Daha doğru dürüst adam almadan Mendy Cham yolla, Göktan Gürpüz yolla. Sonra adam alma. Bunlar Trabzonspor düşmanı. Fatih Tekke de saf Anadolu insanı. Aç kurtların sofrasında meleyerek söz sahibi olunmaz hocam, ama sen de kurt duruşu da yok, aklı da yok.! Yönetim zaten reziller ordusu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ligin bitiminden ve transfer sezonunun başlamasıyla beraber Uğurcan ' ın bir şekilde gönderileceği üç aşağı beş yukarı belliydi .
Normal yani kafası çalışan insanların bulunduğu yönetim ne yapar ? Bu ihtimale karşı hangi isimlere gidilebilir , maliyeti ne olur diye bir araştırma yapar .
Biz onun yerine ne yaptık ? Transfer sezonunun hemen hemen sonuna doğru kalecimizi , B planı olmadan gönderdik . ( Ki o bonservis bedeline ben de gönderirdim )
27.5 milyon euro bonservis kazandığımız kaleci satışındaki paranın ortalama olarak % 17 - % 18 'lik bölümü ile bana göre soru işaretleri çok olan bir kaleciyi bir sezon için kadroya kattık . Gönderdiğimiz kaleci ' nin şuana kadar oynamış olduğumuz maçlarda kazanmış olduğumuz 10 puana katkısı % 50 ' den fazladır .
Aldığımız kaleci' nin hata oranının yüksek olmasına mı yanayım , gönderdiğimiz kaleci ' nin maç kazanmadaki yüksek kurtarış oranına mı yanayım bilemedim.
Kalecinin performansıyla alakalı , her maçtan sonra Onana için açılacak sayfaya iyi ya da kötü diye yazacağım . Umarım ben yanılırım .
Maliyet konusuna gelecek olursam , aldığın kaleci santraforunun 2 katı para kazanacak . Takımdaki çoğu futbolcudan ortalama 3 kat fazla para kazanacak . Neresinden bakarsan bak hatalı bir iş . Bu maliyetlerin biraz daha üstüne zaten kaleci bulunabilirdi. Ancak yönetim hiç bir şeye olmadığı gibi buna da hazır olmadığı için bu konuda da sıvadı . Bu arada ömrü hayatımda ilk defa kiralık giden bir oyuncuya imza parası verildiğini görüyorum. Belki de ben yanılıyorumdur .
Sağ Bek ' in alternatifsiz , Sol kanat alternatifsiz , Santraforun alternatifsiz , Sağ kanat alternatifsiz ( Visca ' yı artık saymıyorum dahi ) . Nasıl olacak hocam bu işler ?
Geçtiğimiz sezon eksik sayın daha azdı.
Biz nasıl her sene , bir önceki seneden daha kötü bir hale evriliyoruz anlamak mümkün değil .
Şu kurulan kadronun hedefi ne ? Şampiyonluk ? Avrupa ? Türkiye Kupası ?
Şampiyonluğa oynamayacaksan , 5 milyon euro bandında maaşı senin olmayan kaleciye nasıl gömersin ?
Onauchu , Zubkov , Batagov kendi maaşları konusunda bir şeyler söylese ne cevap vereceksin ?
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaul'u kıskandıracak transferimiz tam olarak hangisiydi? Boyundan büyük laflar etmeyeceksin.
- Beğen 3
Yorum
-
İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Manulular kendilerine baksın her sene yığınla para harcayıp daha beter kadro kuruyorlar. Orta sıra takımı oldular. Esas tüm dünya onların başarısızlıkları ile dalga geçiyorlar. Onana toparlarsa kendini onlarla dalga geçilecek bir konu daha çıkar.
Niye dalga geçilecek bir konu daha çıksın ki ? Onana sende 5 milyon euro ' yu cebe indirip , sezon sonunda yine oraya dönecek .
Muhtemelen olmayacak da , inanılmaz bir performans sergilerse sen manu ' ya bir kaleci kazandırmış olacaksın .
Biz ne kazanmış olacağız ?En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
Yorum
-
Daha az maliyete Dogan Alemdar gibi yerli ve yetenekli kaleci varken 5 milyon euro maaşa yabanci kaleci almak aptallıktır. Bunu savunmakta hiçbir mantık yok. Ayrıca sen 5m euro tavan ücreti kaleciye verirsen o takımda arıza çıkar. Ben olsam rahatsız olurdum.
Butun dünya TS markasıyla dalga geçiyor, fb macinda göreceksiniz uuu nanana. Adam refleks özürlü, yani şunu 2 maça bakip anlamamak futbol cehaleti. Gs Manu maçlarini da mi izlemediniz?
Takimda Zubkov a bir sey olsa kanatlarimiz kirilacak. Olagbe yerine A kalite oyuncu alinmaliydi, kanat almadan sezona girmek nedir bu ne rahatlik?
Tekke mutlaka oyuncu istemeliydi, bana kota demeyin o zaman kaleye Dogan i alsaydı ya da Onuralp in koysaydi. Uuuu nanana yı tersten gösterecekler bize takim rakip kaleye gidemiyor!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onana ' nın izlenebilirliği arttıracak olması , sürekli konuşuluyor olması falan bizim taraftarın kendini kandırma şekli .
Dün 433 sayfasının Onana ' nın Trabzonspora transferi ile ilgili yapmış olduğu paylaşımın yorumlarının en az 50 tanesini okudum .
Abartmadan söylüyorum en az 40 tanesinde alay konusu olmuşuzKi bunların 15 tanesi falan manu taraftarıydı .
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha az maliyete Dogan Alemdar gibi yerli ve yetenekli kaleci varken 5 milyon euro maaşa yabanci kaleci almak aptallıktır. Bunu savunmakta hiçbir mantık yok. Ayrıca sen 5m euro tavan ücreti kaleciye verirsen o takımda arıza çıkar. Ben olsam rahatsız olurdum.
Butun dünya TS markasıyla dalga geçiyor, fb macinda göreceksiniz uuu nanana. Adam refleks özürlü, yani şunu 2 maça bakip anlamamak futbol cehaleti. Gs Manu maçlarini da mi izlemediniz?
Takimda Zubkov a bir sey olsa kanatlarimiz kirilacak. Olagbe yerine A kalite oyuncu alinmaliydi, kanat almadan sezona girmek nedir bu ne rahatlik?
Tekke mutlaka oyuncu istemeliydi, bana kota demeyin o zaman kaleye Dogan i alsaydı ya da Onuralp in koysaydi. Uuuu nanana yı tersten gösterecekler bize takim rakip kaleye gidemiyor!
Varsayalım ki , Onana hataları ile maç kaybettirmeye başladı.
Asıl 4.5 - 5 milyon euro maliyeti olan Onana ile ilgili çalkalanmalar o zaman başlayacak .
Hem de hem takım içinde hem de takım dışında .
Dua edelim de hata yapmasın iyi bir sezon geçirsin bu tip şeylerle uğraşmak zorunda kalmayalım .
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sörloth geldiğinde de olanları söylenenleri hatırlıyorum. Premier ligte golü falan yoktu. Hatta burda da gol atamamıştı ilk zamanlar tribünde yuhlandığı bile oldu. Sonra peşinden ağladılar.
Sorloth bize geldiğinde , bu adamı nerden buldular bu kim diye çokça eleştirildi. Bu ayrı bir durum. Ama aldığın kalecinin maliyetinden bağımsız olarak , 2 senelik performansının hatalarla dolu olması ve bu mevkiin de şuana kadar takımını ayakta tutan bölüm olması ayrı bir durum . Mesela İlk 4 maçta Uğurcan yerine onana olsa 10 puan alırdık diye biliyor muyuz ? Asıl sorulması ve cevaplanması gereken soru bu.
Gelelim Sorloth maliyetine , 2 yıl için 750 bin euro gibi bir ücretle kiralandı . Maaşı da 1.5 milyon euroydu .
Bize geldikten sonraki kısmı yanlış hatırlıyorsun . Sorloth bize geldikten 5 gün sonra ilk avrupa maçına çıkıp gol atmıştı. Hatta ondan 7 gün sonraki avrupa maçında da golünü atmış . Ek olarak ligde oynadığı ilk maçta da golünü atmış .
Ben Sorloth ' un yuhlandığını hatırlamıyorum . Ama siz öyle diyorsanız doğrudur .
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sorloth bu maliyetlerle gelmedi . Bize geldiğinde de yaşı genç sayılabilecek bir yaştaydı . ( 24 )
Sorloth bize geldiğinde , bu adamı nerden buldular bu kim diye çokça eleştirildi. Bu ayrı bir durum. Ama aldığın kalecinin maliyetinden bağımsız olarak , 2 senelik performansının hatalarla dolu olması ve bu mevkiin de şuana kadar takımını ayakta tutan bölüm olması ayrı bir durum . Mesela İlk 4 maçta Uğurcan yerine onana olsa 10 puan alırdık diye biliyor muyuz ? Asıl sorulması ve cevaplanması gereken soru bu.
Gelelim Sorloth maliyetine , 2 yıl için 750 bin euro gibi bir ücretle kiralandı . Maaşı da 1.5 milyon euroydu .
Bize geldikten sonraki kısmı yanlış hatırlıyorsun . Sorloth bize geldikten 5 gün sonra ilk avrupa maçına çıkıp gol atmıştı. Hatta ondan 7 gün sonraki avrupa maçında da golünü atmış . Ek olarak ligde oynadığı ilk maçta da golünü atmış .
Ben Sorloth ' un yuhlandığını hatırlamıyorum . Ama siz öyle diyorsanız doğrudur .
Yorum
-
Yapılan transferlerin akılla mantıkla hiçbir izahı olamaz.Takımdaki işe yaramayan kendini vermeyenler nasıl gönderildiği zaman hak verdiysek,yapılan ve yapılmayan transferler konusunda da bir o kadar eleştiriyi hatta daha da fazlasını da hak ediyorlar aslında.
19 luk 22 lik çocukları aldınız takıma,verilen bonservisten bağımsız olarak bu hamleler mantık olarak ne kadar doğruysa bunların yanına ne yaptığını bilen bu çocuklar hata yaptığında onların hatalarını tolere edip oyun aklı ile takımı yönetecek oyuncuların alınmayışı bir o kadar yanlış hamle iken;bunun yanı sıra bu genç oyunculardan sahada nasıl özgüvenli şekilde oynamasını bekleyebilirsin ki.
Bir hatada ıslıklayıp yuhalayacak taraftar stadda hali hazırda onları bekliyor olacak.Bu oyuncular sahada ne verecek ki o kadar bonservis verdik bunun karşılığını alıp onları satabilmeyi bekleyeceğiz.Zaten bu yıl kimse bu çocuklardan ciddi performans beklemiyor ki pişmesi için alınan oyuncular bunlar.Fakat bu şekilde oyuncu kendini gösteremediği gibi özgüven kaybı yaşayacak çünkü taraftar sahada yarışacak takım görmek istiyor.Keza 3.lüğü 4.lüğü başarı olarak görecek bir durumumuz yok.
Madem transfer yapmayacaktık onanayı neden aldık?O kadar para neden verdik?Zaten bu kadro yarışamayacak,ne gerek vardı onanaya o halde.Ligden yerli birini alsaydık arada zaten uçurum olmayacaktı.Hem de oyuncu bizim olacaktı.Kiralık aldığın oyuncuya imza parası vermek de nedir?Ne aptal insanlarsınız ya.
5 veremedik de onu imza parası olarak gösterdik mi diyeceksiniz? alma o halde.Yeri gelince 3 ün 5 in pazarlığını yaptığımız için neler neler kaçırdık elimizden;şimdi mi aklınıza geldi bunu yapmak,bir de bunu onanada mı yapmak istediniz.Onana tutsa ne olur tutmasa ne olur.Onanaya bu kadar para verilmesinin hiçbir izahı olamaz çünkü bu kadro zaten yarışamayacak ya-rı-şamayacak.
Yıllardır başarılı olamayışımızın tek nedeni iki doğruyu aynı anda yapamıyor oluşumuz.Bir doğru sonrası illa ki bir saçmalık yapıp o yapılan doğruyu da bombok etmek gibi bir misyonu var herhalde bu kulübün bizim bilmediğimiz...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJOTA SİLVA transferi ile beşiktaş 3. olmayı garantiledi dostlar. biz 4. yada 5. olacağız. bu sezon da hüsran var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- memozcan
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- smart
- Tahir61
- edimurphy_61