Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olaigbe'yi niye gönderdiniz mal oğlu mallar, bu takımda şu anda Olaigbe'mi lazım, Umut Nayir'mi..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Transfer kapanmış.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Rezil yönetim. İstifa edin desek istifa etseler kim gelecek rakip bile çıkmadı son seçimde. Koskoca kulüp ne hale düştü yazık.

Yorum

• Evet beyler Trabzonspor taraftari olarak biliniz ki, dunya uzerinde Boga, Oguz ve Aral disinda kanat oyuncusu yok. Hayir olsa alacak aslan baskanim da yok iste, ne yapsin, kendi mi oynasin

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sol açıkta ertuğrul doğan'ın dayısı oynayacak. Son 15 nwakaeme girer.
            Tekke resti cekmis futbola donme karari almis transferin bitimine 4 saat kala cikartin demis lisansimi yazin beni kadroya onuachuyu oraya atip kendi santrafor oynayacakmis..izahı olmayan seyin mizahı olur iki amator is bilmezin eline kalirsa klup olacagi bu..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Konya Antep gibi bir şey olduk sahipsiz kulüp bir avuç kayyum bizi yönetiyor. Sonumuz Bursa gibi .
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Aslan baskanimin A, B, C ve D planlari yanlis miymis, nayir nolamaz Hasan Yalamatuncel

Yorum

• Mücurum bunlar.

Yorum

• Transfer başlamadan Visca Nwakaeme Savic ve Onana gönderilmeliydi. 2 tane tam yabancı yeterdi

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mücurum bunlar.
                      Mücrimmi ?
                      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Rahat olun beyler sene sonu yaz transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başlamışlardır. Aynı ara transfer dönemi için 2 ay önceden hazırlandıkları gibi. Rezillik ya.

Yorum

• Bouchari son anda gitmemiş Kayseri'ye. Fıkra gibi kulüp.

Yorum

• Bu yönetim ve bu teknik ekip hain. Kesin bilgi yayalım.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bari Yusuf Yazıcıyı alsalar

Yorum

• Erto ekonomiyi duzeltti diyenlerin agzina kurekle vurun bu saatden sonra yok 15+3 vermisiz de bilmem ne yalan oglu yalan butun plan oulaiyi peskes cekip rakibine gelecek parayla transfer yapip milletin gozunu boyamak taraftarin gazini almak uzerine kurulmustu millet tepki gosterince geri adim attilar mecburen once gidip olaigbenin ilk taksidini odeyin siz fransiz klubune 15 milyondan kapi acan adamlarin pesine gideceginize vizyonsuzlar becerip yusuf sariyi bile alamadilar kalibreleri o kadar bunlardan transfer bekliyoruz bizde fransa 2 lig takimlarindan avusturya koy takimlarindan transfere gucleri yeter ancak, ha birde 32 yasindaki nayira !! gidip oyle parmadan bilmem kac taksitle 4 milyon avro verip zaten gozden cikardiklari gonderecekleri vasat adam getirmekle transfer yaptigini saniyor adam norvec disinda kimse almazdi bu lovikmidir nedir bunu verilecek maksimum bonservisde 1 milyon avro olurdu..bunlar batagovuda satarlardi agustoyuda ama ciddi para veren kimse cikmadi basinda gecen haberlerin hepsinin abarti oldugunu dusunuyorum kendi soylemlerini yazdiriyorlar at yalani sevsinler inanmayani hesabi..
                                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 11 saat önce.
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim