Tahir61 senin matığına göre ahlaki olarak yurt içinden transfer yasaklanmalı, kimi takım düşmemeye oynuyor kimisi Avrupa da kupalara katılmaya kimi şampiyonluğa falan derken her takımın irili ufaklı hedefleri var, kimse kimseden futbolcu almasın,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
o anlamda demedim hocamİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahir61 senin matığına göre ahlaki olarak yurt içinden transfer yasaklanmalı, kimi takım düşmemeye oynuyor kimisi Avrupa da kupalara katılmaya kimi şampiyonluğa falan derken her takımın irili ufaklı hedefleri var, kimse kimseden futbolcu almasın,
göztepe gibi bir takım böyle bir teklife yanaşır mı?
başkanları erto olsa anca
bu tarz tekliflerin yapılacağı takım var yapılmayacağı takım var
başkanı paragözdür takımı ikinci plandadır elinde ne varsa satıp paraya çevirmeye çalışıyordur ona bu teklifle gidersin
ama göztepe kaç yıldır bir planı var hedefi var
niye bizim istemediğimiz adamı alıp elindeki en değerli iki yerliyi versin
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
Şuan ki halleriyle Olaigbe ve Nwakaeme ile devam etmek büyük hata olur . Biri bulunsa da hata olur , bulunmasa da hata olur.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavic için ismini hatırlayamadığım biri youtuber tabi ne kadar doğru bilemiyorum beyefendinin menejeri İstanbuldan klüp bakıyormuş dedi,
Sol kanat almadan Nwakaeme ve Olaigbeden çıkmak mallık olur, hadi bunlardan çıktın son dakika bişiler oldu, transfer iptal oldu falan daha büyük bir rezalet olur,
Benim ayar olduğum konu Yerli transferi, yerli stoper, yerli orta saha ve yerli kanat almamız lazımken öyle bekliyoruz, hadi yabancıda anlıyorum ama yerli oyuncu ya almayacaklar yada kalan bütçeye göre mi hareket edecekler orayı çözemedim.
Zira Nwakaeme' nin yürüyecek mecali olmadığı çok uzaktan belli oluyor . Üstelik son 2 sezona baktığımızda sakatlanma riski de çok fazla .
Olaigbe ile ilgili çok konuşmaya gerek yok sanırım
Burada beğenilmeyen Yusuf Sarı ' dan daha yetenekli belki ama daha az skor üreteni.
Şuan ki durumlarıyla Yusufu , Olaigbe ' ye çok net olarak tercih ederim .
Yerli oyuncuda da hem fazla para vermek istemiyorlar hem de olmuş oyuncu almak istiyorlar . Takımlar elindeki değerli futbolcusunu ucuza vermeyeceği için burada bir tezatlık oluşuyor.
Ya adamlarla kiralık futbolcu + bonservis şeklinde anlaşman lazım ya da yurt dışında göstermiş olduğun scouting başarısını yurt içinde de gösterebilmen lazım. He tabi burada da şöyle bir handikap oluşuyor .
Alınan potansiyelli yerli futbolcuyu Fatih hoca oynatır mı ? Oynatmaz mı ?
En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
Adamlar kerizse olurİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaigbeyi Göztepeye verip Efkan ve Arda okan artı 2-3 m euro nasıl olur ?
Ama son sezonlarda yaptıkları transferlere , yurt dışına oyuncu göndermelerine ve yerini doldurmalarına baktığımızda bizden daha akıllı oldukları kesin .
Yorum
-
bonservisine degecek oyuncu 15 ile 20 arasına bırakırlar
besiktasın listesine bizden once aldıgı oyuncu
bjk bunu alırsa biz azımız acık bakarız mal mal
Trabzonspor, Zuriko Davitashvili’yi sol kanat transferi için radarına aldı. AS Saint-Etienne forması giyen 24 yaşındaki futbolcunun transferinde sorun belli oldu!
parayı basıp almaya deger oyuncu bu
bunu alan adam sol tarafı halleder. muci gibi adamı alacagına bunu alacaksın oyuncu budur abi
shotayı devreye sokup alsınlar bunu
Olympiacos made a verbal offer to Saint-Etienne for 24-year-old Georgian winger Zuriko Davitashvili of €10.5 million plus an additional €3 million in bonuses. The French club considered the offer insufficient. Saint-Etienne had acquired the player from Bordeaux in 2024 for €6 million, and during the summer of 2025, the club was reported to be demanding €20 million for him. The Georgian international has 52 caps and 7 goals for his country. He has a contract with the French club until June 2028 and has scored one goal and provided one assist in eight Ligue 2 appearances this season. Olympiacos is not the only team interested in Davitashvili, as Benfica and Beşiktaş have also been linked. Transfermarkt estimates his current market value at €8 million.
14-16 milyon euro yapıstırırsak alırız rakiplerden
siz adı gecen rakiplere bakmayın mesele para.
para versen alacagın oyuncu. parayı veren alır .bize lazım bu oyuncu
bizimkiler almazlar ama. faydalı bir is yapmıs olur alırsalar. bu kadar parayı vermezler oyuncuya o yüzden baska takıma gider bu oyuncu.
peki bu oyuncu yerine 15 milyon euroya guney amerikadan cok daha iyi oyuncu bulur musun uruguaydan veya arjantinden vesaireden? alasını bulursun. ama arasıtmadılar malesef onu da beceremezlerEn son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
-
Para basılacaksa, Davitashvili gib adama basacaksın 10-15 arası basıp alacaksın hemde rakiplerine ben de varım bu yarışta diyeceksin, hem hazır hem genç sayılır hemde adam zımba gibi, yine gidip 20 li yaşlarda Olaigbenin ekürisi gibi birini almazlar umarım.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 2
Yorum
-
Nwakaeme konusunda hoca kadar bendede soru işaretleri yok değil, 2 maçta öyle ya da böyle galibiyetin gelmesinde etkisi oldu, bok gibi oynadığımızdan son dakikalarda gole ihtiyaç duyduğumuzda atacağı bir pas bir çalım bile skoru lehimize çevirebilir, ama işte birde böyle 10 dakikalık oyuncuyu kadroda tutup yabancı kontenjanını mı işgal edelim, iki ucu boklu değnek, böyle kritik bir kararı anca hoca ve ekibi vermeli çünkü bunun için maaş alıyorlar.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şuan ki halleriyle Olaigbe ve Nwakaeme ile devam etmek büyük hata olur . Biri bulunsa da hata olur , bulunmasa da hata olur.
Zira Nwakaeme' nin yürüyecek mecali olmadığı çok uzaktan belli oluyor . Üstelik son 2 sezona baktığımızda sakatlanma riski de çok fazla .
Olaigbe ile çok konuşmaya gerek yok sanırım
Burada beğenilmeyen Yusuf Sarı ' dan daha yetenekli belki ama daha az skor üreteni.
Şuan ki durumlarıyla Yusufu , Olaigbe ' ye çok net olarak tercih ederim .
Yerli oyuncuda hem fazla para vermek istemiyorlar hem de olmuş oyuncu almak istiyorlar . Takımlar elindeki değerli futbolcusunu ucuza vermeyeceği için burada bir tezatlık oluşuyor.
Ya adamlarla kiralık futbolcu + bonservis şeklinde anlaşman lazım ya da yurt dışında göstermiş olduğun scouting başarısını yurt içinde de gösterebilmen lazım. He tabi burada da şöyle bir handikap oluşuyor .
Alınan potansiyelli yerli futbolcuyu Fatih hoca oynatır mı ? Oynatmaz mı ?
Edit: 8taş maçının son 15 dakikası rakip tamamen kapandığında Nwakeme olsa belki sağ kanat + sol kanatı da çalıştırırdık belki de o maçta galip olup fenerin üzerindeydik şimdi.En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Bir de söylediklerine ek olarak 10 dakika oyuna girdiğinde , sakatlığının nüksetmeyeceğine dair bir garanti var mı ? Hem kontenjanı işgal etmiş olacağız hem de durduk yere sol kanat alternatifsiz kalacak . Olaigbe + Nwakaeme şuanda bir adet orta kalite adam etmiyor .İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nwakaeme konusunda hoca kadar bendede soru işaretleri yok değil, 2 maçta öyle ya da böyle galibiyetin gelmesinde etkisi oldu, bok gibi oynadığımızdan son dakikalarda gole ihtiyaç duyduğumuzda atacağı bir pas bir çalım bile skoru lehimize çevirebilir, ama işte birde böyle 10 dakikalık oyuncuyu kadroda tutup yabancı kontenjanını mı işgal edelim, iki ucu boklu değnek, böyle kritik bir kararı anca hoca ve ekibi vermeli çünkü bunun için maaş alıyorlar.
Yorum
-
Ben kesin kalsın demiyorum diyemem de ama başkan ve hoca çıkıpta oraya A kalite adam alacağız bu yarışta tabikide bizde varız diyor mu ? Anca gevşek gevşek açıklamalar bu başkan ve hoca nın açıklamalarından tavırlarından dolayı pek bir beklentiye girmek de istemiyorum açıkçası.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir de söylediklerine ek olarak 10 dakika oyuna girdiğinde , sakatlığının nüksetmeyeceğine dair bir garanti var mı ? Hem kontenjanı işgal etmiş olacağız hem de durduk yere sol kanat alternatifsiz kalacak . Olaigbe + Nwakaeme şuanda bir adet orta kalite adam etmiyor .No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Ben ortalığın bu kadar sessiz kalmasına çok anlam veremiyorum . Ya herkesi şaşırtacak bir şey olacak ya da hiç bir şey olmayacak şeklinde yorumluyorum.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben kesin kalsın demiyorum diyemem de ama başkan ve hoca çıkıpta oraya A kalite adam alacağız bu yarışta tabikide bizde varız diyor mu ? Anca gevşek gevşek açıklamalar bu başkan ve hoca nın açıklamalarından tavırlarından dolayı pek bir beklentiye girmek de istemiyorum açıkçası.
Daha önceki transfer sezonlarındaki tecrübelerim bana , transfer kapanmıştır belki son dakika oluai'yi g saraya verebilirler diyor.
İçten içe de , şampiyon olma ihtimalimiz olan şu sezonda , Fatih hoca kendinin şampiyon hoca olarak anılmasını , ED ' de şampiyon başkan olarak anılmayı ister diyorum.
- Beğen 1
Yorum
-
Bu sessizlik genelde klübün menfaatleri çerçevesinde transferi kapattıka gidiyor gibi bir de üstüne Oulai gs ye satarlarsa, diyecek birşey kalmıyor ha işin korkulan tarafı kimse böyle olmaz demiyor.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben ortalığın bu kadar sessiz kalmasına çok anlam veremiyorum . Ya herkesi şaşırtacak bir şey olacak ya da hiç bir şey olmayacak şeklinde yorumluyorum.
Daha önceki transfer sezonlarındaki tecrübelerim bana , transfer kapanmıştır belki son dakika oluai'yi g saraya verebilirler diyor.
İçten içe de , şampiyon olma ihtimalimiz olan şu sezonda , Fatih hoca kendinin şampiyon hoca olarak anılmasını , ED ' de şampiyon başkan olarak anılmayı ister diyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
-----pina---miyu---batak---musti
-----------------tim---oulai
-------zubko----muci-----davitashvili
-------------------onachu
Mesela şu kadro şampiyon olamasa bile en az 3 sezon sampiyonlugu sonuna kadar zorlayip Avrupa'da da ilerleyip para basabilir. İstikrar vaad ediyor.
Sat Agusto ile Olaigbe yi, al Davitashvili veya o tarz kaliteli birini. Yedege de Daniel'i al devam et.
Dogru planlama yapildiysa para vermekten korkma ama gidip ucuz diye vasat birini alirsan tüm takımın degerini dusurecek. Bu ihtimali de iyi düşünüp ona göre hesap kitap yapsınlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Az kaldı müzmin sakat Renato Sanches'i alacaktık yazın. Panathinakos'a gitti. Çoğu yedekten girdiği 13 maç oynamış. 0 gol 1 asisti var. Sakatlıktan dolayı 14 maç kaçırmış ve daha sezonun ortasındayız.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu ne ki biz omuriliği kırık adam alıyoruz
- Beğen 2
Yorum
-
adamın bunun gibi çok pozisyonu var. Bazen çok güzel hareketler falan yapıyor ama çoğunlukla adama saç baş yolduruyor. Alkolik mi narkotik işlerle mi haşir neşir bilemem Batista Mendy gibi sürekli sakız çiğniyor. Yetenekli ve potansiyeli var ama bizde olmuyor.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞansla alakası yok şut tekniği kötü değil çok kötü. Genelde kaleci üstüne zayıf vuruşlar yapıyor, kalecilerin zorlanmayacagi şutlar çekiyor. Defalarca izledik artık bu durum bariz ortada yani. Gunumuz futbolunda şut kalitesi dusuk hucum oyuncusunun bunu telafi edebilmesi icin cok kolay adam eksiktip asist yapabilen bir şey olmasi lazim ama öyle bir özelliği de yok. .reis Savic ile Baniyya her ikisi de mart başında sahada olacak. Savic mart başında iyileştikten sonra kasç maça daha çıkabileceki. Geçende adam 2 aylık sakatlık üzerine 10 gün geçmeden bir 2 ay daha sakatlandı. Sonra bu Savic'in her sakatlığı tahmin edilenden uzun sürüyor.İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda yaşadığımız kontenjan ile ilgili sorunun en büyük sebebi yerli kalitesindeki eksiklik.Son maça 11 yabancı ile çıkmamız haliyle konuşuldu.Hiçbir yabancıdan çıkmak istemiyorsun çünkü yerli ikamesi yok.Mustafa'nın mevkisine bile yabancı alındı.Şimdi herkes Savic'ten çıkılsın deniyor. Baniya'nın iki ay daha olmadığı denklemde yedek stoperin kalmıyor.Bunu yazınca Okay stoper oynayınca demediğini bırakmayanlar Okay oynar diyorlar. Taha yazanı da gerçekçi olmaya davet ediyorum.Tekke kendisi stoper oynar U 19 oyuncusu oynatmaz.Bir ihtimal Salih denilebilir onun da cezadan sonra ne durumda olduğunu bilmiyoruz.En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- Ertan1982
- Turgay Atalay
- 61_Hasan_69
- Numan Yerlikaya
- Punisher-61
- smart
- Alper Beyazay