Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simyone 5 oyuncu değişikliği yapıp takımını sahada diri tutuyor. Atletico 90 Dakika koşuyor. Biz maçın bitmesine 20 saniye kala genç oyuncuyum ancak sahaya atıyoruz. Simyone bilmiyor biz biliyoruz

Yorum

• Maçın başında Alvarez şut çekmek yerine Sörlot a pas verseydi maç kopar giderdi.
      Ğs ligdeki halinden oldukça iyiydi bugün.

Yorum

• Bu başkan yine saçmalamış. Yok tribün boş falan en son derbi galibiyetini ne zaman aldık biri söyleyebilir mi ? Anca boş yapıyor başkan benim için olumlu hiç bir hareketi yok
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• erenslash
          erenslash yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          daha cok bos olur stad bunlar iyi günler beklesin baskan gs oyuncu vermeye devam etsin transferleri yapmayıp takımı sıradanlastırıp dandik topcuları alsın sonra sikayet etsin

• madrid tek kale oynadı

bir gol eksikti o kadar

)

iste fitness durumu ve kondisyon onemli ..

parcaladı adamlar.

sadece pozisyonları bosuna gereksiz harcadılar

bir de kaleyi cok yoklamadılar sut cekmek yerine kale dibine iceriye girmek istediler girdiler de

gs zayıf anadolu takımı gibi kontradan cıkmaya calıstı

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi musadenle bi kadro da ben kuruyum.

-----Onana
          Pina--Cibike--Batag--Musti
          ----Jabol--Oulai
          Zubkov--Muçi--Lovik
          -----Onaçu

Hamle oyuncuları,
          Agusto-Benjamin-Kazım-Karlmarks-Okay-Ozan-Waka?

Bana göre bu kadroya 2 tane as, 2 tane yedek daha lazım. Ama hepsi şimdi olmaz, kış transferinde zor, yaza inşallah.

Net bir sol açık alabilirsek bu kadro şimdilik yeterli ve bizi Avrupaya atar.

Sonrası sezon sonu.​
          dengeli kadro iş yapar.Benim ki biraz daha deli cesareti . Ben aktif oyuncular görmek istiyorum sahada.Mesela bence agusto kanat oynasa daha etkili olacak. Bu daniel acayip kanım ısındı.alınırsa hissediyorum çok ciddi katkı verecek.

Zubkov son dönemde oyuna hiç katkı vermiyor. O yüzden bu oyunu devam ederse kesik yiyeceğini düşünüyorum.Keza olaigbe de benzer şekilde. Musti açık oynamaz.Benim tercihim de lovik önde oynaması.

Bu kadrodan 3 lü çıkar mı?
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ikinci devreyi izledim atletico ezdi resmen.Cincon çok şanslı. Kesinlikle güçlü bir oyunları yok.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Merkezden destek için topu önde tutup takimi rahatlatacak ve öne taşıyacak bir hücum silahı lazım. Sürekli gel git oluyor, önde konumlanamıyoruz. Prime Waka gibi birini bulmalıydık ama bunlar kaliteli sol kanat almayacak. Hiç iyi isim geçmedi.

Top tutan, çizgiyi öne taşıtacak birisi yok. Onuachu dönünce biraz daha iyi olur, Agusto o işi hiç yapamıyor bunun tek olayı geniş alanda koşmak. Yetenek seti dar.

Bu yuzden Norvecli forveti önemsiyorum ama bu kadar uzadıysa onu da alamazlar. Transfer uzadı mı o iş olmuyor.
              Sadece ilerde top tutamamakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Mesela ilk yarım saat dışında topun bizde olduğu iç sahada oynadığımız Konya maçında Oulai ve Bouchouari 1er kez ceza sahasında topla buluşurken rakip merkez üçlüsü 4er kez buluşmuş.

Ki ceza sahasında topla buluşma sembolik benim için. Yani atıyorum Folcarelli hat kıran paslar atar, topu 3. bölgeye taşır, koşu gösterir ama ceza sahasında topla buluşmamışsa bile hücuma desteğini yapmıştır. Ama gördüğümü yorumluyorum ve set olsun geçiş olsun merkezden 3. bölgeye katkı çok kısıtlı.

Futbolcu profilleri olarak çok uç bi örnek olacak ama Sosa-Parmak-Yazıcı orta sahası misal bi geçişte topu alıp ceza sahasına kadar sürecek insiyatifi gösteriyordu, topla buluşmasa bile koşu gösteriyordu, 3. bölgede istasyon oluyordu.

Mevcut durum hoca direktifi de olabilir ama hücumda sayısal üstünlüğü alamıyoruz. Sağda Zubkov solda Mustik bir şey yapsın top Muci'nin önüne düşsün. Şu şekil bi çaresizlik var.

Yorum

• Yapılacak iş çok basit, yarim devre sozlesmesi kalan Waka ya parasini verip feshedecegiz. Savic'i de 1461'e kiralayacağız.

Bunu İstanbullular yapti, sezonu kapatan Bruma Antep'e kiralandi. Biz Savic'i niye kiralamiyoruz?

Yapılacak mantıklı yöntemler var ama bu uyuşuklukları yüzünden Kasımpasa dan darbe yiyeceğiz ondan sonra transfer yapacaklar.

Tekke yerinde olsam yonetimle ve Ertugrul la kavga ederdim valla fazla sakin kaliyor. Kimse böyle susmazdi.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 2.yarı Griezmann'ı oyuna alıp Sorloth'u oyundan çıkarma fikri sadece Simeone gibi ödlek bir koçun aklına gelirdi öyle de oldu..Sorloth topu gs sahasında tutan top indiren etrafina servis yapan bir oyun oynarken Grizmanı da oyuna alır hücumu ikiledi mi kaymak gibi Atletico'nun gollerini izleriz diye düşünüyordum ki herif Sorlothu oyundan aldı...2.yarı Atletico kısmen baskı kurdu ama o baskıda da Sorloth olmadığı için gereksiz ortalar keserek gol kovaladı..Kısmen bir 15 dk haricinde topu Sorlothsuz rakip sahada tutamadılar gsyi maça ortak ettiler son saniyede yenilebilirlerdi de..

Abdülkerimle Davinson Sanchez Simeone'ye Allah razi olsun demiştir.
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Dexter M.
                    Dexter M. yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Gerçekten de, Sörlot oyundayken o kadar orta yapmadılar. Bizim Onaçu yokken sürekli doldurduğumuz gibi.
                    Alvarez sanki kendine oynuyor, Sörlot u tınlamıyor.

• erenslash
                    erenslash yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    tek kale oynadı oyadılar bro. konu dışı ama cidden baskanın sürekli borc acıklama yapmasına yorumunu cidden merak ediyorum bro. bahane mi sence yoksa neyin kafasını yasıyorlar

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ikinci devreyi izledim atletico ezdi resmen.Cincon çok şanslı. Kesinlikle güçlü bir oyunları yok.
                  Forveti ikilemek yerine sörloth’u oyundan alarak hata yaptılar

Yorum

• waka fesih,savic ve visca dondurulur daniel gelirse yabancı sayısı 14 oluyor.Başa transfer gelmez.Merkeze silas anderson gelirse iyi olur.

muhtemel hocanın kadrosu

----------------------onana-----------------------

pina---------chibuke-----------batagov-------------lovik

zubkov--------oulai--------folcarelli--------------muci

---------------onuachu--------agusto/daniel---------------

lovik koridoru komple kullanır muci iç oynar.

mustafa,okay,ozan,bouchari,daniel,olaigbe yedek klübesinde.

Yorum

• Onana ve oliegbe gönder gereksiz yere yabancı kontenjanını işgal ediyorlar
                      Mevcut genç kalecilerle devam edilebilir
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada bilmediğimiz bir konuyu öğrenmiş olduk demekki Oulainin sözleşmesinde serbest kalma maddesi yokmuş yoksa gs basıp almıştı , çünkü bir ara bayağı tartışılmıştı
                        yurt içine yoktur da, yurt disina olabilir derdim ammaaa o zaman belki de daha da çabuk gitmisti yurt disina, bilemiyorum valla umarim kötü sürprizle karsilasmayiz da...

Yorum

• ertuğrul doğan akşam saatlerinde yerel bir kanala bağlanıp açıklamalar yapmış. yine konu borç ve oyuncu satma muhabbeti üzerine kurulu. ben şunu anladım basında çıkan başta oulai olmak üzere takımdaki yabancı oyuncuların çoğu şimdi olmasa bile sene sonunda satılacak. herkes kendini şimdiden hazırlasın. sene sonunu zarar ederek kapatıyoruz diyor. faiz ödüyormuşuz. trabzonspor bu borcu 0 tl yaptığı zaman ne olacak ben bunu merak ediyorum. mantıklı bir açıklaması var mı. ertuğrul doğan 20 30 sene görevde kalacağını falan mı sanıyor. yeni gelen başkan ve ekibi borç yapmayacak mı. yada kulübü dışarıdan yöneten bir güç kimin başkan olacağına mı karar veriyor. nasıl böyle konuşabiliyor. akıl var mantık var yeni gelen başkanın tekrardan borcu arttırmayacağının garantisi var mı. bence kulübü başkanlar değil de dışarıdan birileri yönetiyor gibi. onlar ne diyorsa o oluyor. bana öyle geliyor.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• erenslash
                            erenslash yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            ne diyeyim bilemedim. gs a oyuncu verilmesine kılıf mı bu? yada ilk fırsatta gs a ne kadar oyuncumuz varsa satalım mı yani? abi bu kadar oyuncu satıldı satılmakta yani 3-5 milyon euroluk adamlar alındı kadro ve yedekler yok. hala borç diyor . gsdan parayı alamadı mı hala? uğurun satıp? yedeklerin yok. ana kadro eksik bölgeler var. bir sürü eksik var ...fatihin maasına zam yapmışsın. ne bilim yani. sürekli sanırım oyuncu satıp durucak bunlar o zaman iyi oyuncuları da borç bahanesiyle satacaklar sanırım.... misal muciyi kiralık almısın bonservis vermesisin. dahası kaleci kiralık alıyorsun bonservis vermiyorsun kaleci bakıp. uğurdan daha iyi kaleci almamısın ne bilim hala şikayet...
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

• borç borç diye diye kafayı yedi
                          hangi koltukta oturduğunun farkında değil
                          git gençlerbirliğine başkan ol orda oyna menajercilik oyununu bizi sal
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim