Sol kanat nasıl önemli görüyorsunuz değil mi doku gibi biri lazim bizde olaigbe var. Alın bir doku... Adama nazar değdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
jpositve benim de derken ben onu terslemedim ama seni tersliyorum evet, eskiden burda kaynak göstermeden böyle transferle ilgili mesaj atanları şişe geçiriyorlardı, o konuda Eneste çok masum değil kendisi daha iyi bilir hatta bu konu ile ilgili hoşuma gidiyor bu tür şeyler gibisinden çok ilginç yorumları da vardı, o yüzden fazla kurcalama sen işine bak.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
-
Furkan UZUN kanki 😊😊İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kaynak ne kanka götün mü
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Canımsın, sana çok kırgınım x e çok fazla takılıyormuşsun burayı ihmal ediyorsun kanka 😎İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Furkan UZUN kanki 😊😊No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Ya Fatih Hocanın Ahmet Qutucu aşkı daha da çok kabarırsa ?İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs 2-0 yeniliyor ve sol kanatları çok etkisiz
Bodur okan 2. yarı Barış Alper i çıkarıp Kutucuyu oyuna alması lazım 1 gol, 1 asisti garanti. Mençıstır bi topçu görsün.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
okan torerayi oynatmayarak ertoya pardon dursuna bir mesaj yollamak istiyor bencehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 2
Yorum
-
Sende cansın 😊 yok kanki X'de yazan çizen çok da arada bakıyorum oraya bura benim vazgeçilmezim 😊😊 Ben çoğu dostumu burda buldum hala görüşüyorum vallaha BMN candır 🙏🙏İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Canımsın, sana çok kırgınım x e çok fazla takılıyormuşsun burayı ihmal ediyorsun kanka 😎S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
Türkiye'de verilen rezil antrenmanlar osimheni bile Gençlerbirliğli 100 bin Euro'ya oynayan traoreye çevirmiş . Bu antrenman sistemi ile kimi alsam boş.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
Dursun papi acaba birilerine yine yanağını mı okşattı, yine Oulai haberleri bugün cortlamaya başladı.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokan torerayi oynatmayarak ertoya pardon dursuna bir mesaj yollamak istiyor benceNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Birde mala bağlamış Osimhen,İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de verilen rezil antrenmanlar osimheni bile Gençlerbirliğli 100 bin Euro'ya oynayan traoreye çevirmiş . Bu antrenman sistemi ile kimi alsam boş.
2 metre ofsaytta çırpınıyor pas at diye.
Halant ve Sörlot acayip adamlar bu ofsayt a düşmeme işinde, müthiş takip ve his 👏🏼
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya