Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol kanat nasıl önemli görüyorsunuz değil mi doku gibi biri lazim bizde olaigbe var. Alın bir doku... Adama nazar değdi.
    En son Antonio tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Steven bergwjin ismi dolanıyor sosyal medyada. Haydi bakalım . Tam bizlik .
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• jpositve benim de derken ben onu terslemedim ama seni tersliyorum evet, eskiden burda kaynak göstermeden böyle transferle ilgili mesaj atanları şişe geçiriyorlardı, o konuda Eneste çok masum değil kendisi daha iyi bilir hatta bu konu ile ilgili hoşuma gidiyor bu tür şeyler gibisinden çok ilginç yorumları da vardı, o yüzden fazla kurcalama sen işine bak.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• jpositve
          jpositve yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          yaa üfff birader evet çok haklısın çok doğrusun bütün kabahat benim kabul ediyorum çok çok çok özür dilerim tamam oldu mu, artık salalım birbirimizi

• gs 2-0 yeniliyor ve sol kanatları çok etkisiz
        Bodur okan 2. yarı Barış Alper i çıkarıp Kutucuyu oyuna alması lazım 1 gol, 1 asisti garanti. Mençıstır bi topçu görsün.

Yorum

• Antonio
          Antonio yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Ahmet doku diyeceksin 😅

• oulai ve batagovu şimdilik satamadıkları için transferi unutun..

en az yedeklerle beraber 5 eksiğimiz var seneye inşallah..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaynak ne kanka götün mü
          Furkan UZUN kanki 😊😊
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Furkan UZUN kanki 😊😊
            Canımsın, sana çok kırgınım x e çok fazla takılıyormuşsun burayı ihmal ediyorsun kanka 😎

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs 2-0 yeniliyor ve sol kanatları çok etkisiz
            Bodur okan 2. yarı Barış Alper i çıkarıp Kutucuyu oyuna alması lazım 1 gol, 1 asisti garanti. Mençıstır bi topçu görsün.
            Ya Fatih Hocanın Ahmet Qutucu aşkı daha da çok kabarırsa ?

Yorum

• Dexter M.
              Dexter M. yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              🤭sol kanat sorunumuz çözülmüş olacak, daha ne isten😉

• okan torerayi oynatmayarak ertoya pardon dursuna bir mesaj yollamak istiyor bence
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canımsın, sana çok kırgınım x e çok fazla takılıyormuşsun burayı ihmal ediyorsun kanka 😎
              Sende cansın 😊 yok kanki X'de yazan çizen çok da arada bakıyorum oraya bura benim vazgeçilmezim 😊😊 Ben çoğu dostumu burda buldum hala görüşüyorum vallaha BMN candır 🙏🙏
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Türkiye'de verilen rezil antrenmanlar osimheni bile Gençlerbirliğli 100 bin Euro'ya oynayan traoreye çevirmiş . Bu antrenman sistemi ile kimi alsam boş.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  okan torerayi oynatmayarak ertoya pardon dursuna bir mesaj yollamak istiyor bence
                  Dursun papi acaba birilerine yine yanağını mı okşattı, yine Oulai haberleri bugün cortlamaya başladı.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye'de verilen rezil antrenmanlar osimheni bile Gençlerbirliğli 100 bin Euro'ya oynayan traoreye çevirmiş . Bu antrenman sistemi ile kimi alsam boş.
                    Birde mala bağlamış Osimhen,
                    2 metre ofsaytta çırpınıyor pas at diye.

Halant ve Sörlot acayip adamlar bu ofsayt a düşmeme işinde, müthiş takip ve his 👏🏼

Yorum

• Baris yurdusevene göre Ümit Nayire karşılik Baniya ve Olaigbe kiralik vermişiz..insallah yalandır..adamin sözleşmesi bittiyor 6 ay sonra..baniya hayet iyi bir yedek..zaten ellimizde türk stoper yok
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Şu Marmoush mallık yapmasa 5 lik olmuştu 6s.

Yorum

• Antonio
                          Antonio yorum yaptı
                          Yorum düzenleme
                          Zaten trezeguetgil kafasında bu Mısır Cezayirli Faslı aynı kafa.
                      Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim