Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Batagov'u oynatmadığı için eleştirilmesin diye "Batagov'un eksikleri var. Bunları Batagov'a da söyledim, o da benimle hemfikir" diye topu korkakça Batagov'a attı. Adam ne desin o saatten sonra. "Yoo, aramızda öyle bir konuşma olmadı" mı diyecek? Şenol Güneş döneminde mecburiyetten oynatılınca gördük ki adamın eksiği olmasını geçtim, takımdaki en eksiksiz stoper olduğu ortaya çıktı. Abdullah Avcı "eksikleri var" diye bir şey bilmeden sallıyormuş. Zaten futbola dair hiç bir şey bildiği yoktu ama düzgün diksiyonuna bakarak bunu bir şey biliyor sanıyordu bir çok kişi.

Mevcut teknik direktörümüz de hiç bir şey bilmiyor ama o diksiyondan da kurtaramıyor. Hatta Türkçe bile bilmiyor. Futbolculuğundan kalma efsaneliğinin ekmeğini yiyor hepsi o.
    Avcı hocam eski kaşar futbolcuları severdi + 28 + 29 yaşında olacak ki , tecrübeli statüsüne girsin. Es kaza , Neymar , Yamal , Ronaldinho vb futbolcular 18 yaşında bu adamın eline geçse 25 yaşına kadar kadro yüzü göremeyip futbolu unuturlardı.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başka golcü alınmaz, kanat forvet alınır. Çünkü kanat da lazım. Adı geçenlerden birini çakarlar bize işte. Mesela Depay.
      Keşke Depayı çaksalar bize.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Giray eğer osurmuyorsa Sikan için Anderlechtin kiralık teklifini reddedip, satın alma opsiyonlu teklif önermişiz, opsiyon 8 m euroymuş.
        Yaptığı 10 haberden , 9 tanesi net olarak sallamasyon . Bir aralar dinliyordum , sadece video yapmak için yapan bir adam .

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Saul'ü kıskandıracak orta saha transferi yapmayacak mıyız yani
          Yaptık ya. Hocamız geçen gün açıklamasında demedi mi ? Bouchairi ' yi sakat olmasa zaten alamazdık diye . Senenin flaş transferi.

Yorum

• OYuncu kalitesi dışında, oyuncu sayısı da çok eksik takımda.
            Bek ve kanatlarda kenardan girip oyuna etki edecek kimse yok!
            30 küsür milyon euro para harcayıp bu kadar eksik kadro kurmak bizim yönetime yakışırdı zaten.

Gökhan da BJK ile anlaşmış. İlk yapmaları gereken transferdi..

Rezillik...
            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 09.09.2025, 09:57.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu yapılan işlerin yanlış olduğunu anlamak için pro lisanslı futbol dahisi olmaya gerek mi var?Soruyorum sana Muci'yi bu maliyetle almanın bize ne faydası var,Bjk zaten bu futbolcundan çıkmak istiyor ve kontenjan açacak,hani Fatih Tekke çok istedi diyelim,o kadar para vermeye gerek var mı?Ne yapacak Muci,bu güçsüz hali ile Cham veya Sikan'dan farklı olacak ne yapabilir,izlemediğimiz bir oyuncu mu?Adamlar 2 milyon euro maaşı,1milyon euro kira parasını aldı,8,5 milyon opsiyon koydurttu,iyi oynasa bu parayı verip alacak mısın?Kötü oynasa 3 milyon euro paran gidecek.

Onana gibi maliyetli bir kaleciye ihtiyaç var mı,şampiyonluğa oynuyoruz desen,elindeki kaleciyi satmazsın rakibine(karakter olarak sevmediğim biri ve satış rakamı uçuk olduğu için teknik olarak yapılan satış doğrudur)en az 3-4 milyon euro maliyetli bir kaleci bize gerekiyor mu sence?

Aldığımız adamın sakat olduğunu ve kefil olduğunu söylemek neyin nesi,Trabzonspor Fransa2.liginden futbolcuyu sadece sakat olduğu için alabilir demek nasıl bir vizyon veya akıl tutulması?

Yapılacak olan belli,verirsin 500 euro alırsın Rui Patriccio'yu bir sezon henç kalecilerin arkasında durur,önce eksik olan bölgelere sağlam ve net adamlar alırsın,sonra sakat veya potansiyeli olan topçulara bakarsın.

Bu takımın halen bek yedeği yok,stoperi yedekleyecek adamın yok,bek ve stoper özelliği olan Thomas Munche gibi birini alırsın,orta sahaya hiç yapamıyorsan Kasımpaşa'dan Hajradinovic'i alırsın bir yıllığına,yanına genç adamı pişirirsin.

Yapılacak o kadar mantıklı şey varken,bu saçmalıklara itiraz etmenin neyi yanlış?
              1. Muçi konusunda genel olarak haklısın. Zaten Sergen istemiyordu, yorumcu iken Musrati ve Muçi hakkında sallamıştı ikisini de istemiyordu bildiğim kadarıyla. Elden çıkarmak istedikleri oyuncunun tüm maaşını+kiralama bedeli+8,5 bana göre de çok fazla. Yönetimin her konuda rezil olduğunu zaten söylüyorum. Ha şöyle bir durum var, Muçi yetenekli çocuk, oynarsa en azından ordaki problemi çözmüş oluruz, satarsak da iyi paraya gider. Olmazsa da maaş+1m çöpe gider ki bu yönetim neleri neleri çöpe attı.

2. Onana'ya bence de gerek yok. Tecrübeli bi kaleci alırsın, yedekte 2 tane gelecek vaadeden kalecin var, kupa maçlarında vs. oynarak gelişirler seneye onlara bırakırsın kaleyi. Zaten bu sene şampiyonluk gibi bir hedefin yok. Bu kadar maliyete gerek var mıydı sorgulanabilir.

3. Bouch konusu da sanırım Marsilya ve Lyon istiyordu sakatlığından dolayı vazgeçtiler. İyileşmeyecek bi durumu görünmüyor sanırım tetkiklere göre. Sonuçta 3 5 aylık kontrat yapmıyorsun 4 senelik yapıyorsun, 2 ayı es geçebilirsin ama takımda şuan eksik olduğu için göze geliyor. Oynatmaya adamın yok sakat adamı neden alıyorsun oluyor.

4. Rui Patricio alırsın diyorsun da, 150 oyuncudan red yediler. Alabilecekler miydi?

5. Sağ bek yedeği yok, stoper yedeği yok, sol bek yedeği yetersiz, sol kanat orta saha nitelik, nicelik olarak eksik. Yapılacak çok şey var ama bu yönetimden beklememek lazım. Benim kızdığım şey teknik direktöre hakaret vs. ediliyor olması. Fatih Tekke de en az bizim kadar istiyordur kulübün başarılı olmasını bundan kimsenin şüphesi olduğunu düşünmüyorum. O yüzden beklemek sabretmek lazım. Kimlere kimlere sabredildi, kendi efsanemiz dediğimiz adam hakkında böyle laflar edilince kalite düşüyor. Ki adamın giyim kuşam, aile yaşantısı, dini konular, vs. bunlardan dolayı yüklenen kesim oldukça fazla. Mevzuyu futboldan çıkarıyor sürekli belli bir kitle.

Yorum

• Slavia Prag'da Sevilla'da bizden çok daha iyi takımlar. Kıyaslama bile yapılamaz.
                Ortasahalarımızı onlara verdik. Bir şey bildikleri yok. biz işi biliyoruz. 2 tane Fransa 2. liginden 10 milyon euro verip adam getirdik.

Kadroya bakarsak rezalet. Keşke takımın başında adam gibi hoca olsaydı da düzgün kadro kurulsaydı

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yaptık ya. Hocamız geçen gün açıklamasında demedi mi ? Bouchairi ' yi sakat olmasa zaten alamazdık diye . Senenin flaş transferi.
                  Bouchouari kötü oyuncu değil. O transferdeki problemler oyuncunun düzeyinden bağımsız olarak şunlar:

* Taraftarın öncelikli beklentisi olan pozisyondaki temenni edilen stil ile bağdaştıramama

* Sakatlığı

* Hocanın açıklamaları

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Onana, Muçi ve Bouchairi transferine kadar yapılmış olan transferlerden memnunum . ( ED yönetiminin en faydalı transfer sezonu olabilir )

Arama rahatsızlık duyduğum çok fazla şey var .

30 milyon euro ' ya kalecisini satmış bir kulüp ( ki orda bile KDV olayından dolayı tutar yüksek gösterilmiş diyorlar ) ortalama maliyeti 5 - 10 milyon euro bandında olacak ve kariyerinde yalnızca tek bir sezonla anılan kolsuz bir kaleciyi takımına 1 sezon kiralık olarak katmamalıydı . Kalecinin en büyük özelliği ayaklarının iyi olması olabilir mi ? Kalecilik ayakla yapılan bir iş de biz mi bilmiyoruz ?

Bouchairi transferine geleyim . Nisan 2025 de sakatlanmış olan ve henüz sakatlığı geçmemiş futbolcuyu kadroya kattık . Bizde de net olarak 5 maç , tahmini olarak ise ne kadar maç kaçıracağı belli değil . Hocamız da fransa kariyerindeki 70 maçı ikinci ligde olan geçtiğimiz sezon 25 maçta ligue 1 de oynamış ama hiç bir fransız takımının keşfedememiş olduğu bu adamla ilgili sağlıklı olsa zaten alamazdık diye açıklama yapıyor. Beni burada en fazla rahatsız eden şey , ikinci lig ' ten ve kimsenin talip olmamış olduğu oyuncuyu Trabzonspor kulübünün transfer edebilecek kalibrede bir takım olarak görülmemesi . Ya hoca çalıştırdığı takımın farkında değil ya da bu işte başka bir iş var . Ayrıca hoca ' nın , bu riski ben aldım sözlerinin de tamamen karşısındayım . Kimse TRABZONSPOR kulübünün ortalama olarak 7 - 8 milyon eurosu ile sakat oyuncu transfer ettirecek riski alamaz . Alıyorsa, bu transfer tutmadığında da cebinden maliyeti karşılamalıdır. Aksi halde hoca ' nın burada aldığı bir risk yoktur , riski alan TRABZONSPOR kulübüdür .

Muçi ismi yetenekli bir isim . Benim kendi adıma beşiktaş ' tan kimi istersin dediklerinde ilk sıraya Rafa ikinci sıraya ise Muçi ' yi yazardım. AMA bu adam hali hazırda beşiktaş için rotasyon oyuncusu . Adamların , Muçi için yaptığı yatırımdan bağımsız olarak değerlendirecek olursak ; beşiktaş bu oyuncuyu hem kadroda düşünmediğinden hem de maliyetinden dolayı göndermek istiyor . Sen de bundan dolayı adama talip olmuşsun . Adamların göndermek istediği rotasyon oyuncusu için 1 milyon euro kiralama bedeli veriyor olmamıza mı yanayım ? Satın alma opsiyonunun 8.5 milyon olmasına mı ? Yoksa adamın maaşının 1.8 milyon olmasına mı ? Neresinden tutarsam tutayım elimde kalıyor . Ağız dolusu küfür etmek istiyorum. Yeter yani bu kadar salakça , bu kadar ahmakça bu kadar aptalca işleri zorlasan yapamazsın .Yapmış olduğun hamle ile adamların kasasına net olarak 1.8 + 1 + 8.5 = 11.3 milyon euro 'yu koyacaksın . Bu maliyetlere alınabilecek daha iyi bir oyuncu bulamadınız mı ?

Trajikomik ve senelerce bize yaşatılmış olan 8 numara eksikliğiyle alakalı da , bu iş artık bir eksik olmaktan çıktı. Bu iş benim nezdimde ihanet statüsüne geçmiştir . Zira takımın omurgasının olduğu bu bölgeye , senelerdir transfer yapılmamasının başka bir açıklaması olduğunu da düşünmüyorum .

Fatih hocam çok sevdiğim bir futbolcuydu , hocalığını da bu art niyetli yönetime karşı dik duracağını düşündüğümden çok fazla istemiştim . Ancak gelinen noktada , yaptığı açıklamalardan da görülüyor ki Fatih hoca bulunduğu konumu taraftarın yanında olacak şekilde değil de yönetime siper olacak şekilde kullanmaktadır. Kendisinin bu kafa ile sezonun ortasını göreceğini düşünmüyorum .
                    En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 09.09.2025, 10:02.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bouchouari kötü oyuncu değil. O transferdeki problemler oyuncunun düzeyinden bağımsız olarak şunlar:

* Taraftarın öncelikli beklentisi olan pozisyondaki temenni edilen stil ile bağdaştıramama

* Sakatlığı

* Hocanın açıklamaları
                      Bouchouari ' nin kötü olup olmadığını anlamak için kendisini Süper ligde de sağlıklı şekilde izlememiz gerekiyor . Ben de oynamış olduğu seviyelerden bağımsız olarak oyuncunun kötü olduğunu düşünmemekle beraber , hocanın abarttığı kadar alınamayacak bir oyuncu da olmadığını düşünüyorum .

Geri kalan konularda ise zaten aynı fikirdeyiz . Kafalara oturmayan , soru işareti olan çok fazla kısım var .

Yorum

• Hoca bazen kelimeleri doğru seçemediği için yanlış cümleler kuruyor diye düşünüyorum. Bouchouari alamazdık derken başka talipleri vardı, sakatlığı nedeniyle oralara gidemedi bize kaldı demek istedi diye anlıyorum. Yoksa bu adam öyle alınamayacak performans da göstermedi, seviyede de değil.

Ben transferleri genel anlamda beğeniyorum ama bunların çoğu zaten ham oyuncu. Bunları Onuachu Zubkov kalitesinde 2-3 adamla daha harmanlamak gerekirdi. Yoksa bunlar da taraftarın gözüne çöp gözükecek. Çünkü adamlar gelişim aşamasında. Kimisi 6 ayda kimisi 1 yılda kimisi 2 yılda gelişir belli olmaz.
                        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 09.09.2025, 10:12.

Yorum

• Sazdağı'nı bile alamamış kuş beyinliler..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Gökhan Sazdağı kim abi bi fener maçında asist yaptı diye konuşuldu onun haricinde hangi maçta ne zaman izlediniz ne gördünüz de yönetime alınmadı diye sallıyorsunuz dünden beri?

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan Sazdağı kim abi bi fener maçında asist yaptı diye konuşuldu onun haricinde hangi maçta ne zaman izlediniz ne gördünüz de yönetime alınmadı diye sallıyorsunuz dünden beri?
                              Alternatif yahu. O bile yok yedek kulübesinde.
                              bireysel olarak alınan oyuncular kötü değil.

Lakin böyle alternatifsiz bir kadro ile uzun soluklu bir iş yapamayız.

Yorum

• Şu Gökhan'ı hiç istemiyordum bjk'nin alması çok iyi oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim