Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor altyapısından yetişmiş, A takımda ve millî takımda oynamış, gol kralı olmuş, yurtdışına transfer olup Avrupa Kupası kaldırmış, camianın zor döneminde teknik direktör olarak gelmiş birinin;

* Sakat oyuncuya milyon eurolar ödetmesi,
    * Tek yıllık kiralık kaleciye yaklaşık 5 Milyon Euro vermesi,
    * Geçen yıl Avrupa'da final oynamış U19'u silip atması anlaşılır ve affedilir gibi değil.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor altyapısından yetişmiş, A takımda ve millî takımda oynamış, gol kralı olmuş, yurtdışına transfer olup Avrupa Kupası kaldırmış, camianın zor döneminde teknik direktör olarak gelmiş birinin;

* Sakat oyuncuya milyon eurolar ödetmesi,
      * Tek yıllık kiralık kaleciye yaklaşık 5 Milyon Euro vermesi,
      * Geçen yıl Avrupa'da final oynamış U19'u silip atması anlaşılır ve affedilir gibi değil.
      + Takım geçen sezona göre nicelik olarakta azaldı, ve hocanın hiç bir şekilde gidenlerin yerine alt yapı genç oyuncularımızla doldurma niyeti yok.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sizce yönetimin transferin bugün bittiğinden haberi var mıdır?

Yorum

• Biran önce bouchari oulai falan dönse de en azından ne oynayacağımızı falan bir görsek. Okay'ı kolay kolay keseceğini sanmıyorum da gerçi bakalım belki şaşırtır bizi

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biran önce bouchari oulai falan dönse de en azından ne oynayacağımızı falan bir görsek. Okay'ı kolay kolay keseceğini sanmıyorum da gerçi bakalım belki şaşırtır bizi
            Kasım sonu gibi döner Oulai de 2 haftaya döner o zamana kadar bakalım ne rezillikler yaşayacağız.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Transfer sezonu özet
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz bir şey kazanmayacağız, çok saçma bir transfer bizim için zaten. Ama bu Manu taraftarının kulübünün onca saçma durumuna rağmen giden kalecileri ile alay etmesini mantıklı kılmıyor. Adama demezler mi "siz nesiniz ki bu adamla dalga geçiyorsunuz" diye. Benden önce şampiyon mu oluyordunuz geyiği var ya o misal. Onana süper kalecilik yapsa 15. değil 10. olurlardı. Koskoca kulüp ligi şampiyon bitiren takım kadar para harcayıp 15. olmuş. Neremiz ile gülelim bunlara biz?
                Onların durumu mental bir durum . AA ' dan sonraki Trabzonspor gibi . Ne harcarsan harca düzelmiyor.

Düzelmeye çalıştığında da bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor.

Ama şu da bir gerçek ki , geçtiğimiz senelerde yenecekleri 6saraya , bu adamın yapmış olduğu hatalarla mağlup oldular .

Ona benzer performansı en son seneler önce karius ' un şampiyonlar ligi finalinde yaptığı hatalarda görmüştüm .

Yorum

• transfer kapandı sanırım. Kadro son derece eksik.Tek çare boran,salih,arda,onuralp,baniya dan faydalanmak.Ama hocanın böyle bir şey yapmayacağında eminim. Bir tek salih e süre verir o da kendi mevkisi değil stoper de oynar. Alman bir hoca gelseydi başa bu u19 dan birşeyler çıkartırdı ama malesef yine saçma sapan teknik ekip tercihi hem yatırım yapılan adamların sırf kendisi aldırmadı diye kaybedilmesine ve ciddi maddi zarara sebep oldu hem de eldeki u19 oyuncuları hiç edildi.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• yabancı hakkı olsa son saniyede insignie hamlesi muhteşem olurdu.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor taraftarı vasata sıradan oyuncuya öyle alışmış ki emre mor'un alın demeleri ne kadar kepaze durumda olduğumuzu gösteriyor

şu isimlerin gündeme gelmesi bile aşağılık bir olaydır. futbolu takip eden insan az da olsa biraz bilgi sahibi olur. akıl tutulması yaşamaz. hiçbir özeliği olmayan vasat yerlileri Trabzonspor'a layık görmek utanmazlığın dibidir

Trabzonspor da her geçen gün daha dibe gidiyor. Bu iş bilmez beceriksiz rezil yönetimin istifa etmediği her gün Trabzonspor yerlebir olacak
                      İş sadece yönetimin işi değil ki .

Taraftar çaresizlikten ve bunların yabancı manasında transfer yapamayacağını bildiğinden , geçen sene Eyüp takımında iyi performans göstermiş Emre Moru takıma istiyorlar . Bu arada isteyenlerden birisi de benim.

Birincisi , Uğurcan'ın da gidişiyle yerli manasında kadromuz çok daraldı . İkincisi de yedekten girip katkı verebilecek yerli manada benim aklıma ilk olarak bu isim geliyor.

Hadi biz taraftarız belki bir şeylerden de yeteri kadar anlamıyoruzdur ya da vizyon konusunda yetersiz kalıyoruzdur . Peki Trabzonspor takımına stoper olarak Samet Akaydın ismini layık gören Teknik direktöre ne demeli ?

Biz en azından yetenekli ama mentali yüzünden bir yere gelememiş bir adamı istiyoruz.

Samet akaydın hem karakter olarak kepaze , hem de futbolculuk olarak kepaze bir isim. Buna ne diyeceğiz ?

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sözleşmeyi inan hala bilmiyorum. denk gelmedim hiç bir yerde.

ama sörloth tarzı bir sözleşme değilse her şekilde kayıptayız.
                        " Profesyonel futbolcu Andre Onana ile 1 (Bir) yıllık anlaşma yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; 2025/2026 futbol sezonu için 3.510.000.-USD garanti ücret ve 1.755.000.-USD imza ücreti ödenecektir.
                        Kamuoyuna duyurulur. "

Bir opsiyon olsaydı burada belirtmek zorundaydık diye biliyorum .

Yorum

• Bir yerli sağ bek alabilseydik...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Ben hala yerli olarak birilerinin transfer edileceğini düşünüyorum. ( umarım samet olmaz )

Benim hocaya sormak istediğim tek bir soru var ." Hoca diyordu ki biz bir futbolcu istediğimizde 8 - 10 milyon euro'lar havada uçuyor . Bizim futbolculara bu paraları verebilecek gücümüz yok . "

Hocam bizim kiralık sene sonu gidecek kaleciye 5 milyon euro verebilecek paramız var mı ?

Yorum

• Onana transferinin bana göre tek bir mantıklı açıklaması var,o da;Uğurcan'a sen kimsin de kimi beğenmiyorsun,biz istersek buraya futbolun beşiği İngiltere'nin en büyük kulübünde yıllarca kaleyi korumuş,senin yaşında bir kaleciyi getiririz sen de gündemden düşersin demek.

Yoksa ne performans ne sportif açıdan mantıklı bir açıkaması yok,bu havayı atan başkan umarım en azından aradaki 2.5 milyon euroluk farkı kendi cebinden karşılar,o zaman sesim çıkmaz,adam parasıyla havat atıyor derim.

Fatih Tekke de bu saatten sonra çıkıp da yok kulüp menfaati,yok genç futbolculara abilik gibi saçmalıklar anlatmasın bir zahmet.Bu yapılan transferlere ve planlamaya ses çıkarmıyorsa,onayı var demektir.

Kredisini çabuk tüketti bence,taraftarın sabrı ve iyi niyetini çok kötü suistimal etti.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir yerli sağ bek alabilseydik...
                                Ozan var ya kardeşim yerli sağ bek olarak neyimize yetmiyor 😊
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X