Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Stoper oyle boyle var diyelim, Savic - Batagov arkasina duracak Okay, Baniya, Serdar ve Salih. Bek isini cozsunler baska birsey istemiyorum gibi, ha bide Nwakaeme - Visca giderse Emre Mor veya Ahmet Kutucu ya bile raziyim, yeterki cikabilelim.
Yeni kalecimiz hayırlı olsun.Performansdan bağımsız maddi yönden değerlendirirsek bizim için lüks bir hamle olmuş.Şöyle söyleyim 15 milyon ile tapulu oyuncu almak ile 4.5 milyon euroya 8 aylık oyuncu oynatmak arasında fark yok bence ikiside bize lüks o paranın üstüne 1-2 daha koyup bizi yıllarca götürecek kaleci bulabilirdik.
Kutucu falan aman ha. gsnin çöpleri de eksik kalsın.
İyi adam alamıyorsan dar rotasyon iyidir. Şimdi ortalama 1 oyuncu alıp devre arası başka oyuncu peşinde koşacağına, devreye kadar eksikleri görüp ona göre net hamle yapmak daha iyi. Al fesih yap gönder olayları bundan kaynaklanıyor.
En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
Orta saha stoper falan gençler idare edecek ama Zubkov ve Olaigbe dışında kanadımız olmadan sezona girmek tamamen facia ki Olaigbe et mi balık mı daha anlayamadık
Transferdeki ne yapıldığını bilinmez tavrı şöyle anlayabilirsiniz; Saul transferi olmadı ama ona benzeyen bir transfer de olmadı. Yani bir strateji vs yok menajer şunu alın diyor izliyorlar -bir ihtimal o da- teklif yapıyorlar oluyor veya olmuyor. Ama biz şu tarz bir futbol oynayacağız o yüzden bize şu şu özelliği olan adam lazım, bu tipte 3 aday var tek tek kapılarını çalacağız filan, mümkün değil böyle bir bakış açısı.
Biz. Çok daha doğrusu Tekke. Daha iyisi için. O da olmadı. Bu da elden kaçtı. Nefisiz. Baştan aşağı prüfesyonellik ahıyo.
Bu transfer işlerini hocaya bırakmamak lazım .
Hocaya hangi bölgelere hangi nitelikte futbolcular istediğini sorup , transferi bilen insanların yapması gerekiyor .
Eğer basında dillendirilen isimler doğru ise , hoca sameti istiyor , hoca visca 'nın gitmesini istemiyor , hoca 3 aydır sakat olan oyuncu için risk alıp kadroya falan katıyor .
Hoca henüz Trabzonspor kulübünde olduğunun farkında değil sanırım .
Ya Lig tarihinin en iyi kalecisi geldi daha ötesi yok. Bu yönetim bu kaleciyi bu vizyonla nasıl alabildi hayret.
Adam Manu da istenmeyen adamdı , enteresan kurtarışları olduğu gibi senelik 20 - 30 civarı hatalı gol yiyor . Neden alamasınlar onu anlamadım ? Gören de onana'nın inanılmaz talipleri vardı da bize geldi sanır.
Sadece biz istedik ve bize geldi bu kadar basit .
Zaten bizden başkası da , bir sezonluk performansıyla rehabilite edilmesi gereken yeteneksiz bir kaleciyi almazdı .
Hocam sözleşmesini bilmiyorum ama satın alma opsiyonu varsa diye bu şekilde söyledim. 20 bile olsa eğer doğru sözleşme yapıldıysa aynı süreç işleyebilir. açıkçası ben de sözleşme detaylarını bilmiyorum.
Ya arkadaşlar kimse oturup Onana'nın maçlarını izlemeyecek. Kendinizi kandırmayın. Ha internete yediği saçma goller düşerse yüksek izlenme alır o kadar.
Onana ' nın izlenebilirliği arttıracak olması , sürekli konuşuluyor olması falan bizim taraftarın kendini kandırma şekli .
Dün 433 sayfasının Onana ' nın Trabzonspora transferi ile ilgili yapmış olduğu paylaşımın yorumlarının en az 50 tanesini okudum .
Abartmadan söylüyorum en az 40 tanesinde alay konusu olmuşuz Ki bunların 15 tanesi falan manu taraftarıydı .
Onana ' nın izlenebilirliği arttıracak olması , sürekli konuşuluyor olması falan bizim taraftarın kendini kandırma şekli .
Dün 433 sayfasının Onana ' nın Trabzonspora transferi ile ilgili yapmış olduğu paylaşımın yorumlarının en az 50 tanesini okudum .
Abartmadan söylüyorum en az 40 tanesinde alay konusu olmuşuz Ki bunların 15 tanesi falan manu taraftarıydı .
Manulular kendilerine baksın her sene yığınla para harcayıp daha beter kadro kuruyorlar. Orta sıra takımı oldular. Esas tüm dünya onların başarısızlıkları ile dalga geçiyorlar. Onana toparlarsa kendini onlarla dalga geçilecek bir konu daha çıkar.
Yorum