İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Maestro daha iyi benceİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O mevkide Oulai ve Bouchare var Maestroyu ne yapacağız bir de üstüne ?hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Riskli transferlere, ya tutarsa transferlerine bayılıyorlar. Biz transferlerde ne zaman saçmalamaya başladık? Ya tutarsa transferleri, net transferlerden daha fazla olmaya başladığında. Eskiden net oyuncu alırdık, yanınada 1-2 fırsat transferi. Şimdi tam tersini yapmaya başladık.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ligdeki hiçbir futbolcu topçu değil ama Fransa 2. liginde ne cevherler var. Bedavaya alındıysa topçu değil ama 5 milyona alındıysa yatırım, potansiyel. Bu ezikliktir.
Sene başında çok önemli fırsatlar vardı bizim için.
Elde Onuachu ve Sikan varken 5 milyona Agusto alacağına Ogundu alsan maaş dahil 9 milyon euroya yakın para cepte kalacaktı.
Orta sahada hem nicelik hem nitelik eksikliği sebebiyle iki transfer yaptık, hadi Oulai genç ve potansiyelli dedin, Bouachari yerine Maestro alabilirdik. Maaş dahil 7 milyona yakın para cebimizde kalırdı. Muçi'yi saymadım bile.
Son günlerde Allah yüzümüze baktı da alamadık, bjk kaptı. Gökhan Sazdağı kovalandı. En baştan Arda Okan'ı alsaydık bu maaş dahil 3-4 milyonluk kazıkla ilgilenmeyecektik.
Üçü de bedavaydı, Rotasyonu bedavaya genç isimlerle kapatıp esas ihtiyaçları rahatlıkla kadroya katacak bütçeyi oluşturabilirdik. Hatay'dan Portekize giden Joelson Fernandes, İstanbulspor'dan Hollanda'ya giden Diarra, önceki senelerde Giresun'dan giden Sainz. Kendimizi dev aynasında görüyoruz. Bu adamları rotasyona çekmek çok zor değil.
Kötü olan artık bu ya tutarsa transferlerine tonlarca para harcıyoruz.
Bouachari Maestro'dan daha iyi olabilir. Izlemedim, bilmiyorum. Ama hangisi daha az riskli? Sakat Bouachari'mi, ligi bilen Maestro'mu? Maliyete baktığında yine Maestro +, Bouachari -.
Ilginç işler. Maalesef bana bir yerden sonra kasıtlı yapılan birşey gibi geliyor.
Yorum
-
Tamam güzel de sevgili arkadaşlar maestro bize kaçtan açarlardı? o da var. bedelsiz mi kattı kadrosuna alanyaspor? bu konuda bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. Oulai gerçekten ilk maçında çok güzel göz doldurdu.Umarım mendy benzemez durumu.İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Maestro daha iyi benceBiz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
Yorum
-
serdar saatçi
muçi
cihan
baniya
okay
ozan
arif
bu isimlerin Trabzonspor'da olmasından camia rahatsızlık duymuyorsa Trabzonspor bitmiştir
Trabzonspor vasat sıradan oyuncuların yuvasına döndü
muçi'nin transfer edilmesi ihanettir
okay ve ozan'ı konuşmaktan utanıyorum
bu isimlerin burada barınması utanç tablosudur
Yorum
-
Yine günah keçilerini tırmıkla kovalama yarışı başladı.
*Arif ilk yarı kötüydü, 2. yarı gayet iyiydi. Hata yapabilir, yedek sol bekimiz için yeterli yetenekte ve çok düşük maliyette...
*Muçi, maliyeti yüksek ama formsuz bir oyuncu. 2. Yarı gayet katkı almamız çok muhtemel...
*Baniya rotasyon oyuncusu, yedekte de Savic gibi şeyler arıyorsanız, lütfen hemen Liverpool, Real Madrid gibi takımları tutarak egonuzu gıdıklayın. Şahsen benim aradığım yedek stoper için yeterli özelliklere sahip.
Herkes Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi gediklisi gibi verdim parasını getirdim çatır çatır oynatacak bir takım sanıyor. Öyle bir takım olmak istiyorsanız lütfen şu an 2. veya 3. konumundayız ligde, stadı doldurun. Stat boşken ileri geri konuşmayın, kulübün gücü sizden gelmiyor, kulüp bizim insanımızın inadı ve iddiasından kaynaklı güçlü. Bizim çoğu taraftarımızsa nedense tirajımız yükselmeden tribüne uğramıyor, iyi gün dostu.
Şu takımdaki potansiyeli ve aidiyeti görmeyen insanlara acıyorum cidden...
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Sene sonu sözleşmesi bitecek çok çok iyi oyuncular var. Devre arası bunlardan üst düzey adamları zorlamalıyız. Yolu bize düşmez dediğimiz adamları Trabzona getirmeliyiz. Bayern Leon goretzka, genç arıyorsak vasco’dan sağ açık Rayan, sol taraf şili milli takımından lucas cepeda 10 numara mario stroeykens, niko jankoviç, pellegrini,
olmaz, gelmezler diye bişey yok. Getiren getiriyor. Bir veya iki adam kovalamalıyız ama iyi olmalılarEn son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 28.09.2025, 14:12.
- Beğen 1
Yorum
-
Hocam tek maçı baz alarak görüşlerini merak ediyorum?İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok merak ediyorum 5 milyon euroluk Oluai, bedava Maestronun yarisi kadar futbolcu muTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Begendim, insallah devamligi vardir ve sure aldikca guclendikce daha iyi olacaktir. Yeni Onazimiz ya da bir tık üstü olur muhtemelenİlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam tek maçı baz alarak görüşlerini merak ediyorum?
- Beğen 1
Yorum
-
Bugün Barcelona'nın lig maçında U19 finalinde Trabzonspor U19'a karşı forma giyen 17 yaşındaki Pedro Fernandez 10 numara olarak ilk 11'de çıkmış. Bizde olsa adamı pişsin diye yıllarca sağa sola kiralar, pişe pişe dibi tutuna kadar yüzüne bakmazdık. Elin oğlu 17 yaşındaki çocuğa şak diye Barcelona formasını veriyor.
“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
- Beğen 1
Yorum
-
Yeni Onazi olmasın abi, yetmez, İnşallah çok daha fazlası olur, iyi bir ışık verdi.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Begendim, insallah devamligi vardir ve sure aldikca guclendikce daha iyi olacaktir. Yeni Onazimiz ya da bir tık üstü olur muhtemelen
Yıllardır bizim orta saha leş attığı için Onazi ve Siopis kıymetli yoksa pek fark yaratan oyuncular değillerdi, sonrakiler çok kötüydü, hala kötü.
Yorum
-
Ethan Clavreul (Laval, 2006 doğumlu)
Orta açık gibi pozisyonlarda oynuyor. 2025-26 sezon başlangıcında Laval’in hem A takımında gol atmaya başladı hem de genç yaşta sorumluluk almaya başladı. �
Vikipedi
Arthur Avom Ebong (21 yaş, Lorient)
Orta sahada box-to-box yani hem savunmaya yardım eden hem hücuma destek veren yapısıyla dikkat çekiyor. Hem baskı yapabilmesi hem de oyun kurma yönünden potansiyeli yüksek. �
evoBallin
Zakaria Ariss (21 yaş, Bastia)
Sol bek olarak görev yapıyor. Oyunu okuyuşu, birebir savunmaları, savunmadan hücuma geçişlerde yaptığı paslarla biliniyor. �
evoBallin
Sadibou Sané (21 yaş, Metz)
Defans hattında güçlü bir isim. Fiziksel kapasitesi, hava toplarındaki üstünlüğü ve topu oyuna başlatmadaki yetisi ile gelecek vadeden savunmacılardan biri. �
evoBallin
Abdoulaye Ndiaye (21 yaş, Troyes)
Orta veya stoper mevkilerinde oynayabiliyor. Hücum destekleri, pas yollarını kullandığı bölümler ve modern defans anlayışına uygun özellikleri ile öne çıkıyor. �
totalfootballanalysis.com
Ewen Jaouen (19 yaş, Reims)
Kaleci mevkisinde genç ama olgun yetenek. Dunkerque’e kiralıkken iyi maçlar çıkarmış, özellikle bazı maçlarda kritik kurtarışlarıyla göze çarpmış. Reims’in düşüşüyle birlikte onun formda kalması, potansiyelini daha iyi gösterecektir. �
Ligue 1
Gessime Yassine (20 yaş, Dunkerque)
Sağ kenar ya da sağ açıkta oynuyor, driplingleri, hücuma katkısı ve hava toplarındaki yetisiyle dikkat çekiyor. Daha küçük kulüplerde oynamasına rağmen istatistikleri ve yetenekleri ile üst ligler için potansiyeli var. �hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
tek maçla yorum yapmak dogru olmayabilir ama yapacaksak eger, 3 Onazi eder bu Oulaiİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Begendim, insallah devamligi vardir ve sure aldikca guclendikce daha iyi olacaktir. Yeni Onazimiz ya da bir tık üstü olur muhtemelenTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Barcelona'nın lig maçında U19 finalinde Trabzonspor U19'a karşı forma giyen 17 yaşındaki Pedro Fernandez 10 numara olarak ilk 11'de çıkmış. Bizde olsa adamı pişsin diye yıllarca sağa sola kiralar, pişe pişe dibi tutuna kadar yüzüne bakmazdık. Elin oğlu 17 yaşındaki çocuğa şak diye Barcelona formasını veriyor.
şaak diye oynatıyor barça, iyi güzel
ama bizdeki oyuncular bu şekil yetenekli mi diyede sormak lazım
barça u19 maçında iki pas yapamadık, yetenek eksikliğinden dolayı
u19 da yetenek olarak 3 oyuncu vardı benim gördüğüm, ekrem terzi , ömer faruk duymaz ve salih
ömer faruk u istanbulspor almış, bonservisiyle
ekrem şekilde görüldüğü üzere u19 da devam ediyor, asistleride devam ediyor
Ekrem Terzi, 19, aus Türkei ➤ Trabzonspor U19, seit 2023 ➤ Offensives Mittelfeld ➤ Marktwert: - ➤ * 02.02.2006 in Trabzon, Türkei
salih i ise A takım geniş kadrosuna aldık
u19 da başka bir olayımız yoktu benim izlediğim kadarıylaTEKKEBALL
Yorum
Yorum