Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elinde iyi,oturmuş bir takım vardır bu maliyetle, üstelik opsiyon olmadan, eksik parçayı tamamlayacak bir oyuncuyu hedefe yönelik olarak bir sezon için kiralık alabilirsin.Ama bizim böyle bir durumumuz yok.

Pepe ve Banza transferi ile geleceği hiç düşünmeden yüksek maliyetle günü kurtarmaya çalıştılar.Onana işi de buna benzeyecek gibi.
    En son Larking tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Sevdim Onanayı kanım çok ısındı. Umarım sahada iyi performans gösterir de bizi üzmez.

Yorum

• kadro acayip defolu ve eksik. Çok saçma işler yapıldı. Asıl gitmesi gereken hiç kimse gitmedi.Bu sene bir şans daha hak eden herkes gitti.Kadro tamamen ya tutarsa kadrosu.En az yönetim kadar hoca da bu kadroya ortak. Özellikle bouchari transferi aşırı anlamsız. 2 ay sonra sahaya dönecek deniyor.Ben tekke nin 2 ay takımda kalabileceğine inanmıyorum.Bu durumda tıpkı tekke nin önceki hocanın aldırdığı kimseyi oynatmaması gibi yeni gelen adamda muhtemel bunu oynatmayacak.Üstelik adama 4 milyon gibi bir rakam verdik.

Yabancı alamıyorsak ahmet kutucu ne olursa olsun alınmalı. Benim beğendiğim bir isim.Bizde iş yapma ihtimali yüksek. Bana kalsa yabancı ile uğraşana kadar alanyadan yusuf,görkem ve ahmet kutucu yu çeker en azından devre arasına kendimi atardım.

Bu arada tekke azıcık cesaretli olsa salih,arda,boran,baniya dan birşeyler çıkartabilir.En azından salih en az okay kadar oynar.

geldiğimiz noktada augusto mutlaka kanat forvet olarak kullanılmalı.Ben kendisinden ekuban çıkar diye düşünüyorum.

oulai inşallah beklentileri karşılar.Olaigbe de bence iyi adam.Biraz zamana ihtiyacı var.

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Trabzonspor, İngiltere'nin Manchester United ekibinden kadrosuna kattığı Andre Onana ile 58 yıllık tarihinde 200'üncü yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.​
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            En fazla maas alan kaleci ilk dört maci kacirmis..Afrika Kupasi da var..Daha bir cok mac kacirabilir..

Birde imza parasi verilmis kiralik oyuncuya..
            Onuralp düzelse keşke, belki yokluktan bi cevher çıkarabiliriz o boşlukta.
            Et mi tavuk mu öğrenmiş oluruz.
            Taha gibi bişiise öğrenmiş oluruz umudu keser kalıcı bi kaleci ararız.
            Şerden hayır doğar belki,
            bekleyelim bakalım.

Yorum

• ---------------onana/onuralp/ahmet------------------

pina/taha--------baniya/savic--------batagov/arda---------mustafa/arif

---------------olai/folcarelli/bouchari----------okay/salih------------ozan/muçi/boran-------------------

zupkov/visca------------------ounachu/sikan-------------------olaigbe/augusto

cihan,serdar var diye saymaya gerek yok. Geniş kadro bu şekilde.Özellikle kanat rotasyonu ciddi sıkıntı.Merkez ortasaha kapalı kutu.Bek rotasyonu yok denebilir.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vayh garibim Zubkov Batagov ikisinin maaş toplamı 2 milyon Euro. Kaleciye ver 4.5 milyon Euro.4 hafta geçmiş kaleci güven vermeyen kaleci. Geri dönüşü de yok parayı alıp sene sonu gidecek.
                Kesinlikle verilmemeli o ayrı konu yalnız Zubkov ve sıkan geldikleri takımda bunuda bulamıyorlardı.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maaşının üstüne imza ücreti icat etmişler.
                  İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takimda en fazla maas alan kaleci oldu..Ilk dört maci kacirmis..Afrika Kupasi da var..Daha bir cok mac kacirabilir..

Birde imza parasi verilmis kiralik oyuncuya..
                  United CL gidemediği için maaştan haftalık 50k pound kesinti yedi Onana. Kamerun'daki derneğine para gönderdiği için bundan memnun değildi. Bizle imzalarken kesinti olmadan aldığı paraya yakın istemiş demek.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adam 75 milyona topçu alıyor. kaç para verip performans garantili topçu alacaksın? bjk orkun'u aldı 30a. sen 4 sıkıp aynı performansı almaya bakacaksın mecbur. rize de 1 milyona laçi ile aynı işi yapmaya çalışacak.

tek adamın alınmaması takımın performansını doğrudan etkileyecek maalesef. augusto-muçi yerine net bir 8/10 alınsaydı çok farklı şeyler konuşurduk. şimdi bekle ki bu adamlar oynasın, hayırlısı.
                    marjinal örneklerle hatayı meşrulaştırıp kulübün parasının en iyi ihtimalle çarçur edilmesine kılıf bulmak doğru değil. uç örnekler verilecekse samsun takımının transfer yapamadığı sezonda dahi bizden iyi takım kurması ile transfer yapmamak da savunulabilir.

işin bir diğer tarafı, velev ki "saul'u kıskandırma" şiarıyla yola çıkıp nedeni belirsiz bir şekilde dümeni performans garantisi ancak gelişimleriyle doğru orantılı genç oyunculara kırdık, a takım düzeyinde teknik ekibinden tutun da tesisleşmesine, yönetimine hatta başarı kıstaslarına göre genç oyuncu yetiştirecek bir yapılanmamız mı var? öyle olsa u-19 düzeyinde şampiyonlar şampiyonluğu için final oynamış takımdan en az 1-2 oyuncu düzenli süre alıyor olurdu bu takımda.

saul'e gidiyorsun, adam seni beğenmiyor, 4-5 tane genç oyuncuya kafayı yemişçesine 5er milyon bonservis basıyorsun. herifleri geliştirecek, değer katacak hiçbir güvencen yapılanman yok, hocan ayrı yöneticin ayrı zırvalıyor... bu kara düzen hoyratlıktan hayır beklemek yersiz iyimserlik.

ayrıca eklemek istiyorum, ben bu plansız programsız savrukluk gibi görünen transferlerin temiz olmadığını, muhataplarının nemalandığını düşünüyorum.
                    En son odyseuys tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Son dakika olarak bir orta saha, bir kanat ve simon banza bekliyorum ben.

Yorum

• Beşiktaş jotayı almış şöyle adamlar dururken biz neler alıyoruz ya

Yorum

• Bu sayilari nereden cikariyorsunuz? KAP aciklamasinda "3.510.000.-USD garanti ücret ve 1.755.000.-USD imza ücreti ödenecektir." diyor. Yani Euro olarak 4.485.5000. ediyor bugünkü kurda, yani 4.5 milyon Euro diyelim.

Bir zahmet Manchester United kalecisi de 4.5 milyon alsin. Reklam sirketine bu kadar para versek kabul etmezler.

Gerek var miydi? Yani, tartisilir.

Scout ekibi ve teknik kadro Ugurcan'i 36 milyona satacagimizi hesaplamamistir dogal olarak (kimin aklina gelir ki). Acele bir sekilde kaleci bakmamiz gerekiyordu. 1 milyon etmeyecek Anadolu kalecilerine 3-5 bayilacagima, 1 yil süre kazanmak icin reklam degeri yüksek + bizim ligde iyi is yapacak ManU kalecisini almak bence fena degil. Bu sefer de keyfine harcamis olalim, bir daha böyle bir sans gelmez.

Zaten kimi alirsak alalim lig icin pek bir sey degismeyecek, en azindan dünya izleyecileri "acaba ne hatali gol yiyecek" diye maclarimizi izlerler ve reklam yapmis oluruz. Normalde tutumlu biriyimdir ama bu sefer kizamiyorum, 4.5 milyon bence okay. Rakiplerin harcamalarina bakinca, bir sefer de biz keyfine harcama yapalim. Tutup tutma derdi olmadan, sonuc olarak yil sonunda bize düsmeyecek biri, öyle veya böyle.

Ayrica bizim kalitesiz ligimizde kalitesini hemen gösterecektir bence.
                          En son cerasus tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

marjinal örneklerle hatayı meşrulaştırıp kulübün parasının en iyi ihtimalle çarçur edilmesine kılıf bulmak doğru değil. uç örnekler verilecekse samsun takımının transfer yapamadığı sezonda dahi bizden iyi takım kurması ile transfer yapmamak da savunulabilir.

işin bir diğer tarafı, velev ki "saul'u kıskandırma" şiarıyla yola çıkıp nedeni belirsiz bir şekilde dümeni performans garantisi ancak gelişimleriyle doğru orantılı genç oyunculara kırdık, a takım düzeyinde teknik ekibinden tutun da tesisleşmesine, yönetimine hatta başarı kıstaslarına göre genç oyuncu yetiştirecek bir yapılanmamız mı var? öyle olsa u-19 düzeyinde şampiyonlar şampiyonluğu için final oynamış takımdan en az 1-2 oyuncu düzenli süre alıyor olurdu bu takımda.

saul'e gidiyorsun, adam seni beğenmiyor, 4-5 tane genç oyuncuya kafayı yemişçesine 5er milyon bonservis basıyorsun. herifleri geliştirecek, değer katacak hiçbir güvencen yapılanman yok, hocan ayrı yöneticin ayrı zırvalıyor... bu kara düzen hoyratlıktan hayır beklemek yersiz iyimserlik.
                            meşrulaştırdığım yok hatta ikinci paragrafta saul'u kıskandırma yazını da destekliyorum.

muçi - augusto alacağına sağlıklı bir saul, zielinski alsaydın, oulai ve bouchari'nin de değeri artardı.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Biz simdi 5m euroya kaleci mi kiraladik??
                              Bravo helal olsun..
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ya arkadaşlar kimse oturup Onana'nın maçlarını izlemeyecek. Kendinizi kandırmayın. Ha internete yediği saçma goller düşerse yüksek izlenme alır o kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X