Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İsmi lazım değil bizim kaleci eskisi milli takımda 23 numara giyiyordu. Onana 24 giyiyor. Bir numara büyüğünü almışız
    "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
    Andrea Pirlo

Yorum

• Parasi beni ilgilendirmiyor kimlere para verdik biz. Belkide az bir fark ile Barisic in bizden toplamda aldigi parayi gececek. Kendisi positif geldi, Fener macinda positif isler cikarsin, genclere az cok demeden bir katkisi olsun (Barca alt yapisi - Ajax antremanlari) ben memnun olurum.

Yuz ifadesine cok takiliyorum ben, sehire gelip gulucuk sacan adami seviyorum. Insallah basarili olur Onana.

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ortasahanın marazı dururken, bekinin yedeği açığının yedeği yokken bu paraları kaleciye yığmak tam da bu aptallara yaraşır bir şey. Başımızdan defolup gitseler de biz de kurtulsak Trabzonspor da.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Stoper oyle boyle var diyelim, Savic - Batagov arkasina duracak Okay, Baniya, Serdar ve Salih. Bek isini cozsunler baska birsey istemiyorum gibi, ha bide Nwakaeme - Visca giderse Emre Mor veya Ahmet Kutucu ya bile raziyim, yeterki cikabilelim.

HEP
          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

meşrulaştırdığım yok hatta ikinci paragrafta saul'u kıskandırma yazını da destekliyorum.

muçi - augusto alacağına sağlıklı bir saul, zielinski alsaydın, oulai ve bouchari'nin de değeri artardı.
            Hah, benim de dediğim, çoğunluğun umudunun olacağı durum bu idi.

2 tane sağlam transfer yapılsaydı bu 2 gara uşak hepimizin gözdesi olurdu.

Yoksa ben şahsen her şeyi ne olursa olsun eleştirmek, kulp bulmak için yazmıyorum.

Bunu düşünmeleri lazımdı, düşünmediler, takım başı kesik tavuk gibi şuan, ben bu iş bilmezliğe isyan ediyorum.

Ve çok üzücü o çocuklar büyük bi ihtimal bu sorumluluğu taşıyamayıp tu kak olacak, çöp olup çıkacaklar
            En son Dexter M. tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• Transferi sanirim kapattik artik. Son hafta menajer iteklemesi transferler yaparlar dedim ama bunun olmadigi icin sevinmemiz gerekir. bjk transfer harcamalarina bakinca bizim rantcilari biraz fazlami elestirdik bile diyorum..Onlarinkiler daha beter..

Kadro uyumu yok. Eksikler cok. Verilen paralari bir kenara birakirsak oyuncu secimleri son iki senedir cokta kötü sayilmaz. Bazi transferlerden umutluyum. Umarim F.Tekke kadrodan bir takim yapmayi basarir. Devreyi ilk dörtte bitirmesi önemli bir basaridir benim icin..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ne para verırse versınler haftalık maasını bıze yukledıgı taktırde hesap meydanda.

manchester haftalık maası 120.000 pound .

altayın 35 dıgerının 45,000

farklı anlasma ıse bılmem

manchester hem kalecı olarak yerlerde performans sergıleyen adamın malıyetı yuzunden de gondermek ıstedı zaten.

ama burda mevzu aldıgı para degıl transfer yapılmadı bır cok bolgeye sorun bu

parayı duzgun kullanmıyoruz nokta atısları alıp keyfımıze bakmamız lazım

ıskence cekıyoruz

kardesım kafası calısmıyor kımsenın guney amerıkada uruguayda harıka stoper ortasahalar var zaten uygun parasını da gectım artık

var oglu var

alın tıklayın burda soyluyor maaslarını

En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• cap dısında olan bılgı su tabı burada Trabzon maaslarını karsılayacak yazıyor

haftalık aldıgı 120.000 sampıyonlar lıgıne katılmayacagı ıcın 90 .000 kusur alıyor dıyor su anda clause yuzunden

sonuc olarak asagı yukarı dogru bır rakam sıkıyor neyse artık adamlar baya sevındı

Yorum

• Sağ beke bi alternatif çekerler diyorduk onu bile yapmadılar... helal lan sana erto

Yorum

• Yazık edecekler gençlere. Bu adamlar baba topçuların yanında pişip yukarı çıkacakken takımın bütün yükünü şimdi bu 19'luk 20'lik gençlerin omuzlarına bindiriyorlar.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• 8tas taraftarı Jota Silvaya burun kıvırıyorlar biz ne yapalım ölelim mi
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Transfer sezonu açılmadan 8 numara beklemeye başladık.

Takımdan kimse ayrilmasaydı bir adet lider 8 numara gelseydi kimse itiraz etmezdi.

Kocaa transfer sezonu bitti bir sakat ortasaha aldılar. Olur da sağlamlaşırsa Siopis katkısı verecek.

Hala 8 bekliyoruz.

*ike sürülecek akıl yok. Ne yönetimde ne hocada. Görüp görebileceğiniz son transfer sezonu bu olsun.
                          #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfer sezonu açılmadan 8 numara beklemeye başladık.

Takımdan kimse ayrilmasaydı bir adet lider 8 numara gelseydi kimse itiraz etmezdi.

Kocaa transfer sezonu bitti bir sakat ortasaha aldılar. Olur da sağlamlaşırsa Siopis katkısı verecek.

Hala 8 bekliyoruz.

*ike sürülecek akıl yok. Ne yönetimde ne hocada. Görüp görebileceğiniz son transfer sezonu bu olsun.
                            Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir youtuber Fatih Hocaya yakın birinden duymuş devre arasında da kimse 8 beklemesin öyle bir oyuncu almayacaklar dedi, ama Saul olayı neydi o zaman ?
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takimda en fazla maas alan kaleci oldu..Ilk dört maci kacirmis..Afrika Kupasi da var..Daha bir cok mac kacirabilir..

Birde imza parasi verilmis kiralik oyuncuya..

Kisaca sakatlanmazsa lig kupa en fazla 30 maç oynar gibi?

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                8tas taraftarı Jota Silvaya burun kıvırıyorlar biz ne yapalım ölelim mi

1 ay sol açık beklediler, sağ açık/10 numara Jota'yı aldılar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X