Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yarın son gün, bu son 2 günde,
    1 kanat, 1 bek, 1 stoper, 1 gerçek 8 gelecek,
    Onana kazması bi şekilde vaz geçip gelmiyorum diyecek.

Olur mu, olmaz 😤

Lanet olsun sizin transfer politikanıza da,
    doymayan midenize ve gözünüze de 😡

Yorum

• Ajaccio finansal problemler yaşıyor deniyordu. Keşke oradan Arsene Kouassi yi de çekseydik. Buralara yazdık. Lorient e 1.5m euro ya transfer oldu. Hızlı bir isim iyi de başladı assiti var. 21 yaşında henüz
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        muheterem hocam daha önce cham başlığında benzer tartışmaya girdiğimizi hatırlıyorum. Ligden düşmesi kesinleşen Adanaya 3 gol 2 asist yaptı demem suç mu yani. Evet bildiğin tek maçta istatistik kastı. Hadi Samsun maçında 15 dakka oynadı son haftalardı 2 asist yaptı. Şenol hoca bunun üzerini cizip yerine Zubkvu koydu. Tekke istemedi bunu falan sizce de ortada oyuncunun performansından ziyade saha dışı bir konu yok mu? Ayrıca yönetim ne alaka, adamlar tekrar seçilemeyeceklerini bildiklerini için bütün kiralama tekliflerini reddettiler. Mendy ve Chamı satamayınca kiraladılar. Gönderme kararını yönetim değil Tekke verdi. Mendy evet 12 milyonluk tekliften ziyade artık ülkeden ayrılmak istiyordu. Gitmek isteyrni tutarsan böyle elinde patlar. Kendi oyuncumu değersizleştirmiyorum olanları söylüyorum. Jaja da bizde iken antremanlara alkollü gelirdi. Bizden gittiği Arap takımında 6 ay dayanamadı. Bizden sonra o derece salmıştı kendini. Yani demek istediğim her iyi sezonun ardından devamı gelecek diye bir kaide yok. Oyuncunun gönderilmesi gerekiyordu gönderildi bu kadar. Haa tabi Visca takımda duracağına bu ikisinden biri kalsaydı ben razıydım. Sergen'in Ghezaal ve Rosier açıklamalarını dinlemenizi tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/shorts/o4CM6ER8yTw
        Suç değil, estağfurullah. Siz hep haklısınız.

Ülkede düzen "80 - 20 Kuralı"nın tersine işlediği için, işlevsizle faydalı doğru ayırt edilmiyor. İsrafın, zararın, başarısızlığın sebeplerinden biri de bu.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben Bjelica hariç genç oyuncuyu sahaya atan antrenor hatirlamiyorum. Ugurcan ve Yazıcı, Onur ve Ekici kadro dışı kalınca şans buldu. Beğenildi devam etti. Hüseyin, Parmak, Ömür, Ahmetcan vs akla gelen gençlerin neredeyse tamamı, sakatlıklar sonrasi yedeğin yedeği de eksik olunca zorunluluktan sahaya atılıp şansi degerlendirince kadroya alinan isimler.

Ayni durum Sikan, Arda, Salih gibi gençler için de geçerli. As ve yedek kadrodakiler sakatlanmadikca ya da cezalı falan olmadikca şans bulamayacaklar.

Elde final oynayan u19 un en dikkat ceken stoperi var, onun yerine kulübeye stoper transferi peşindeler. Arda'yı da Muşspor'a falan yollarlar. 6-8 de oyun kurabilen Salih varken hala Okay, Ozan a süre veriyorlar.

Unal Karaman en azindan bu konularda iyiydi, Tekke de kadroyu kullanma diye bir sey yok. Bozmasın yeter. Samsun maçında Ozan forvet, Sikan sağ bekteydi yeterli bir örnek diyebiliriz.
          Bu zamana kadar zorda kalıp şans vermek zorunda kaldığımız gençlerin çoğundan performans aldım.

Hal böyleyken , Arda ' da dahil elde 5 stoper varken o bölgeye transfer istemek biraz abes olmuyor mu ? Serdar , Baniya ve Arda isimlerinden hiç birisi yedekten dahi girebilecek seviyede değiller mi ? Varsayalım ki değiller , o zaman neden yedekteler ?

Arda ve Salih durumunu bir nebze de olsa anlamaya çalışırım ama 5 milyon euro yatırım yapılmış şampiyonlar ligi tecrübesi olan Sikan ' ın , Ali şahin tecrübesizliğiyle yan yana anılmasını ve son 5 10 dakika sahaya atılmasını anlayamam .

Ortada lig için şampiyonluk hedefin yokken ( kurulan kadro böyle söylüyor ) , bu gençleri kullanıp oynatmayacaksan !! Şampiyonluğa oynadığın sezon nasıl oynatacaksın ?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bartra ve Maxi Gomez'in kamuoyuna açıklanan maaşlarıyla gerçekte ödenen maaşlarının arasındaki farkı düşününce neden olmasın? Banka hesaplarını incelemeden hiç bir şeyin doğru olduğuna emin olamayız. Muçi'nin jk'dan aldığı maaşı Google'da aratınca linkini verdiğim siteler çıkıyor.

Onuachu'nun maaşı da 2 değildir rahat ol bence Ahmet Ağaoğlu olsa 1,5'tan fazla vermezdi. İkiyse bile yatsın kalksın Erto'ya dua etsin.
            Beşiktaş ' ı bilmem de , biz kap açıklamalarında tüm detayları paylaşıyoruz .

Elden verilen ücret dahi olsa bu siteye düşeceğini sanmıyorum .

Savic için kap açıklaması 2.5 milyon euro .

Bence sitede bir problem var .

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bildiğiniz billur konusuyuz.

Hadi alay konusu olmayı kenara bırakalım. Şu adama takımın onca sıkıntısı varken verecekleri para haram zıkkım olsun. Böyle bir beyinsizlik İHO'da bile yoktu.
              Ahahahahha bizi sokacağı durumdan bağımsız olarak çok iyi olmuş .

Ama durum tam da bu .

1 haftadır üşenmeden , bu adamın kolsuz olduğunu ve bu adamı takıma özellikle de konuşulan maliyetlerde getiren ve ya getirmek isteyen kim varsa Trabzonspor düşmanı olduğunu yazıyorum .

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam paranla rezil olmak bu işte,Onana'yı alan enayiler kim diye merak ediyor insanlar,ondan bu kadar izleniyor dünyada,tabi bizdeki yönetim ve Fatih Tekke'nin düşüncesi ne onu öğrenmek lazım,nasıl bir zeka örneği varmış,bütün dünya değil de bizim süper zekalıların aklına gelmiş öğrenmek lazım.

Asıl kıyamet bence verilecek paranın miktarından sonra kopacak,Muci ve bu transferin yapılmasının hesabını kim verebilirDaha önce yaşamadık mı,Sturigge,Pepe,Maxi Gomez ve Saviç hali hazırda bizde,bu transferlerin akıl mantık alır yanı yok,hatta Banza'nın bile yok.
                Fatih ' in onana'yı istemesinin tek nedeninin bir kaleciye göre ayaklarının iyi olduğu için olduğuna eminim ama ispatlayamam .

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Keşke belki de ben saçmalıyorumdur ama oyunu üstüne kuracağını ilan ettiğin 8 i almamam başka hiçbir kalıba uymuyor. Bence elsnik den de bu yüzden vazgeçtik.

İnsanlar Zielinski'yi oyun kurucu düşünüyor, bir ihtimal bekliyor. Muçi geldiği an Zielinski ihtimali 0 a indi bence, çok net. Skor katkısı yapacak Onuachu partneri arıyorduk, aldık.

Şimdi 2 oyuncu olabilir, stoper sağ bek yedekleyecek 1 adam ve 4-4-2 de sağ solu yedekleyebilecek bir kenar
                  Elsnik' ten biz mi vazgeçtik ? Adam mı bizi istemedi ? Ya da hiç böyle bir hamle olmadı da sadece üfürdüler mi ?

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamı ben de bizde yaptıklarını beğenmiyorum ama sen ve diğerlerinin dediğin kadar da değil. Tıpkı 2020 kasımında Eddie Newton yerine gelen Abdullah Avcı o dönemki 1-0 oyunu gibi oynuyoruz. Ama o dönem o kadroyu Avcı kurmamıştı mesela. Tabi bu dönemde rakipler o zamana göre daha güçlü Başarılı olsa dahi ben Tekke ile uzun süreli çalışılmasını istemiyorum. Anadoluda biraz daha pişmeli. Çğdaş atan, İlhan palut, Nuri şahin, Sami uğurlu, Şenol güneş gibi isimlerle devam edilmeli. Birinci öncelik Şenol güneş olmalı. Salak salak futbolcularla uğraşa uğraşa adam bıktı usandı kendi bıraktı görevi.

Şenol Güneş mi kendi bıraktı ? Adama seni kovmuyoruz dememek için ( O da istifa ediyorum demedi ) , kulüp içinde olmayan görev yaratılıp orada görev verdiler .

Şu saatten sonra bu kulüp direktörlüğü haricinde gidip istediği kulüpte görev alabilir .

Hatta Sergen ' in yerinin boşalmasını beklesin. Sevdiği renklere de kavuşmuş olur .

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Samet, karakter olarak saçma olsa da oyuncu olarak saçma bir profil değil. Asla istemem özellikle bize attığı gol sonrası orangutan gibi zıplayış ve hareketleri dolayısıyla ama uzun ve güçlü bir stoper. Bizim elimizdekiler Savic hariç öyle değil.
                      Uzun , güçlü ve yüksek hata oranıyla oynayan bi stoper .

Bu adam playoff maçlarında yaptığı hatalarla pana'yı şampiyonluktan etti .

Bizim sahada yaptıkları , demeçlerini falan saymıyorum dahi.

Adam tam bir saatli bomba . Onana' nın , stoper hali .

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O arada takım iyi gitmesede en iyi oyuncularindan biriydi
                        Tekke sonrası birseyler oldu! 15 sezon ilk onbir oyuncusu bir anda yedek kalınca pisikolojisi bozulmuş olabilir iyi oynadığı maclardada kötü goller kaçırınca dağıldı
                        Ayrıca sol taraftan waka trezege dönemlerinde çok orta ve pas geliyordu visca genellikle içe kat edip merkezde tehlike yaratiyordu Pedro,da gidince ezberlerini unuttu yinede kendini toparlayacak ümidi olan oyunculardan birisi
                        Kendimizi kandırmayalım hocam .

Visca bizde 3 sezondur oynuyor .

Şampiyonluk senesi haricinde , hiç bir zaman başakşehirdeki Visca ' yı izletmedi.

Hatta o zaman ki performansını geçtim , doğru dürüst performans dahi vermedi .

Muhtemelen istatistiklerine bakıp bir şeyler yaptığını düşünüyorsunuz . Ama Visca aynı geçen maçta da aldığı tüm topları kaleye doğru vurduğu gibi , o sezonlar da genelde bu şekilde oynadığı için en iyi yaptığı istatistik çıkarma işini iyi yaptı. Ben futbol olarak visca'yı yarım sezon falan izledim .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun , güçlü ve yüksek hata oranıyla oynayan bi stoper .

Bu adam playoff maçlarında yaptığı hatalarla pana'yı şampiyonluktan etti .

Bizim sahada yaptıkları , demeçlerini falan saymıyorum dahi.

Adam tam bir saatli bomba . Onana' nın , stoper hali .
                          Onana konusunda seninle tam zıt görüşteyim ama Samet'in alınması çok büyük hata olur. Yeteneksizliğini geçtim karakter olarak leş biri.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Stoper , sağ bek bir şekilde halledilir. Sonuç olarak şampiyonluk hedefimiz yok. Onana için bu kadar maliyetin altına girmekte mantıklı değil.
                            Hala ortasahamızda skora katkı verebilecek, çift yönlü oynayan gözü kapalı kadroya yazabileceğimiz merkez oyuncumuz yok. 4 yıldır yok. Gittiler ne vereceği belli olmayan kariyerinde 2. ligde sınırlı maça çıkmış olan 5.5 milyon euro vererek Oluali 'yi aldılar. Sakat ve kroniğe dönme ihtimali yüksek olan ve bize toplam maliyeti 8 milyon euro olan Bouchouari'yi aldılar.

Yatacak yeriniz yok. Yiyin efendiler yiyin.

En azından gidin parayı basın Aral Şimşir'i alın. Gerekirse 10 milyon bonservis verin. Zaten Olaigbe, Agusto gibi ne vereceği belli olmayan adamlara 10 milyon euro bonservis bayıldık.

Kağıt üzerinde Cham, Mendy ve Dragus daha iyi oyuncular. Cham ve Mendy bizden kadrosu çok daha kalite olan takımlara gittiler zaten. Kadro Onuachu hariç geçen yıldan daha zayıf.

Folcarelli sakatlığa yatkın bir oyuncu. Sakatlanırsa ortasaha komple çökecek.

Başımızda adam gibi bir hoca olsa kadro mühendisliğini düzgün yaparak adam gibi takım kurdururdu. Fatih TEKKE bizi bitirdi. Bu çöplerden 3-4 sene kurtulamayacağız.

Yorum

• Bugün bişiler oldu oldu, olmadı yarın zaten yetişmez bile,
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özel yetenekleri olan bir kanat oyuncusu transfer etmek zo run da yız. Transferi kapattık nedir yaw? Daha 2 gün var, 36m euro yu ne yapacak bunlar yöneticilere mi dağıttılar ne yaptilar?

Scout ekibinin listesinde hiç mi oyuncu yoktu, Önreğin Shaktar kadar olamıyor muyuz 10m euro basıp Brezilyalı yetenek getiremiyor muyuz?

Zubkov sakatlansa vallahi şakası yok, çok zor durumlara düşeriz. Takimda Zubkov hariç silah yok. Olagbe su tabancasi onu geç. Sol tarafa nasil oyuncu alinmaz Tekke sen nasil bir pısırık ciktin Sergen kadar olamiyor musun oyuncu istesene be adam.
                                Hocam sıkıntı oyuncu alıp , alamamak değil .

Eldekilerin sözleşmelerinden çıkamıyorlar .

Yabancı kontenjanın olmadığından dolayı transfer yapamıyorsun .

Bu arada şuana kadar yapılan transferlere bakıyorum . Onanayı ' da bunlara dahil edersek , transfer yapılması mı daha faydalı olur yapılmaması mı karar veremiyorum. Büyük ikilemdeyim .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X