İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
- Beğen 1
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İç sahada Gençlerbirliği maçı mı neydi tam net hatırlamıyorum. Baya kaçırmıştı. En son artık atıp rahatlamıştı o da. Yuhlandığı dedim homurdanmalar oluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam.
Ben şikebahçe taraftarlarının alexi yuhaladığı maçları hatırlıyorum.
Aynını 6saraylılar , musleraya yapmıştı .
Yanılmıyorsam biz de uğurcana yaptık çokça kez.
Yorum
-
Zubkov ve Olaigbe'nin alternatifi Visca ve Cihan! Bu planlamayı yapanların futbolu bilmediği aşikar!
As ve yedek oyuncular arasında bu kadar seviye farkı olmaz. Olamaz! Bunun adı cahilliktir.
Bu yönetimden etimle kemiğimle nefret ettim. Gidecekleri günü hasretle bekliyorum.
Bunlara prim verenleri de Allah'a havale ediyorum.
- Beğen 2
Yorum
-
Taka gazetesi de transfer planlamasini guzel elestirdi. Rizespor Taha ve Samet ile bir ilgimiz olmadigini soylemis. Yani haberler yalandi. Onana icin bildigim kadariyla baya kilo fazlasi varmis. 1.90 boyunda 97 kilo imis. 17 kilo fazlasi var. Afrikali siyahilerden iyi kaleci cikabilir ama cok az oluyor. Bi ara Mandanda vardi Fransada. 14 sene Marsilyada oynamisti. Fenerin kalecis Carlos Kameni vardi. Bizim Tony Silva vardi.
Yorum
-
Trabzonspor taraftarı vasata sıradan oyuncuya öyle alışmış ki emre mor'un alın demeleri ne kadar kepaze durumda olduğumuzu gösteriyor
şu isimlerin gündeme gelmesi bile aşağılık bir olaydır. futbolu takip eden insan az da olsa biraz bilgi sahibi olur. akıl tutulması yaşamaz. hiçbir özeliği olmayan vasat yerlileri Trabzonspor'a layık görmek utanmazlığın dibidir
Trabzonspor da her geçen gün daha dibe gidiyor. Bu iş bilmez beceriksiz rezil yönetimin istifa etmediği her gün Trabzonspor yerlebir olacak
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adamlar 2 sezon boyunca oynamasını bekledikleri ama bir türlü performans alamadıkları 6.2 milyon sterlin maaşı olan oyuncunun bu sezonki maaş yükünden kurtuldu .
Niye dalga geçilecek bir konu daha çıksın ki ? Onana sende 5 milyon euro ' yu cebe indirip , sezon sonunda yine oraya dönecek .
Muhtemelen olmayacak da , inanılmaz bir performans sergilerse sen manu ' ya bir kaleci kazandırmış olacaksın .
Biz ne kazanmış olacağız ?
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sözleşme detayları geldi. Ne düşünüyorsunuz ?
ama sörloth tarzı bir sözleşme değilse her şekilde kayıptayız.
Yorum
-
inanmak zor, gerçekten zor... Fatih Tekke gibi futbolu bilen Trabzonspor'u seven bir T.D, nasıl olur da ortasahada ayakları balçığa saplanmış gibi pas yapamayanları değiştiremedi, iyi bir 8 alamadı... aklım almıyor. Bildiği mi var? ortayı iki 6 ve önlerinde 10 ile mi oynayacak ne yapacak çok merak ediyorum... Ama yazık, giden yıllara ve harcanan paralara yazık... burada en kötü ayda 900-1000₺ bein'e para veriyoruz güzelim takımımızı izleyelim diye...forma alıyoruz, çocuklarımızı da trabzonsporlu yapıyoruz... bunlar için mi?!
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yok be hocam ilk 5 yaparız. ama bana göre başarı olmaz. derbi falan kazanmak lazım. anadolu takımlarını yenmek marifet değil. sezonu derbi galibiyeti göremeden ilk 5 te bitirmek bu maliyetli kadroyla başarı değil. bu benim görüşüm.
derbilerde yenemiyorsan yenilmemekte iyidir en azından özgüvenini korumuş oluyorsun Anadolu takimina 5 at evinde derbi kaybettiğinde takımın havası taraftarın moreli bozuluyor
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene kotu olan kadro bu sene daha kötü oldu. büyük başarı yönetim açısından. elle tutulur takıma pozitif olarak guc katan tek isim onuachu gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- memozcan
- Turgay Atalay
- Antonio
- Numan Yerlikaya
- Tahir61
- edimurphy_61
- bilginsem