Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Maks olacağı o kadardır 7 8 diyenler hayallerde yaşıyor
    O da fazla . Senin santraforun 2 milyon euro alıyor

Takımın en yüksek maaşını kaleciye bağlayamazsın.

Hadi bağlayacaksın diyelim , bu isim onana olmamalı.

Adamın dün ki maçta dahil , kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda 6 pastan ayrılmama gibi bir ritüeli var .

İngilteredeki maçlarını izleyenler de bu dediğim konusunda bana hak vereceklerdir .

Ayrıca defosu bununla da bitmiyor . Uzaktan gelen herhangi bir alelade topu içeri alma ihtimali çok yüksek.

Gönderdiğin kalecinin alameti farikası 1'e 1 ' de Türkiye' nin en iyi kalecisi olmasıydı Aldığın adamın kaleciliğin en temel kuralı olan açı kapama ve ya açı daraltma işinden haberi yok .

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onuralp idmana bile çıkmadı doğru dürüst sakat ne olacağı belli değil, hoca ayrıca bir sene tecrübeli bir kaleciye ihtiyaç var geçiş sürecinde dedi, adam bonsevisiyle alınmadı.
      Mesela ben bunu sözü anlamıyorum.

Onuralp ya da Ahmet bu takıma dün gelmedi . Zaten hali hazırda senelerdir Uğurcan ve Taha ' nın arkasında bekleyen isimler .

Bu zamana kadar tecrübelenmediler de , Onana gelince mi tecrübelenecekler ?

Tamamen , sıvamak için söylenmiş sözler . Başka bir anlam çıkarmamak gerekir .

Sikan'a ne yapılıyorsa , Salih , Onuralp ve Ahmete de aynı tarife uygulanıyor . Hatta bana göre Ardaya'da .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Önceki sayfalarda bir arkadaş yazmıştı 10 gol ve 10 asist gibi skorlara bonus olduğunu .

Onlar dahil olabilir mi ? Net maaş mı ?
        Net maaş. Verdiğim şu linkin tepesinde "bonuslar hariç" yazıyor:

“Beşiktaş için canımı veririm.”
        —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.capology.com/club/besiktas/salaries/
          Bu sitede Stefan Savic ' in maaşının da 5.3 milyon euro olduğu yazıyor .

Doğru olduğuna emin miyiz ?

Ayrıca Muçi için 3 milyon euro maaş olayı doğru ise , ben onauchu ' nun yerinde olsam kazan kaldırırım Adam 2 milyon euro ' ya imza attı .

Yorum

• Basında ve bazı instagram sayfalarında dün akşam paylaşılmış olan samet akaydın transferi ile ilgili yapılan haberler doğru değildir umarım .

Yorum

Basında ve bazı instagram sayfalarında dün akşam paylaşılmış olan samet akaydın transferi ile ilgili yapılan haberler doğru değildir umarım .
              Kazma alacaksak nalbura gitmeliyiz, rizespora gitmeye gerek yok.
              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Eğer yabancı transferi yapılacaksa bunun sol kanat için kullanılması çok gereksiz bir hamle olur.Muçi'de orada oynayabiliyor,Nwakeme de Aralık'ta dönecek,Olaigbe'de var.

Bouchuari'nin sakatlık durumu,Oulai'nin ne vereceğinin belli olmadığı ortamda Folcarelli'nin de sakatlığa müsait olduğu düiünülürse o kontenjan merkez için kullanılmalı.Kontenjan açmak için de Sikan'ın Avrupa'da oynayabileceği bir takıma kiralanması en akılcı yol.Çünkü belli oldu Tekke bu çocuğu oynatmayacak.Hem kontenjan açılır hem de Sikan bu sezonu oynayarak geçirir.Merkez içinde bonservisi elinde ya da 1 yıl kiralanabilecek 30 32 yaş bandında,orta sahayı derleyip toparlayacak,takıma da liderlik yapacak uygun maliyetli, tecrübeli bir oyuncu bulmak zor olmasa gerek.Seneye dünya kupası var,takımında forma şansı az olan ama dünya kupasında oynayabilmek için bu sezonu oynayarak geçirmek isteyen bir oyuncu mesela.Gerçekten niyeti olan böyle bir oyuncu bulur.
                En son Larking tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 10:40.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Gelsin artık Onana. Havalimanında güzel bir karşılama olmalı.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Transfer işi kapandı herhalde. Belki bi sağ bek çekerler.

Kadro bölük pörçük. Rotasyon yok hükmünde. Rezalet bi sezon bekliyor bizi.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.capology.com/club/besiktas/salaries/
                      Bu siteye göre 1.5 milyon alan visca 2.5 milyon alıyor. 2 alan Wakame de 2.5 alıyor. Gene 1.8 alan fesih görüşülen Barisic de 2.5 alıyor.

Muçi'nin aldığı 1.8 + 700 gol asist bonusları. Çok yerde dinledim bunu.

Yorum

• Genç kaleciler en az 8-10 maç şans bulabilecekler.Afrika Kupası var,muhtemelen Türkiye Kupası'nda en azından grup maçlarında onlardan birisi oynayacak, umarım olmaz ama Onana'nın sakatlık-ceza durumları da olabilir.

Yani Onuralp ya da Ahmet için bu sezon kariyerlerini belirleyecek sezon olacak.Önlerinde büyük fırsat var.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 10:58.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Onuralp ya da Ahmet bu takıma dün gelmedi . Zaten hali hazırda senelerdir Uğurcan ve Taha ' nın arkasında bekleyen isimler .

Sikan'a ne yapılıyorsa , Salih , Onuralp ve Ahmete de aynı tarife uygulanıyor . Hatta bana göre Ardaya'da .
                          Ben Bjelica hariç genç oyuncuyu sahaya atan antrenor hatirlamiyorum. Ugurcan ve Yazıcı, Onur ve Ekici kadro dışı kalınca şans buldu. Beğenildi devam etti. Hüseyin, Parmak, Ömür, Ahmetcan vs akla gelen gençlerin neredeyse tamamı, sakatlıklar sonrasi yedeğin yedeği de eksik olunca zorunluluktan sahaya atılıp şansi degerlendirince kadroya alinan isimler.

Ayni durum Sikan, Arda, Salih gibi gençler için de geçerli. As ve yedek kadrodakiler sakatlanmadikca ya da cezalı falan olmadikca şans bulamayacaklar.

Elde final oynayan u19 un en dikkat ceken stoperi var, onun yerine kulübeye stoper transferi peşindeler. Arda'yı da Muşspor'a falan yollarlar. 6-8 de oyun kurabilen Salih varken hala Okay, Ozan a süre veriyorlar.

Unal Karaman en azindan bu konularda iyiydi, Tekke de kadroyu kullanma diye bir sey yok. Bozmasın yeter. Samsun maçında Ozan forvet, Sikan sağ bekteydi yeterli bir örnek diyebiliriz.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Malesef oynatılmadılar ısındırılmadılar, Taha oynayacağına bu çocukları görseydik keşke, şimdi mecburen oynacaklar bıcak kemiğe dayandı çünkü tıpkı yusuf yazıcı ve diğer alttan gelenler gibi mecburen oynayacaklar yetenekli oldukları için değil mecbur kalındıkları için.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Onana'nın gelmesi için 1 yabancıdan çıkmamız gerekiyor.
                              Muhtemelen o isim Nwakaeme. Visca yine bizimle kaldı

Yorum

• Takımda 5 bilemedin 6 tane as var gerisi hep tamamlayıcı oyuncu hayırlı olsun umarım gelecek seneler adına yükselen performanslar olur ve yıldızlaşır aldığımız gençler.

Visca yı daha tartışmaya gerek yok adama artık destek atma zamanı kanat alınmadı şuan yedekten girecek tek kanat oyuncusu gibi saçma bir durumu var.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X