İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Son senelerde Avrupa' da bir başarın yok , yine son senelerde avrupa'ya herhangi bir oyuncu göndermemişsin. Hiç futbolcu parlatmamışsın , görünen o ki ligde de şuan için şampiyonluk gibi bir iddian yok .
Sen futbolcu olsan neye bakarsın ? 1 - Gideceğim takım başarılı mı ? 2 - Avrupa da oynuyor mu ? 3 - Ben buradan sıçrama yapabilir miyim ? 4 - Gelişimime katkı sağlar mı ?
Şimdi kendi kendine bir sor istersen . Bu 4 tane ağır sorudan hangilerine olumlu cevap verebiliyorsun ?
Bunların hiç bir tanesi yoksa , futbolcuyu nasıl ikna edersin ? 1 - Futbolcu ipini asıp ununu elemiştir emeklilik ikramiyesi arıyordur öyle ikna edersin . 2 - Aldığı maaşın 5 mislini verir ikna edersin . 3 - Adam fesihle oyuncu gönderdiğini görmüştür , bir sezon şurada futbol oynayıp sonra sözleşmemi fesih ettirir öyle giderim diye düşünürsün öyle futbolcuyu getirirsin . 4 - Futbolla işin kalmamıştır yatmaya gelirsin .
Bu arada bizden bir Bodo , Ajax , porto vb kulüp çıkmayacağı konusunda size katılmıyorum. İyi bir yapılanmayla çok da uzak bir yerde değiller . Buradaki asıl soru , bu yönetim ile biz bu kulüplerin olduğu şeye evrilebilir miyiz ?
Bundan önceki sayfalarda da bir kaç kere dile getirdim . Yine dile getireyim . Ben şuana kadar yapılan transfer tiplerinden , verilen bonservis ve maaşlardan bağımsız olarak memnunum . Neden memnunum ? Çünkü 3 sezondur yaşlı , pili bitik adamlarla içimdeki o heyecan ve Trabzonspor ruhu öldü. Belki tekrardan heyecanlanabilirim diye memnunum.
Ayrıca gelen oyuncuların çoğunun önünde , şu ana kadar oynadığından fazla bir kariyer yolculuğu görünüyor . Hepsi futbola aç. Ve karakterleri de düzgünse sahada savaşan bir takım görmek içten bile değil .

Yorum