Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Kardeş ya kafayı yemişsin ya da ne dediğinin farkında değilsin. Başka takım taraftarı olduğunu sanmıyorum 2012'li gözüküyorsun. Hangi manyak bu kadar uzun süre başka bir takımın forumunda yazar ki. Şu forumda son yıllarda okuduğum en saçma şey oldu bu.
farkındayım dedıgımı ben futbola dusman gozuyle bakmıyorum aslında nefret ıyı bır enerjı degıl . degısmek lazım. sımdı besıktas veya baska takım demıssın ben asırı fanatık olmayı bıraktım ama Trabzonsporun lehıne ısler olmuyorsa yazarım.
ayrıca baska takımları yazarken ornekleyerek yazıyoruz bak besıktastan adam aldık yanlıs adam aldım gs a adam verdık. evet bjk guzel oynuyorsa yazabılırım adamlar kanat transferlerını yapmıs sen otluyorsun dıyorum. bu mıllı takım ıcın de gecerlı.
yanı ıstanbul takımlarından oyuncu alıp verıyoruz son yıllarda. bunu yapmak yerıne daha baska yerlerden oyuncu bakmak lazım.
buradakı sorun rakıplerının ıyı taraflarını bulup onlardan neyı eksık yapıyoruzu bulmak yoksa ıstanbul takımlarının bır halt yaptıgı yok avrupada basarı anlamında.
ama gs fener arayı cok actı. Trabzon 4 buyuk gıbı davranmıyor. sorun bu. bjk bızden hallıce ama bır seyler yapıyorlar en azından.
olması gerekenı yapmamak Trabzona aykırı bır sey bıze yakısmıyor takım zayıflatılıyor ıcerden resmen
bunun dısında dedıgım gıbı asıl transferlerı guney amerıkadan yapmamız elzem hem daha az malıyetlı
futbolu konusurken bır takım odaklı degıl her acından konusmak lazım kı yapmamız gerekenlerı neyı eksıgını yaptıgımızı gorelım dıye
bjk bızden daha ıyı bır takım ama bız Trabzon malı olarak daha ıyı oldugumuz halde kadronun ıcıne edıldı mevzu bu aslında . bunu avantaja cevırmek yerıne kalıteyı ıyıce asagı nasıl cekerız ıcın ozel caba sarfedılıyor bunu basardılar da.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
Bu arada kendi görüşümü söylüyorum bütün transferlere hoca onay verdi bence. Yani yarın bir gün yok bu transferleri yönetim yaptı falan filan demeyin.
Ortada kocaman bir planlama/strateji felaketi var aslında. Baştan sona tepeden tırnağa çok çok çok kötü planlanmaya çalışılmış, ellerine yüzlerine bulaştırılmış, çorba edilmiş bir durum var.
Ne Fatihin istediklerini alabildiler (maliyet), ne Fatihe alabildiklerini Fatih istedi (maliyet)... o kadar kötü bir süreç ki normalde alamayacakları adamlarla dünya zaman kaybettiler. Alabileceklerini sanmaları bile büyük fecaat, alamayacakları adamların peşlerinde koşmaları fecaat, ellerinde kalan 3. 4. 5. seçenek topçulardaki politika fecaat.
Bu iş öyle sadece Fatih ve ya Doğanla geçiştirilebilecek kadar kolay değil. Baştan aşağı amatörlük akıyor süreçte.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Şu kadroya alacakları tek bir adamla bütün kaderimizi değiştirebilirlerdi. Ama yapmadılar (yine). Bunu yapmadılar mı yapamadılar mı artık orası muamma.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum