. Orta saha kurgusunu iki sene oturtamayan takım herhalde pek nadirdir. Bir değirmen düşünün, yoldan geçeni atıyoruz, öğütüyor. Uyar mı, uymaz mı demiyoruz.

Buraya tek başına prime Dunga, Petit, Vieira, Emerson, Davids, Scholes'u atsan değişir mi? Sanmıyorum.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 2. kamp bitti ortasaha hala gelmedi daha çok beklersiniz..

ama neyseki 1-2 güne xavi ve iniesta beraber gelecek

sol kanadı konuşmaya gerek bile yok.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• Ertolinho diye bir fitbolcu varmış, her bölgede oynayabiliyor.Gerçek mevkisi orta saha merkezdir.Yaşı genç ve gelecek vadeden futbolcudur.Bu arada oyuncunun lakabı Ertonaldo'dur...
          En son deepmavi tarafından düzenlendi; 26.07.2025, 01:21.

Yorum

• Ne kadar çok safra takımdan gönderilir ise kâr , hiç 3e 5e bakmadan teneke bağlayın.

Lundstram, enis yok bilmem ne.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• iş yapar mı?

Yorum

• O arthur melo’nun istatistikler ne öyle ya gözlerim kanadı,adamın 10 gol 10 asisti yok neredeyse futbol hayatı boyunca..faslı uşakta skor üretme işinden uzak buda e nasıl olacak,erto çıkıp kendi atacak golleri herhalde…
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iş yapar mı?
                  juve’nin o kadar maçını izledim yıllardır bu adamı yanlışlıkla bikere kadroda bile görmedim , nasıl juventus oyuncusu bu…

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• biz burada nigez'i bile beğenmiyorduk şimdi daha beter isimler piyasaya çıkmaya başladı. nigez'in en bitik hali bile şu melo'dan iyidir. umarım yalandır. mendy ve cham'ı niye satıyoruz sanki şampiyon olacağız bu sene. ilk 11 den kimse satılmasın. bence hiç masrafa falan gerek yok halen daha transfer yapılmasına karşıyım. vakayeme'nin olduğu kanada sikan monte edilsin yeter. 8 numara falan da alınmasın. 8 numarasız geçiş oyunu oynayan bir takım yaratsın fatih. öncelik gol yememek olmalı. avcı taktiği gibi. bizim zaten ne kupa kazanma ihtimalimiz var ne ligde başarılı olma ihtimalimiz var. harcanacak para tamamen israf.
                    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 26.07.2025, 11:41.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Saul büyük Trabzonspor'lu çıktı, Trabzonspor'un parasının sokağa atılmasına izin vermedi. Ama çabaları boşunaydı. Erto o parayı sokağa atmakta ısrarlı. Öyle ya da böyle atacak. Bu sefer de Melo'yu bulmuş. Melo olmazsa piyasa değeri çerez parasına düşmüş eskinin popüler futbolcularından birine daha giderler. İlla birisini getirirler.

Yorum

• Boyu kısa oyuncu oldum olası sevmem güreşte iyidir halterde severim futbolda zıtım. Kimse bana Messi gibi veya gaysenin hödüğü gibi uç örnekler vermesin. Gökdeniz hayranıydım ama bunlar uç örnekler yazdığım gibi, ön liberoda boy kısalığı iyi bişey değil ortasahaya havadan gelen topları karşılayamazsın kornerde bir kişi eksik bırakırsın neymiş topla alıp gitme özelliği varmış olmasın kardeşim versin yanındaki 8 no ya o gereğini yapsın. Adam zaten o özelliği yüzünden doğru dürüst pas atmıyo, o çıkıkana kadar rakipte yerleşiyor.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boyu kısa oyuncu oldum olası sevmem güreşte iyidir halterde severim futbolda zıtım. Kimse bana Messi gibi veya gaysenin hödüğü gibi uç örnekler vermesin. Gökdeniz hayranıydım ama bunlar uç örnekler yazdığım gibi, ön liberoda boy kısalığı iyi bişey değil ortasahaya havadan gelen topları karşılayamazsın kornerde bir kişi eksik bırakırsın neymiş topla alıp gitme özelliği varmış olmasın kardeşim versin yanındaki 8 no ya o gereğini yapsın. Adam zaten o özelliği yüzünden doğru dürüst pas atmıyo, o çıkıkana kadar rakipte yerleşiyor.
                          Kısa boy sadece kanat oyuncuları ve siopis gibi dinamik ortasaha oyuncularında sorun olmuyor. Bunun dışında bekler dahil her mevkide sorun oluyor bence de.

Yorum

• Defansif orta saha konusunda çok eksiğiz en az 14 tane daha defansif orta saha transferi yapmamız lazım.

Taktiğimiz 3-5-2

Stoperde 2 orta sahada 3 defansif orta sahayla oynayıp kulübü tüm taraftarlar gözünde bitirme hedefine devam edelim

Kimsenin denemediği o taktik geldi.
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O arthur melo’nun istatistikler ne öyle ya gözlerim kanadı,adamın 10 gol 10 asisti yok neredeyse futbol hayatı boyunca..faslı uşakta skor üretme işinden uzak buda e nasıl olacak,erto çıkıp kendi atacak golleri herhalde…
                              Tam ertuğrul doğanlık off....

Yorum

• Bjk-Şaktar maçına baktım da futbol çok güzel bişiimiş unutmuşum valla,
                                insan Şaktar ı izlerken zevk alıyor, işkence çekmiyor, futbol bu diyor.

Hızlılar,
                                baskı altında salaklaşmayıp topu en uygun yere kullanıyorlar,
                                istediği yere nokta atışı pas yolluyorlar,
                                topu stop eden ayağında mıknatıs var gibi kontrol ediyor,
                                bir kanattan öbür kanada 30-40 metre top yollayıp anında ters hucum yapıyolar.

İnsan imreniyor, keşke yarısı olabilsek 😕

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim