Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar basit bir itmeye nasıl 4 maç ceza verilmiş şaka gibi. Kesinlikle itiraz edilmeli ama biz fransaya nasıl itiraz edeceğiz. oyuncuyu satan klubün de umurunda olmaz. Bari oyuncu itiraz etse.

Yorum

• Fatih Tekke her oyuncuyu özellikle istiyor sanırım.
      Piyasada istemediği adam kalmadı. 300 tane izlediği adamın %80 i menajer/piyasa oyuncuları. Yani Renato Sanchez'i al 3 M EUR maaş ver yine üretkenlik sıfır olsun.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanches transferi şartlara baktığımızda alınabilir bir risk gibi duruyor.Bir yıl kiralık 2.5 M.Euro ve 9 M.Euro zorunlu olmayan satın alma olacağı söyleniyor.Geçen sezon çok maç kaçırımış,sakatlıkları genelde kas sakatlığı,Türkiye ligi gibi çok temaslı lig için sakatlık olasılığı yüksek.Ama 28 yaşında bu kariyerde bir oyuncuyu zaten başka türlü zor alırsın bu maliyetle.Eğer mental sorunları yoksa 15-20 maç bile oynasa orta sahaya sınıf atlatacak bir oyuncu.
        Oyuncu oynayabilirse Türkiye üzeri bir kaliteye sahiptir ama sıkıntı oynayamıyor. Sürekli sakat. 10 maça anca çıkar. Bizde de Nwakame oynayabilse hala daha büyük katkı verir mesela ama adamın kaslar artık kaldırmıyor. Kesinlikle bu işe girilmemeli. Adam son 4 sezonun hepsinde çok fazla maç kaçırmış. Hadi bir sezonda oynasaydı yine belki derdik. Ama bu adamın bize gelip sahada çok fazla maça çıkması mucize bir olay olurdu. O şans da biz de yok.

Yorum

• Ceza sahasına giriş, kargaşayı yaratan kişi olmak ve temas. 4 Maç bence gayet iyimser bir rakam

Bu transfere bu kadar yükselen, çocuğu da çok beğenen bir insan olarak benim canımı sıkan, transfer olduğunu bildiği halde bu hareketi yapıyor oluşu. Bu bir kafa izni işi ise yine soktuk kendimizi belaya, bu da Mendy gibi kumaş var ama kafada iş yok.
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanches transferi şartlara baktığımızda alınabilir bir risk gibi duruyor.Bir yıl kiralık 2.5 M.Euro ve 9 M.Euro zorunlu olmayan satın alma olacağı söyleniyor.Geçen sezon çok maç kaçırımış,sakatlıkları genelde kas sakatlığı,Türkiye ligi gibi çok temaslı lig için sakatlık olasılığı yüksek.Ama 28 yaşında bu kariyerde bir oyuncuyu zaten başka türlü zor alırsın bu maliyetle.Eğer mental sorunları yoksa 15-20 maç bile oynasa orta sahaya sınıf atlatacak bir oyuncu.
            Bugüne kadar Menuier dışında risk alıp başarılı olduğumuz bir oyuncu olmadı ama hocam. Sturridge, Pepe, Saviç, Bartra... Doğru düzgün katkı alamadık hiçbirinden. Orta sahamız soru işaretleri ile doluyken bu hamle çok gereksiz geliyor bana. Ayrıca verilecek para da az para değil. Oynamadan o parayı alırsa, takım içi dengeler hepten gider. Bu topa hiç girmemek lazım.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fener bişi oynamış gibi görünüp hiçbir bok oynamadı, Amrabat götünü kaldırıp topu ayağından çıkarana kadar Benfica yerleşiyordu, arkada
              bu duran’dada pek bi numara göremedim ben bide osimhenle karşılaştırıyorlardı bunu bırak osimheni fenerde niang diye bir golcü vardı bi niang bile değil bence.szymanski-amrabat-mert müldür leş zaten ,evlerden ırak.iyi birkaç transferle bu feneri geçebilirz bu sene heran kaosada çok müsaitler.mourinho zaten bütün demeçlerinde lütfen beni kovun tazminatımı verin gideyim diyor resmen.

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bildiğim kadarıyla Avrupa kulüpleri Uefa’ya bağlı olduğu için kuralları tanımıyoruz diyemezler.

Şayet Asya ya da Afrika’da alsaydı cezayı o zaman sallamazlardı.

Fransa’da cezanın indirilmesini bekleyeceğiz.
                Kuralın devreye girmesi için bazıları 4 maç derken bazıları da 5 maç diyor eğer kurallar '4 maç ve üzeri' diyorsa Fransa federasyonundan acil çözüm istenmesi gerekiyor, 2 gun sonra maç var.

Eğer 1 maç indirim yaparlarsa Antalya macinda kullanabiliriz. İndirim yapmazlarsa fb maçı da dahil 4 maçta cezalı olacak. Sanki Fransızlar bilerek bu kadar ağır ceza vermis gibi hissettim. Ortada yumruk vs yok, sadece itmiş. İtmeye çoğu zaman kırmızı kart bile verilmiyor, 4 maç çok ağır ceza.

Bizim ülkenin uefa da görevli temsilcisi kimse acil devreye girmeli. Böyle saçmalık olamaz. İndirim yapmazsa Fransa federasyonunda art niyet var demektir.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Benim bildiğim kuralın işlemesi için cezanın doğrudan oyunu yöneten hakeme fiziksel bir saldırı ve Organizasyonun sahibi olan FIFA Ve UEFA'ya karşı yapılan disiplin suçları ve bir de doping suçları başka ülkelere transfer olsa bile geçerli.Bu ülkeler FİFA ve UEFA'ya üye ülkeler değilse cezayı çekmiyor oyuncular veya amatör takımlarda.

Bizi etkileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
                  • Memento mori

Yorum

• Bunlar panik altinda skandal üzerine skandal yapiyor. Oulai trnasferi ile Fransada Kap bilgilendirmeden degisik veriler söyleniyor 7,5 mio euro deniyor birde su 4 mac ceza olayi var. Yaptigi halti izledin bildin kafasi calismiyor topcunun.Saha icine girip oyuncuyu yere itmek.Ne kadar hafif itsen bile oyuncu kasar ise bunu kulanir. Bir de emin miyiz bu topcunun 19 yasinda olduna Afrika kökenli ve Afrkada dogdu. Bana 2-3 yas daha büyük geliyor.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Junya Ito 2.8'e Genke gitmiş bi biz yapamadık böyle transferler
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu duran’dada pek bi numara göremedim ben bide osimhenle karşılaştırıyorlardı bunu bırak osimheni fenerde niang diye bir golcü vardı bi niang bile değil bence.szymanski-amrabat-mert müldür leş zaten ,evlerden ırak.iyi birkaç transferle bu feneri geçebilirz bu sene heran kaosada çok müsaitler.mourinho zaten bütün demeçlerinde lütfen beni kovun tazminatımı verin gideyim diyor resmen.
                        Sezonun ileriki haftalarında Duran etkisini görürsünüz. Tabi Mourinho taktiği ile ne kadar olur orasını bilemem .

Yorum

• Klüp bir açıklama yapsaya şu 4 maç ceza ile ilgili

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sezonun ileriki haftalarında Duran etkisini görürsünüz. Tabi Mourinho taktiği ile ne kadar olur orasını bilemem .
                            Ligin ortasına kadar bir halt edemez, kendisini toplaması bu sezonun sonunu bile bulabilir. Rezil vaziyette gözüküyor şu an

Yani bir başka deyişle bize kesin golü var, çok severiz diriltmeyi
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

• Renato işi iptal olmuş şükür...🙏🙏
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• aynısını dün gece yazdık burada. mesela renato'nun alınması değil.

daha 1 hafta öncesine kadar almeida ile anlaşıldı haberleri vardı ne oldu birden bire kesildi.

mayıs ayından bu yana ismi geçen hiç bir oyuncuyu alamadılar.

adı hiç duyulmamış scout önerisi topçulara 5 milyon euro para saçıp alıyorlar.

beceriksiz bu yönetim.

ben böyle bir transfer dönemi hacıosmanluğu, usta, albayrak dönemlerinde bile görmedim.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X