Enis Bardhi > Jeferson Savarino
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Olympiakos her zaman en pahalisini alır kadrosu her zaman kendi seviyesinde yıldızlardan kuruludur. Armator takimi zaten başkanları da yunanistanda siyasi bağlantısı en güçlü ve derin adamlar olmuştur hep.İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor’un rol modeli, hiçbir zaman üst seviyelerdeki Club Brugge, Shakhtar Donetsk, Feyenoord ya da PSV gibi kulüpler olamaz. Çünkü bizde ne bunu hayata geçirecek yönetim anlayışı ve kafa yapısı(Potansiyel bilmediğimiz yönetimler de dahil), ne onların sahip olduğu yatırım vizyonu, ne de buna sabredecek bir taraftar profili var.
Bizim en gerçekçi hedefimiz Braga, Olympiakos, Genk, Union Saint-Gilloise seviyelerinde olmak. Hatta tahminimce yakın zamanda daha üzerine koyacak Panathinaikos seviyesine bile ulaşabilirsek, benim için büyük bir başarıdır.
Örnek bize ters gibi
Diğer takımlarda gecmis ve taraftar ile kulüp profili olarak bize uyumsuz en iyimser yorumla.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Durum içerisinde değerlendirmek gerek bazı şeyleri . Parlama ihtimali olan oyuncuları şuan ki şartlarda düşük maaş gibi beklentilerle buraya getiremezsin .
Futbolcular da gideceği takımlara hamle yapmadan önce ligdeki diğer takımlara bakıp bir kıyaslama yapıyordur diye düşünüyorum.
İlk başta oyuncular tarafından istenecek bir kulüp olacaksın ki , ilk tercihlerinden birisi olabil . Bu da akabinde düşük maaşlar ve Avrupa' ya transfer yapabilme ihtimalinin önünü açacak .
Öncelik Avrupa da yer alabiliyor olmak. Sonrasında ise bunu sürekli hale getirebilmek. Ondan sonra siz futbolcuyu ikna etmeye uğraşmayacaksınız , futbolcu zaten size ikna şekilde gelecek .
Öncelikle scouting sisteminin , alınan her genç oyuncunun yüksek bedellere satış olmadığını anlamamız lazım. Zaten her oyuncunun iyi çıkması gibi bir durum da söz konusu değil . Bu sistemi benimsiyorsan , aynı ticarette olduğu gibi alırken kazanabilmeyi bilmek gerekli . Mesela Malheiro transferi , şuan ki gençlere verilen bonservis bedelleri bu adama verilmiş olsa transferden kazanç sağlayabilir miydik ? Hayır .
Alırken ne kadar düşük bedelle futbolcuyu takımına kazandırabilirsen , satışta da elin o kadar rahatlar . 20 milyon euro ' ya satmazsın da 8 milyon euro ' ya oyuncuyu satarsın. Hem oynatırken kazanırsın hem de satışından kar yaparsın .
Satamazsan da , performans aldığın sürece oyuncunun yerine futbolcu aramak durumunda kalmazsın .
Geçtiğimiz sezon alınan , Mendy , Folcarelli , Sikan , Batagov , cham gibi oyunculardan hangilerinden zarar ederiz diyoruz ?
Başından beri söylüyorum , verilen bonservis ve maaşlardan bağımsız olarak izlenen yol bence doğru yol . Avrupa' ya katılma ve diğer başarılar da geldikçe futbolculara verilen ücretler de değişecektir . Zira tercih edilen bir kulüp olmak her şeyin olmasa da çoğu şeyin önünü açar .
maaşların yüksek olması avrupaya katılmakla başarıyla falan alakası yok, bu kulüp politikası ve doğru maaş mühendisliği ile alakalı
2018 de başarılı değildik ama ağaoğlu 1 milyon avro alan oyuncu olmayacak dedi ve maaş bütçesini düşürdü
ayrıca 50 defa yazdık burda, oyuncu satman için düşük maaş vermen lazım, 1 milyon avro maaş alan oyuncudan fazla bonservis elde edemezsin, araplar talip olmazsa, hatta araplar pedroya talip oldular ve 6 milyon avroya aldılar, belki çıkış maddesi vardı
gene 50 defa yazdık, maaş bütçeni düşürmeyecekse niye gençleri alıyoruz, olayın mantığı bu zaten, bonservis ver + düşük maaş ver = maaş bütçeni düşür
bizim aldığımız oyuncular kulüplerinde 50 bin 100 bin avroya oynuyordu, kulüpleri 5 er milyon avro bonservis kazandı
1 milyon avroya oynayan oyuncudan bonservis kazanmak kolay değildir
maalesef erdo dünyadaki maaş piyasasını ya bilmiyor yada başka şeyler dönüyor, arabistan kafası ile maaş veriyoruz sıfır kariyerli oyunculara
teklic buna en güzel örnek
oyuncuya erdo piyangosu vurdu, adam hırvat köy takımında aylık 2 bin avroya oynarken, çok kısa sürede euro milyoneri oldu türkiyeye gelip, şimdilerde polonyada takılıyor
aldığımız gençlerin çoğu bu şekil olacak diye tahmin ediyorum,euro milyoneri olduktan kısa süre sonra düşük liglerde gene aylık 2 bin avroya oynamaya devam edeceklerEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 21.08.2025, 19:30.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 adam alıyorlar sonra 2 hafta adam alamıyorlar. Transfer sezonu kapanana kadar becerip 1 kişi daha alabilirlerse iyi
sanırım her hafta 1 adam almalarını istiyorsun
bence problem adam alamıyorlar değil, hatta çok alıyorlar,
problem nitelikli oyuncu alamıyorlar ve vasatlara çok maaş veriyorlarTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Takımda öncelikli eksiklikler neler orası önemli a.omur silopis şampiyonluk kadrosunda neden önemliydi? Baka hamsik berat orta sahasında hizli oyuncu olmadığı içindiİlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Renato mu dehşet oyuncu.
Ben çok izledimde sen bence yeterince izlemedin. Dripling yapar,nispeten hızlı ve güçlü hepsi bu. Ne oyun zekası ne bitiriciliği var. İnce işleri asla yapamaz. Sadece sakatlık değil bu eksikler yüzünden bir halt olmadı
Simdi bizde eksik olanlar ilk bakışta oyunu geriden kurararak ilerleyen bek (pina daha gelişebilir) hizli bir son adam
orta sahada
pas oyunu tikandiginda adam eksilterek ilerleyebilen seri orta saha oyuncusu bu renato olabilir götürdüğü topları içine etmeden servis yapabilirse al sana 8 numara olur😀En son objek tarafından düzenlendi; 21.08.2025, 19:31.
Yorum
-
arkası dönük oynayamıyor gibi geldi bana tam santrafor değilde kanat forvet gibi daha çok , birde çok güçsüz hemen düşüyor ilk müdahelede bizim banza gibi.bu iki durum çok problem yaşatır ona tsl de.İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sezonun ileriki haftalarında Duran etkisini görürsünüz. Tabi Mourinho taktiği ile ne kadar olur orasını bilemem .
THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
billing 1.95 boylarında çok kalıplı bir ortasaha için ben istemem açıkçası.8 no dediğin ince,cılız,yılan gibi olacak iniesta gibiİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Philip Billingi geçen sezon Napoli bedavaya kiralamış artı 10 m zorunlu olmayan opsiyonla, maaşıda 6 aylık 1 m euro ? Biz şimdi bu adamı kiralık opsiyonlu satın alamaz mıyız ?
Hem billing tam 8 veya 6 değil ,4-3-3 ün sol-sağ ortasaha oyuncusu.avrupada sorun değil hemen herkes bu sistemle oynuyorda.%90 4-2-3-1-4-1-4-1 oynananan türkiyede sorun olur.mendy’de aynı sorunu yaşıyor bence,2 yıl oldu adama hala mevki bulamadık…
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Renato dan kesin olarak vazgeçilmiş bi aksilik olmazsa
cham büyük ihtimalle süper ligden bir kulübe kiraya verilecekmiş kontrnjan için,hoca tamamen çizmiş.büyük ihtimal antep,zaten transfer yapmazlarsa kesin düşerler çok kötüler..
visca gönderillmek isteniyormuş ama gitmek için gideceği kulüplerden ts den aldığı paraya yakın para istiyormuş.ayrıca ts den en az 1 yıllık alacağını tahsil etmek istiyormuş buda 1.5 milyon civarı yapıyor.
Trabzonsporu çok iyi takip eden birkaç x kullanıcısından derlediklerim bu kadar..
ha birde 10 numara için savarino diye bi uşakla bayaa son aşamaya gelmişiz.güney amerikalı 10 no iyi olur dedikte skills’te bile kötü eleman , ben hiç beğenemedim.bi 5 milyonda buna ateşleriz..En son doc holliday tarafından düzenlendi; 21.08.2025, 20:12.THE NORTH REMEMBERS
- Beğen 1
Yorum
-
https://twitter.com/tserdarsx/status...31807423283702 Serdar bu ikisini yazdi. Jefferson Savarino 1.68 boyunda. Bouchouari ye 1.65 boyunda diye baya laf edilmisti.
Jefferson Savarino, 29, Venezuela ➤ Botafogo FR, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 11 Kas 1996, Maracaibo, Venezuela
En son jpositve tarafından düzenlendi; 21.08.2025, 20:36.
Yorum
-
Artı tam şikebahçe profiline uygun bi yavşak, tam bi sahtekar, tam bi arsız, nerden buluyorlar, nası buluyorlar kendilerine benzeyen ahlaksızları hayret.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkası dönük oynayamıyor gibi geldi bana tam santrafor değilde kanat forvet gibi daha çok , birde çok güçsüz hemen düşüyor ilk müdahelede bizim banza gibi.bu iki durum çok problem yaşatır ona tsl de.
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum