Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Midjtland e tessekür etmek gerek...Aral Kerem gibi o bonservis altinda ezilirdi...

Baskan acik acik sorunlari anlatsa kimse böyke hayal kırıklığına ugramayacakti...veya hoca gençlere sans verse....

Bakalim Samsun provasini şansla balla gecebilecekmiyiz...
    Başkanın oyuncu almadan , elindeki alternatifleri göndermesini anlatabileceğini sanmıyorum.

Anlatsa bile insanlar bu durumu kabul etmeyecektir.

Aptallıktan başka bişey değil çünkü .

Yorum

• zaqua
      zaqua yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Anlatır. Şu kadar verdik gelmedi, Trabzon’a gelmek istemiyorlar, biz bu takımın parasını çöpe atmayız vs vs. Bir kişi de sormaz oynatmadığınız dedeler, 6 ayda ucuza sattığınız ya da 10 üzerinden 2 dediğiniz adamlara verdiğiniz paralar çöpe gitmiyor mu diye.

Midjtland e tessekür etmek gerek...Aral Kerem gibi o bonservis altinda ezilirdi...

Baskan acik acik sorunlari anlatsa kimse böyke hayal kırıklığına ugramayacakti...veya hoca gençlere sans verse....

Bakalim Samsun provasini şansla balla gecebilecekmiyiz...
    Şikeciler Santrafor almayarak bu seneki şampiyonluğu nasıl fetöcülere hediye ettiyse, bizde Sol açık ve orta saha almayarak 3. lüğü 8taşa hesiye ettik gerçi bu kadroyla 5. falan oluruz gibime geliyor.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Fatih tekke seni de ağlata ağlata göndereceğiz
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şikeciler Santrafor almayarak bu seneki şampiyonluğu nasıl fetöcülere hediye ettiyse, bizde Sol açık ve orta saha almayarak 3. lüğü 8taşa hesiye ettik gerçi bu kadroyla 5. falan oluruz gibime geliyor.
        Bu iki macla konumumuz belli olur...samsun ve fenerbahceyi yenersek o havayla ilk 2 yi zorlarız....ama 0 veya 1 puan cekersek ilk 4 hayal
        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Olaigbe + Cihan mı Nwakame mi hangisini tercih edersiniz diye sorsak herhalde sadece 1 kişi Nwakame der. O kişi de büyük başkan Ertuğrul Doğandır. Ayrıca Olaigbeyi 6 ay önce alıp zararına elden çıkardık. Kesinlikle Olaigbe ve Cihan Ts seviyesinde oyuncu değiller ama mevcutaaki halimiz daha da şağı geldi, şaka gibi.
          Biri bunun bir izahını yapmalı. Umut Nayir konusu bile çok saçma bir hale gelmiş oldu bu durumda. Lovik transferi de aynı şekilde. Bizim ilk ihtiyaç stoper ve sol kanattı. Sadece stoper işini çözdüler (onu nasıl başardı bu beceriksizler çok ilginç).

Yorum

Bu iki macla konumumuz belli olur...samsun ve fenerbahceyi yenersek o havayla ilk 2 yi zorlarız....ama 0 veya 1 puan cekersek ilk 4 hayal
            Yenmek mi. Samsun, fb, Antep maçlarından bu takım anca 1 puan alır. Sonrası tepetaklak gideriz, 5.lik ana hedef.

Yorum

• Uzuni alınmış herhalde.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uzuni alınmış herhalde.
                Hani genç alıyorduk?
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Görülecek birşey yok futboldan az bucuk anlayan adam bunu rahatlıkla söyler zaten , Bjk'nın toplama kampı gibi saçma sapan bir kadrosu oldu... Ha diyorsan ki sene sonu Bjk önümüzde bitirecek o tamamen Td ile alakalı bir durum Fatih Hoca ve bu yönetim anlayışıyla biz ligi 7-8 bile bitirebiliriz malesef.
                  Fatih Tekke'nin özellikle son 1 ay boyunca dağıldığına, tarumar olduğuna katılıyorum da...
                  Bu kadro ilk 4 yapamaz.
                  ilk 11 den kimse sakatlanmayacak, kart cezası almayacak. O zaman dahi alamaz. Santrafor bölgesi dışında oyuna girdiğinde fark yaratacak hiçbir alternatifi olmayan bir kadro nasıl ilk 4 yapacak?
                  Kadronun kalitesi değil, nicelik olarak oyuncumuz yok.
                  Şu anda Wakame ilk 11 in sol kanadı. Böyle salak bir kadro yapılanması ile ilk 4 e nasıl gireceğiz?
                  Mucize beklentisi bu!

Yorum

• Amerikanern bir arnavut solkanat alamya çalışıyorlar..bakalim olacak mi...çocuğu tanımıyorum
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yenmek mi. Samsun, fb, Antep maçlarından bu takım anca 1 puan alır. Sonrası tepetaklak gideriz, 5.lik ana hedef.
                      Samsun kötü durumda. Tek beklentim o maçtan. Diğer iki maçta bizi paramparça ederler.

Yorum

• Önümüzdeki maç 32.dk da nwakaeme baldırını tutarak değişiklik istediğinde fatih tekke hocam ne yapmayı düşünüyor. Çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hani genç alıyorduk?
                          Bilmiyorum bu menejer işidir kesin, bende bir youtuberdan canlı yayın esnasında duydum ama rakamlar doğruysa 6.5 +1.5 falan diyorlar

Edit: önce Hasan Tüncel, Uzuniyi takibe aldı dediler, sonra twit armış Uzuni işi olumsuz diye.
                          En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 18 saat önce.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih tekke seni de ağlata ağlata göndereceğiz
                            Bak gönderdin

Yorum

• Transfer 17.30 da mi bitiyor.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim