İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
abi trabzonspor nasıl 3lü oynayacak. bunu ancak barcelona arsenal falan oynar. 3lü defans ile eyüpspor deplasmanından bile çıkamazsınİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
en başından beri 3 lü oynamamız gerektiğini söylüyorum ama FT nin böyle bir şeyi akıl edemeyceğinden adım gibi eminim.
Yorum
-
Trabzonspor Fatih Tekkeyle hiçbir şey oynayamaz. Oynatmaya çalıştığı şeyin bu kadroda bir karşılığı yok. Tesadüfen işleyen çarkı kendi elleriyle bilerek ve isteyerek bozdu. Şimdi ise kadro bahanesi olur suçlu ise maça gelmeyen taraftar ilan edilir.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Panik transferi yapılmamasını bu süreçteki tek olumlu şey olarak görüyorum. Aral'a, Oğuz'a falan verilecek bonservisler akıl işi değildi. Son güne transfer bırakılmaz. Bu işin olmayacağı zaten belliydi. Tek korkum, o panikle gidip etmeyecek oyunculara abartı bir bonservis verilmesiydi. Bunu yaşamamak iyi oldu.
Ben hala eldeki kadronun üçüncü sıradaki yerini koruyabilecek kalitede olduğunu düşünüyorum. Tek korkum, teknik heyetin ve yönetimin yansıttığı olumsuzluğun takıma da sirayet etme ihtimali. Fatih Tekke'nin şu dakikadan itibaren yapacağı tek şey, mazeret sunmadan bu takımı Avrupa'ya götürmek olmalı. Yapamayacağını düşünüyorsa, ucuz bahanelerin arkasına sığınmak yerine, görevi yapabilecek birine teslim etmek olmalı.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Ben transfer dönemindeki en büyük suçu ilk başta Fatih Tekke'ye yazarım. Bana göre taraftar da suçlu. Takımda bakmayın para var havalarına. Takımda para yok. Ha başkanında suçu var. Boga güya 8 verdik 12 istediler falan. Adam Juventusa 5m euro opsiyonla gitti. Uğurcanın parası zaten geçen seneki transferlere gitti. Onuachu bu takımın yarısı. Geçen seneye göre daha iyi folcarelli var. Burada hocanın emeği hiç mi yok. Hocanın dokunuşları var fakat son birkaç maçtır o oynadığımız hızlı hücumdan eser yok. İstiyoruz ki sadece hücum edelim. Son haftalara doğru foyamız çıktı ortaya. Kaç kez saçma hücumlar yedik. Orta sahamızda kesici adam yok aslında. Folcarelli rakibi bozuyor. Çok fazla alan kontrolü olan top kesen adam değil. Oulai de aynı şekilde. Ani atak yeyince nerde duracaklarını bilmiyorlar. Yiyip atıyorduk da orası ayrı.
Taraftar da suçlu. Bunları göremiyor olabiliriz. Şampiyonluk istemek herkesin hakkı ama henüz değil. Bu takım üretip satmak zorunda. Hoca da tam burada suçlu. Yönetim genç scout transferi yapmak istiyor, Tekke olgun adam istiyor. Çatışma yaşandı.
Fatih Tekke bu takıma gelirken ne ekonomik yapıda olduğunu nasıl transfer politikası izleyeceğini biliyordu. Hocanın bu kibirli yapıdan çıkması gerektiğini bu transfer politikasını en azından yaza girmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ayırca yanındaki yardımcıları gerçekten fecaat. Kahve arkadaşları tabiri caizse.
Asıl faica sezon sonu bizi bekliyor. Cham, Dragus bu takıma gelecek. Sezon sonu Savic de göndermeye çalışacağız. Muhtemelen Bouchouari de gönderilecek. Yabancı gönderemeyeceğimiz için transferi de zor yapacağız.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Bir transfer dönemini daha kapattık.Hayırlı olsun.
Genel bir bakış yaparsak;
bjk son günlerde ne yaptı öyle ilk onbirin 6-7 mevkisini birden değiştirdi.Umarım başarısız olurlar.Yoksa 3.lük tehlikeye girecek.
fb ise bütün parasını orta sahanın merkezine bastı.İki tane yıldız statüsünde oyuncu aldı.
gs ise genç oyunculara yatırım yaptı.Bu gençlerin bir tanesi ise bizim bulduğumuz oyuncu idi.Bu nasıl bir eziklik ise koca piyasa da bizim adamı çaldılar.Üzülmedim çünkü gs kulubünün nasıl àciz ve ezik olduğunu herkes bir daha görmüş oldu.
Bize gelirsek transferde vasat bir performans sergiledik.İki tane olmazsa olmaz hamle gerekiyordu.Biri sol açık biri stoper.Bir tanesini aldık ötekini alamadık.Sol bek ihtiyacımız da vardı ama ben olsam mustafayla orda sezon sonuna kadar risk alırdım.Sol ön transferine yoğunlaşırdım.Hayırlısı olsun artık.Bazı yorumları okuduğumda tüylerim diken diken oluyor.İstediğimiz olmadı diye Trabzonsporun maç kaybetmesini isteyenler bile oluyor.Ahmet Mehmet istifa etsin diye Trabzonsporun maç kaybetmesini istemek gerçek Trabzonsporluluk ile bağdaşmaz.Herkesi daha sağduyulu olmaya çağırıyorum.
Yorum
-
öyle deme Konyaspor mu önemli Trabzonspor mu bak adamlara kanat oyuncusu lazımmış elimizdekini aldık hemde bedavaya verdik..adamlara stoper lazımmış Milli takım havuzundaki adamı verdik..İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya Antep gibi bir şey olduk sahipsiz kulüp bir avuç kayyum bizi yönetiyor. Sonumuz Bursa gibi .
aslında Kayseri ..Antep biraz istekli olsa birkaç oyuncu verirdik..
hatırlayın konya ben bu salakları bu kerizleri kandırırım dedi..
arif boşluğu aldıklarında (opsiyon var kesinlikle 500 falan vermezler..bir süre sonra bedava verirseniz derler)
neyse arife karşılık umut nayırı niye vermedi..çünkü bizi kazıklayacağını biliyordu..
Kramer geldi umut nayıra artık ihtiyacım yok dedi ..sonra ihtiyacı olan oyuncuları aldı
yani önemli olan konyaspor her şey onların istediği zamanda ve durumda gerçekleşti..
ya bu gerizekalılıkla bu salaklıkla başkanın hocanın acayip utanması çıkıp özür dilemesi lazım..
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Sezon sonunda kesinlikle yerli rotasyonu da iyileştirmemiz lazım. Bunu acı şekilde gördük.
Gurbetçi olarak :
Sol Bek : Berkay Yılmaz, Bu durumda Mustafa da sağ bek yedeği olarak geçer.
Sol Kanat : Başar Önal, Kesinlikle rotasyonda olması gerekir.
Sol Kanat : Thierry Karadeniz, 17 yaşında denenebilir.
Tunahan Taşçı, Melih İbrahimoğlu, Ada İbik Ligden alınabilecek yerliler.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- Ekrem D.
- Murat Keçeci
- CasTo