Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardeşim dediklerine katılıyorum. benim anlatmak istediğim bunlar yıldız ve kaliteli futbolcu alamıyorlar.

mayıs ayından beri kimlerin ismi geldi geçti anlaşılıyor, görüşülüyor, kulübüyle anlaşıldı dediler hiç birini şehre getiremediler.

kimsenin adını duymadığı gençleri takıma dolduruyorlar.

trabzonspor'dan bir ajax, bodo glimt, sporting lizbon, frankurt falan çıkmaz.

bütün oyuncular pahalı, yıldız olsun demiyorum ama bu takıma bir kaç tane ortalamanın üstünde topçu alınmasını savunuyorum.

diğer türlü yukarıda dediğim gibi kendimizi kandırırız. senin ülkendeki futbol iklimi avrupa'ya benzemiyor.

trabzonspor oyuncu yetiştirme, parlatma merkezi değil.

sen daha şampiyonlar liginde final oynayan takımdan hiç bir oyuncuyu sahaya süremiyorsun.
    Dediklerinin çoğuna katılırım ama biraz da kendimizi dev aynasında görmememiz gerekiyor.

Son senelerde Avrupa' da bir başarın yok , yine son senelerde avrupa'ya herhangi bir oyuncu göndermemişsin. Hiç futbolcu parlatmamışsın , görünen o ki ligde de şuan için şampiyonluk gibi bir iddian yok .

Sen futbolcu olsan neye bakarsın ? 1 - Gideceğim takım başarılı mı ? 2 - Avrupa da oynuyor mu ? 3 - Ben buradan sıçrama yapabilir miyim ? 4 - Gelişimime katkı sağlar mı ?

Şimdi kendi kendine bir sor istersen . Bu 4 tane ağır sorudan hangilerine olumlu cevap verebiliyorsun ?

Bunların hiç bir tanesi yoksa , futbolcuyu nasıl ikna edersin ? 1 - Futbolcu ipini asıp ununu elemiştir emeklilik ikramiyesi arıyordur öyle ikna edersin . 2 - Aldığı maaşın 5 mislini verir ikna edersin . 3 - Adam fesihle oyuncu gönderdiğini görmüştür , bir sezon şurada futbol oynayıp sonra sözleşmemi fesih ettirir öyle giderim diye düşünürsün öyle futbolcuyu getirirsin . 4 - Futbolla işin kalmamıştır yatmaya gelirsin .

Bu arada bizden bir Bodo , Ajax , porto vb kulüp çıkmayacağı konusunda size katılmıyorum. İyi bir yapılanmayla çok da uzak bir yerde değiller . Buradaki asıl soru , bu yönetim ile biz bu kulüplerin olduğu şeye evrilebilir miyiz ?

Bundan önceki sayfalarda da bir kaç kere dile getirdim . Yine dile getireyim . Ben şuana kadar yapılan transfer tiplerinden , verilen bonservis ve maaşlardan bağımsız olarak memnunum . Neden memnunum ? Çünkü 3 sezondur yaşlı , pili bitik adamlarla içimdeki o heyecan ve Trabzonspor ruhu öldü. Belki tekrardan heyecanlanabilirim diye memnunum.

Ayrıca gelen oyuncuların çoğunun önünde , şu ana kadar oynadığından fazla bir kariyer yolculuğu görünüyor . Hepsi futbola aç. Ve karakterleri de düzgünse sahada savaşan bir takım görmek içten bile değil .

Yorum

• Istersen dünyanin en yetenekli gençlerini topla...3 kiz kardeşleri yenmek icin lider oyuncular gerekli bakasetas veya hamsik gibi...Felipe Kazeem Oulai ile ve hakemle 3 lerler seni
      En son hofsaale tarafından düzenlendi; 21.08.2025, 16:23.
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyice bokunu çıkardın sende, 5 sezon premier ligde oynamış Napolinin dikkatini çekmiş adam Sivasspor profili öyle mi ? Ne zamandan beri Napolinin ayarında olmamış olması demek bizede mi yetersiz demek oluyor ? Hangi pahalılıktan bahsediyorsun 6 aylık 1 m euro maaşı olan adam pahalı mı ?

1- premier ligde oynaması bişey ifade etmez, premier ligde hangi takımda oynamış olması daha önemli, wilfrid zaha geldi gs ye, nerden geldi ? premier ligden, ama zaha nın cristıl palas tan geldiği atlandığı için tutmadı ve postalandı,

2- billing son dönemin en kötü futbol oynayan napolide bile süre alamadı, bakma şampiyon olduklarına, tarihin en kötü şampiyonluklarından biridir o,

3- sivasspor profili ? bu teknik bir adlandırma, sivasspor seviyesi demek değil, küçük takım oyuncusu demektir

4- yıllık maaşı 2,5 milyon avro , lundstram dan bir farkının olduğunu sanmıyorum, boy 1.93, haliyle yeni lundstramlar almak doğru değil

5- napolinin dikkatini çekmiş, 190 dakika süre vermişler,

6- orta sahada eğer üst seviye bir tekniği yoksa (misal busgets fabian ruiz ) uzun boylu oyuncu almam, 2025 futbolu barça psg futboludur bana göre,haliyle profiller belli : pedri de jong,vitinha olmo fermin joao neves vs, orta sahada hız teknik çeviklik çok önemli
        , ayrıca ileri üçlüde de hızlı pırpır oyuncular gerekiyor,

7- vasat oyuncuları sırf 5 büyük ligde diye bence fazla abartıyorlar, okay yokuşluda yıllarca şempiyınşipte oynadı, tıpkı billing gibi, vasatlara gereksiz şekilde 2 milyon avro maaş vermemek lazım, zaten elde bolca benzerleri var
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dediklerinin çoğuna katılırım ama biraz da kendimizi dev aynasında görmememiz gerekiyor.

Son senelerde Avrupa' da bir başarın yok , yine son senelerde avrupa'ya herhangi bir oyuncu göndermemişsin. Hiç futbolcu parlatmamışsın , görünen o ki ligde de şuan için şampiyonluk gibi bir iddian yok .

Sen futbolcu olsan neye bakarsın ? 1 - Gideceğim takım başarılı mı ? 2 - Avrupa da oynuyor mu ? 3 - Ben buradan sıçrama yapabilir miyim ? 4 - Gelişimime katkı sağlar mı ?

Şimdi kendi kendine bir sor istersen . Bu 4 tane ağır sorudan hangilerine olumlu cevap verebiliyorsun ?

Bunların hiç bir tanesi yoksa , futbolcuyu nasıl ikna edersin ? 1 - Futbolcu ipini asıp ununu elemiştir emeklilik ikramiyesi arıyordur öyle ikna edersin . 2 - Aldığı maaşın 5 mislini verir ikna edersin . 3 - Adam fesihle oyuncu gönderdiğini görmüştür , bir sezon şurada futbol oynayıp sonra sözleşmemi fesih ettirir öyle giderim diye düşünürsün öyle futbolcuyu getirirsin . 4 - Futbolla işin kalmamıştır yatmaya gelirsin .

Bu arada bizden bir Bodo , Ajax , porto vb kulüp çıkmayacağı konusunda size katılmıyorum. İyi bir yapılanmayla çok da uzak bir yerde değiller . Buradaki asıl soru , bu yönetim ile biz bu kulüplerin olduğu şeye evrilebilir miyiz ?

Bundan önceki sayfalarda da bir kaç kere dile getirdim . Yine dile getireyim . Ben şuana kadar yapılan transfer tiplerinden , verilen bonservis ve maaşlardan bağımsız olarak memnunum . Neden memnunum ? Çünkü 3 sezondur yaşlı , pili bitik adamlarla içimdeki o heyecan ve Trabzonspor ruhu öldü. Belki tekrardan heyecanlanabilirim diye memnunum.

Ayrıca gelen oyuncuların çoğunun önünde , şu ana kadar oynadığından fazla bir kariyer yolculuğu görünüyor . Hepsi futbola aç. Ve karakterleri de düzgünse sahada savaşan bir takım görmek içten bile değil .

bazı yorumlara katılsamda bazılarına katılmıyorum

genç oyuncu almakla bodo glimt olmuyorsun, çünkü bodo da hem maaşlar çok düşük hemde galibiyet prim sistemi var

gençler futbola aç ama bence zihinsel olarak futbolu bitirmeye oldukça yakınlar,çünkü maddi hedefleri bitik durumda,euro milyoneri oldukları için

özetle bu verilen maaşlarla sittin sene bodo glimt olamazsın, takıma 50 tane genç alsanda

ayrıca scouting sistemimize fazla güvenmiyorum, alınan gençler oynar ama çoğu bir yere transfer olamaz, batagov dan başka yüksek potansiyel genç göremedim an itibariyle, ortalama oyuncuları bonservisle ve bol maaşla alıyoruz, yani lundstram profilinin genç olanlarını alıyoruz, 2 milyon avro maaş yerine 1- 1,5 milyon avro maaş veriyoruz ve bonservis veriyoruz, fark bu

çoğu anadolu takımı bu gençleri beleşe alıyor ve 500 bin avroya oynatıyor

biz genç ve bonservis verdik diye wonderkid aldık algısı yarattık sadece, kendi kendimize
          TEKKEBALL

Yorum

• Bu takımın ihtiyacı Puertas'tı. Puertas+Wooh ve bir tane daha alternatif kanat alsa idik çok başka şeyler hayal edebilirdik bu sezon

Yorum

• Stuttgart Lorenz Assignon​ bu hafta oynatamiyor.Fransada sari kart cezali diye oynatamiyor. Enteresan Kural mi degisti ?
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

genç oyuncu almakla bodo glimt olmuyorsun, çünkü bodo da hem maaşlar çok düşük hemde galibiyet prim sistemi var

gençler futbola aç ama bence zihinsel olarak futbolu bitirmeye oldukça yakınlar,çünkü maddi hedefleri bitik durumda,euro milyoneri oldukları için

özetle bu verilen maaşlarla sittin sene bodo glimt olamazsın, takıma 50 tane genç alsanda

ayrıca scouting sistemimize fazla güvenmiyorum, alınan gençler oynar ama çoğu bir yere transfer olamaz, batagov dan başka yüksek potansiyel genç göremedim an itibariyle, ortalama oyuncuları bonservisle ve bol maaşla alıyoruz, yani lundstram profilinin genç olanlarını alıyoruz, 2 milyon avro maaş yerine 1- 1,5 milyon avro maaş veriyoruz ve bonservis veriyoruz, fark bu

biz genç ve bonservis verdik diye wonderkid aldık algısı yarattık sadece, kendi kendimize
                Durum içerisinde değerlendirmek gerek bazı şeyleri . Parlama ihtimali olan oyuncuları şuan ki şartlarda düşük maaş gibi beklentilerle buraya getiremezsin .

Futbolcular da gideceği takımlara hamle yapmadan önce ligdeki diğer takımlara bakıp bir kıyaslama yapıyordur diye düşünüyorum.

İlk başta oyuncular tarafından istenecek bir kulüp olacaksın ki , ilk tercihlerinden birisi olabil . Bu da akabinde düşük maaşlar ve Avrupa' ya transfer yapabilme ihtimalinin önünü açacak .

Öncelik Avrupa da yer alabiliyor olmak. Sonrasında ise bunu sürekli hale getirebilmek. Ondan sonra siz futbolcuyu ikna etmeye uğraşmayacaksınız , futbolcu zaten size ikna şekilde gelecek .

Öncelikle scouting sisteminin , alınan her genç oyuncunun yüksek bedellere satış olmadığını anlamamız lazım. Zaten her oyuncunun iyi çıkması gibi bir durum da söz konusu değil . Bu sistemi benimsiyorsan , aynı ticarette olduğu gibi alırken kazanabilmeyi bilmek gerekli . Mesela Malheiro transferi , şuan ki gençlere verilen bonservis bedelleri bu adama verilmiş olsa transferden kazanç sağlayabilir miydik ? Hayır .

Alırken ne kadar düşük bedelle futbolcuyu takımına kazandırabilirsen , satışta da elin o kadar rahatlar . 20 milyon euro ' ya satmazsın da 8 milyon euro ' ya oyuncuyu satarsın. Hem oynatırken kazanırsın hem de satışından kar yaparsın .

Satamazsan da , performans aldığın sürece oyuncunun yerine futbolcu aramak durumunda kalmazsın .

Geçtiğimiz sezon alınan , Mendy , Folcarelli , Sikan , Batagov , cham gibi oyunculardan hangilerinden zarar ederiz diyoruz ?

Başından beri söylüyorum , verilen bonservis ve maaşlardan bağımsız olarak izlenen yol bence doğru yol . Avrupa' ya katılma ve diğer başarılar da geldikçe futbolculara verilen ücretler de değişecektir . Zira tercih edilen bir kulüp olmak her şeyin olmasa da çoğu şeyin önünü açar .

Yorum

• Kanat rotasyonu için de uzaklara gitmesinler . Emre Mor ' u takıma kazandırsınlar .

Hem delici bir güç olur hem de takımda skor katkısı eksikliğinin bir kısmını giderir.

Adam da başından beri bize gelmek için uğraşıyor zaten .

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadar basit bir itmeye nasıl 4 maç ceza verilmiş şaka gibi. Kesinlikle itiraz edilmeli ama biz fransaya nasıl itiraz edeceğiz. oyuncuyu satan klubün de umurunda olmaz. Bari oyuncu itiraz etse.
                    Kural ne diyorsa o. Yedek kulübesinden sahaya girip, oyuncuyu itmenin karşılığı demek ki dört maç. Bizde kural, kaide, ceza gibi kavramlar olmadığı için alışık değiliz.

Orada Bordeaux'yu düşürürler. Marsilya'nın başkanı "Bu lig boktan" dedi, on beş maç ceza yedi.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cham'ın Antep'e kiralık verileceği konuşuluyor öyle böyle ligde 17 gole katkı yapmış adamı biz almaya kalksak 7-8 milyon Eurodan açarlar kapıyı biz ise kiralık veriyoruz ve muhtemelen maaşının da bir bölümünü biz karşılarız tamamen rezillik. Bu kadar gol katkısı yapmış adamı pazarlayamıyorsalar oturup bir düşünmeleri lazım

Yorum

Trabzonspor’un rol modeli, hiçbir zaman üst seviyelerdeki Club Brugge, Shakhtar Donetsk, Feyenoord ya da PSV gibi kulüpler olamaz. Çünkü bizde ne bunu hayata geçirecek yönetim anlayışı ve kafa yapısı(Potansiyel bilmediğimiz yönetimler de dahil), ne onların sahip olduğu yatırım vizyonu, ne de buna sabredecek bir taraftar profili var.

Bizim en gerçekçi hedefimiz Braga, Olympiakos, Genk, Union Saint-Gilloise seviyelerinde olmak. Hatta tahminimce yakın zamanda daha üzerine koyacak Panathinaikos seviyesine bile ulaşabilirsek, benim için büyük bir başarıdır.

Yorum

• Bizim hedefimiz her sene Avrupada olmak her sene geniş kadroda 2-3 tane altyapı oyuncusu bulundurmak yabancı genç oyuncuları düşük maaşla transfer edip onları değerinde büyük liglere yollamak ve fırsat geldiğinde şampiyonluğa oynamak olmalı.

Yorum

• Çok sorun etmediniz mi bu bebenin 4 maç cezasını, merak edilir mi edilir nası bişimiş diye, ama sanki takımın kurtarıcısı ceza almış gibi bir hava var.

Ben gol atan elemana niye o kadar tepki verildi onu merak ettim, var mı bilen.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cham'ın Antep'e kiralık verileceği konuşuluyor öyle böyle ligde 17 gole katkı yapmış adamı biz almaya kalksak 7-8 milyon Eurodan açarlar kapıyı biz ise kiralık veriyoruz ve muhtemelen maaşının da bir bölümünü biz karşılarız tamamen rezillik. Bu kadar gol katkısı yapmış adamı pazarlayamıyorsalar oturup bir düşünmeleri lazım
                              Antepde Ismet Tasdemir yeni kovuldu. Gecen sezon da Bodrumdan kovulmustu yerine Mourinho nun eski yardimcisi Jose Morais gelmisti. Neyse Ismet hoca yerine Burak Yilmaz geldi. 2 macta hoca mi kovulur belli siyasi tanidiklari lobisi vasitasiyla Antepin basina gecti. Simdi de yine ayni lobiyle kendine kadro kurduruyor. Bi ara Sercan kaya ile Eren albayraki Rizeye peskes cekmistik siyasi faktorlerden oturu. Bu da benzeri. Yoksa tipki Tekke de oldugu gibi Burak da normalde Tff 1. ligin kume dusmeye oynayan yilda 3 - 5 hoca degistiren takimlarinda hocaliga baslar, oralarda takilir dururdu

Yorum

sanırım renato sançez i hiz izlememişsin

oyuncu dehşet bir oyuncu

dar alanlarda yağ gibi akar

topla driplingi var

teknik

ve çalışkan

mükemmel bir 8 no profili bence

nasıl meşhur oldu ? çünkü wonderkid idi ilk çıktığında, zaten hemen 35 e bayern aldı, sonra lille aldı ve son olarak psg aldı, öyle bir oyuncu

Renato Sanches, 28, aus Portugal ➤ Panathinaikos Athen, seit 2025 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 3,00 Mio. € ➤ * 18.08.1997 in Lisboa, Portugal

neden bu durumlara düştü , sebebi basit : kronik sakatlıklar
                                Renato mu dehşet oyuncu.

Ben çok izledimde sen bence yeterince izlemedin. Dripling yapar,nispeten hızlı ve güçlü hepsi bu. Ne oyun zekası ne bitiriciliği var. İnce işleri asla yapamaz. Sadece sakatlık değil bu eksikler yüzünden bir halt olmadı
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X