Krepin Diatta ismi yazılmaya başladı şimdide.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tekke hocam bilmiyor muydu Zielinski gibi bir 8 aldırmayı?
Ya da Visca ile Waka'yı gözden çıkardım, bunlarla olmaz demeyi?
İnsanların duyguları var.
Hocam duyguları iyi anlar.
O kadar kolay değil o işler!
Hocam zoru sevmez, onun yerine Dragus'u, Cham'ı falan yolladı. Akıllı adam.
Ayrıca hocamı takımın başına geçen sene getirseydik Waka ve Visca'nın bitik olduğunu görüp ona göre planlayabilirdi. Yeterli süresi olmadı.
En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 14:48.
Yorum
-
96 maç 6 gol. Bize kesinlikle lazım olmayan bir profil. O yüzden kesin alırız.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrepin Diatta ismi yazılmaya başladı şimdide.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ben daha önce oyuna girdiği için bir oyuncuya teşekkür etme inceliği gösteren bir teknik direktör görmemiştim.
Tekke Hocamın Ozan Tufan'a oyuna girmeyi kabul ettiği için teşekkürü bence futbolda şiddete atılan büyük bir tokattı.
Sonuçta oyuncu bunlar, insan, kimse kimse için bir şeyi yapmak zorunda değil düşünürsen...
Hocam beee.. şöyle gözlerini kısıp uzaklara baktı mı şimdi İstanbul düşünsün diyorum..
Yorum
-
burada ilk geldiği günden beri söylediğim şey çok kötü bir teknik direktör hem de her açıdan.Bir de üstüne sırf biraz daha uzun süre kalabilmek adına yönetimi koruma alışkanlığı da var. Taktik zayıf,oyuna müdahele berbat,oyuncu ile diyalogları rezil,oyuncu geliştirme yok,motivasyon yok. Kısaca hep yok. Bizden sonra herhangi bir takım çalıştırabileceğini düşünmüyorum.İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke hocam bilmiyor muydu Zielinski gibi bir 8 aldırmayı?
Ayrıca hocamı takımın başına geçen sene getirseydik Waka ve Visca'nın bitik olduğunu görüp ona göre planlayabilirdi. Yeterli süresi olmadı.
Geçen sene kendi kadrosunu kurmadı ile savunuldu artık elinde o da kalmadı.Bu kadro onun kadrosu.
Jölecan da yok bakalım onu kaç hafta daha takımda görebileceğiz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Fatih Hocamı kızdırma,sana bir 'baksın dalgasına' der aklını şaşırırsın,bak Saul halen kendine gelemedi,profesyonel kariyeri bitme noktasına geldi.O yüzden lütfen dikkatli ol.İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke hocam bilmiyor muydu Zielinski gibi bir 8 aldırmayı?
- Memento mori
Yorum
-
Hocam sen şaşırdın galiba. Tekkeball diye bir şey duymadın mı? Jairzinho gibi bir yazarın imzası.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
burada ilk geldiği günden beri söylediğim şey çok kötü bir teknik direktör hem de her açıdan.Bir de üstüne sırf biraz daha uzun süre kalabilmek adına yönetimi koruma alışkanlığı da var. Taktik zayıf,oyuna müdahele berbat,oyuncu ile diyalogları rezil,oyuncu geliştirme yok,motivasyon yok. Kısaca hep yok. Bizden sonra herhangi bir takım çalıştırabileceğini düşünmüyorum.
Geçen sene kendi kadrosunu kurmadı ile savunuldu artık elinde o da kalmadı.Bu kadro onun kadrosu.
Jölecan da yok bakalım onu kaç hafta daha takımda görebileceğiz.
Futbolu iyi takip edenler bilir.
Alanyaspor'da ligin ikinci devresindeki maçların 64 ile 71nci dakikaları arasında topa en çok sahip olan ikinci takım olmuştu.
Ayrıca İstanbulspor kariyerinde maçların son 32 dakikasında en az oyuncu değiştiren 4ncü teknik direktör olmuştu, elindeki kısıtlı kadroya rağmen. Tekke hocam bıraktıktan sonra Alanyaspor bu istatistiklerde ne yaptı herkes çok iyi biliyor.
O yüzden bilip bilmeden konuşma.
- Beğen 1
Yorum
-
Önceden tek tek takımlara girip fazlalık ya da göndermek istediklerini listeleyip şunu alalım bunu alalım falan derdim birkaç dönemdir hiç bakmıyorum bile. Teşekkürler yönetim. İstifa.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Tekke Hocam yeni nesil teknik direktörler arasında dikkat çeken isimlerden.
Futbola gerçekten kafa yoran, oyun üzerine düşünen bir teknik adam.
Erdal Hoş'un da aktardığı üzere bazen o kadar kafa yorar ki, şekeri düşer, uykusu gelir.
Bahçeye çıkıp silahıyla havaya iki el sıkınca uykusu açılır.
Bu metodu futbola Kasımpaşa maçında uyarlamıştır. Rakibi ve seyirciyi uyuttuğu bir anda Augusto ile tek kurşun atarak galibiyete uzanmıştı.
Hocam xG üretmeden G üretir. Topraksız tarım gibi.
Yorum
-
Kardeşim o zaman bouchaouri, ounai, olaigbe yoktu. 3 lü stoper düşünüyordu adam, sağ stoper baktık as oynayacak şekilde aylarca, wooh süratli bir oyuncu 3 lü sağı da oynardı. Solda mustafa sağda pina forvette Onuachu yanında Zubkov veya Boga yı kırık santrafor gibi oynayacaktı bence. Transferler olmayınca strateji değişti. Aynı profilde başka adam olmadığı için düzen değiştirdiler. Saul olmayınca gidip Oulai mi alırsın? Olaigbe geldiğinde artık profillerin değiştiği belliydi bence. Olaigbe ile Boga çok farklı profiller. Şimdi 4-4-2 oynuyor dümdüz, bulabilirse bir sağ kanat alır.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Saul Niguez'in ayağına niye uçak gönderdik o vakit?
Bu muçinin Forvet oynayabildiğini biliyorsunuz. Orta saha düşünse cham ı yollayıp bunu niye kiralasın Cham orta sahada Muçi den daha iyi zaten."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Orsic
Benkovic
Bakic
Teklic
Joaquin
Kourbelis
Pepe
Mehmet Aydın
Kourbelis
Umut Güneş
Onuachu
Mendy
Fountas
Baniya
Nwakaeme
Barisic
Lundstram
Savic
Mustafa
Okay
Ozan
Cham
Folcarelli
Sikan
Zubkov
Batagov
Pedro
Dragus
Cihan
Banza
Serdar
Bu yaz hariç, Doğan döneminde alınan oyuncular... Başarı oranı; devamlılık bakımından 1/3, performans açısından ise onun da yarısıdır. Bunun yanına sezonda en az üç teknik direktör değişikliği yazınca, sportif başarı olmaması doğal sonuçtur. Malî başarısızlık da öyle...
Allah Trabzonspor'un yardımcısı olsun.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
bjk için de yazıyorlarİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrepin Diatta ismi yazılmaya başladı şimdide.
şu an piyasada biz ve bjk var
menajerlerin kucağındayız
bu haberler felan hep hoplatma haberi
bize yazılan kim varsa bjkeye de yazılıyor
ikimizden birine yine gömçüreceklerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
keşke hoca da çıkıp böyle böyle anlatsaİlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kardeşim o zaman bouchaouri, ounai, olaigbe yoktu. 3 lü stoper düşünüyordu adam, sağ stoper baktık as oynayacak şekilde aylarca, wooh süratli bir oyuncu 3 lü sağı da oynardı. Solda mustafa sağda pina forvette Onuachu yanında Zubkov veya Boga yı kırık santrafor gibi oynayacaktı bence. Transferler olmayınca strateji değişti. Aynı profilde başka adam olmadığı için düzen değiştirdiler. Saul olmayınca gidip Oulai mi alırsın? Olaigbe geldiğinde artık profillerin değiştiği belliydi bence. Olaigbe ile Boga çok farklı profiller. Şimdi 4-4-2 oynuyor dümdüz, bulabilirse bir sağ kanat alır.
Bu muçinin Forvet oynayabildiğini biliyorsunuz. Orta saha düşünse cham ı yollayıp bunu niye kiralasın Cham orta sahada Muçi den daha iyi zaten.
veya yönetimden biri çıkıp şu şu oldu dese
az öz açık net bilgi alabilsekhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Keşke belki de ben saçmalıyorumdur ama oyunu üstüne kuracağını ilan ettiğin 8 i almamam başka hiçbir kalıba uymuyor. Bence elsnik den de bu yüzden vazgeçtik.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
keşke hoca da çıkıp böyle böyle anlatsa
veya yönetimden biri çıkıp şu şu oldu dese
az öz açık net bilgi alabilsek
İnsanlar Zielinski'yi oyun kurucu düşünüyor, bir ihtimal bekliyor. Muçi geldiği an Zielinski ihtimali 0 a indi bence, çok net. Skor katkısı yapacak Onuachu partneri arıyorduk, aldık.
Şimdi 2 oyuncu olabilir, stoper sağ bek yedekleyecek 1 adam ve 4-4-2 de sağ solu yedekleyebilecek bir kenar"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum