Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• teknik bir oyuncu pasları iyi aptal degil bu cok onemli

biraz hantal gibi gorunuyor ama fizik gücünü iyi kullanıyor bence iyi transfer

biz gene genclere yatırım yapalım Trabzon olarak bize soyle jaja gibi adam lazım ortasahaya

Yorum

• Dexter M.
      Dexter M. yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Bjk için yazılıyor bu eleman.

• Sol kanat almazsak bizim adımıza lig bitmez.Sol kanadı hiç kullanamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baniya,Serdar,Cihan,Ozan,Okay gibi herhangi bir yabancı ile rekabet edemeyecek,ona alternatif olamayacak yerli oyuncularla yola çıkmanın bedelini ödüyoruz.Mesela iyi bir yerli stoperin olsaydı Savic'le belki bir orta yol bulup,kontenjanı açabilirdin. Şimdi hem kimseden vazgeçemiyorsun hem de kontenjan açarak yabancı almak istiyorsun.Denklem tutmuyor işte.
      Saviç olayının reçetesi belli
      O adamın futbol aşkıyla tutuşup ille de sakatlık sonrası kalan maçlarda oynamak istediğini sanan safın önde gidenidir
      Vereceksin tıkır tıkır maaşını, lisansını çıkartmayacaksın 2.yarı, bitti
      Ay yabancı kotamız doldu ay çok fesih parası istedi demek için palavralar işte

Yemeyin şu numaraları artık yaa

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
        Twitterda 650k takipçili bi sayda Oulai haberi girmiş gs ts pazarlığa oturmuş. Bizim kulüp satarsak en büyük o. çocuğuyuz dese bile 3 saat sonra satabilecek potansiyeli olduğu için her an herşey olabilir
        İşin sonunda 40 istiyordum verdiler aldılar gibi bir senaryo yaşanacak gibi geliyor bana da ne yazık ki. İş tamamen bitti diyemiyorum. Kıyamazlar gslerine

Yorum

• 40 a satacaklar havası var GS de 40 verilmez deniyor pepe gueyeye. Oulai 40 a satılır hayırlısı olsun. Sol kanata da yerli milli kutucu .
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak nchls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşin sonunda 40 istiyordum verdiler aldılar gibi bir senaryo yaşanacak gibi geliyor bana da ne yazık ki. İş tamamen bitti diyemiyorum. Kıyamazlar gslerine
            Gs gueye ile anlaşmış..oluai kapandi bu dönem icin...

Gueye iyi kazik olacak, insallah olur
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Batagovu 24 EPL ye satma ama Oulaiyi 30 gs ye sat, hain bunlar eğer öyle bir iş olursa değil başkan o hoca da defolup gidecek.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ne yerli kalitesini yükselttiler ne sol açık aldılar, bunlar harbiden mal..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biten birşey yok diyorlar hocam genelde istemiyorlarda o fiyatlara gueyeyi. Ne olur tabi bilinmezde bizimkiler hiç güven vermediği için transfer dönemi bitene kadar konuşulur artık son güne kadar da ortasaha alamazlarsa bunlar verirler oulaiyi

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

40 diyorlardı, 27 yaşında Prime dönemini geride bırakmış, sağdan sola dönerken yapraklar falan dökülüyor, Villareal iyi geçirmiş Dursun Özbeke.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ertoya güveniyorum
                      iyi bir sol açık alacaktır
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Wanderson ve insignieye teklif yapmışız.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Dexter M.
                        Dexter M. yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Birisi boş adam, öbürü de Savic-Visca-Wakagiller sınıfında.

• Trabzonspor, sol kanat transferinde kulüp rekoru kırabilir. Geniş bir bütçe ayrıldı. Uygun şartlar oluşursa ödenen en yüksek bonservis bedeli, sol kanat için ödenecek

Gerek kış transfer döneminde oyuncuların olduğundan daha pahalı bir hal alması gerek ise kaliteli isimlere talip olunması bu durumu oluşturabilir.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Vilma reis (Sterling) eski Sterling değil

Ama burası türkiye ligi

Çöp bir lig

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• İho olsaydı hemen sterlingi bağlamıştı🤣

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim